Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 20 yazdığımı daha yeni farkettim. aslında 10 yazmak istemiştim, zaten fotoğrafı bulduğum yerde de en az 10 yıllık fotoğraf yazdığı için öyle yazacaktım. elim 1 yerine 2ye gitmiş. ama 4-5 yıllık olacağını da sanmıyorum açıkçası, ben 4-5 yıl öncede maçlara gidiyordum ama Ali abinin tipi, saçı, bıyığı kesinlikle böyle değildi, ya da ben yanlış hatırlıyorum.
  • ee lig başladı bizde resimlere başlayalım değil mi?
    bu sene iyi başladık tribün olarak takımdanda umutluyuz 5maçta 5puan kötü ama ilk 3 hafta talihsizlikler yaşadık.

1.Hafta Samsunspor - Karabükspor

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

2.Hafta KsK - Samsunspor (cezalı seyircisiz)

3.Hafta Samsunspor - MİY (cezalı Orduda)

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

4.Hafta Rizespor - Samsunspor

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

5.hafta Samsunspor - Kocaelispor

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###

• aah ah rizeyle karabük maçında çirkefliklerini konuşturmasalardı rakiplerimiz şuan 11 puanımız vardı.Neyse bu sene çok ümitliyim en azından play-off diyorum.
  • http://www.halkgazetesi.com.tr/news_detail.php?id=16024
    Size inat çıkıcaz ulan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouz55

aah ah rizeyle karabük maçında çirkefliklerini konuşturmasalardı rakiplerimiz şuan 11 puanımız vardı.Neyse bu sene çok ümitliyim en azından play-off diyorum.

Karabük maçında hakem katletti son 5dk ama hocadada suç var çok geriye yasladı takımı.
  • bakan ağabeyleriyle çıkanlara inat, inşallah bileğimizin hakkıyla çıkacağız hak ettiğimiz yere.
  • Öyle maç bileti fiyatı mı olur ya. Samsunda olsam kendi takımım olmasa bile tüm maçları izlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsterStyle

Öyle maç bileti fiyatı mı olur ya. Samsunda olsam kendi takımım olmasa bile tüm maçları izlerim.

Anadolunun çoğu yerinde öyle kardeşim maç biletleri. bu sene kale arkası 5 kapalı ve maraton 10 lira. statımızda kötü değildir tamamı kapalı koltuklu 20bin kişilik. ayrıca belirtmek isterim bizim başka takım taraftarına ihtiyacımız yok Samsunluysan Samsunspor yedek veya 2. takım olamaz öylesi adam iyi günde maça gelir kötü günde basar gider. ama şuan alt ligteyiz kemik taraftarımız var şehirde futbola spora ilgi var taraftar sorunumuz yok çok şükür ufak bir kıpırdanmada o statta yer bulunmaz zaten.(örnek gecen sene Manisa maçı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bakan ağabeyleriyle çıkanlara inat, inşallah bileğimizin hakkıyla çıkacağız hak ettiğimiz yere.

ah abicim ah...

Sergen konusunda bakanın katkısı oldu bunu kimse inkar edemez eyvallah.
    Onun dışında 34 artık 2 playoff maçlarını incele bi bakalım kaç maçımızda hakem kollamış?
    tam tersi içerde çok kritik antalya maçı vardı yensek muhtemelen direk çıkıyoduk son dakkada saçma sapan bi penaltı ve çıkamadık.

birazcık araştırıp yapalım yorumlarımızı
  • Kocaeli maçı dk55 seviyorum seni ve GOLLL! (bu beste Sakaryayla özdeşleşti geçen sene ama bizim tribünler çok sevdi)

Darkevil_26 @ ah ah uzatma artık. destek vardı o sene ama sende biliyorsun o Antalya maçında Kürşat Tüzmene kıyak yapıldığınıda biliyorsun. geçmişte kalmış şeyler bunlar cevap vermek istiyorsan özel msj at burası Eses başlığı değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

Kocaeli maçı dk55 seviyorum seni ve GOLLL! (bu beste Sakaryayla özdeşleşti geçen sene ama bizim tribünler çok sevdi)

videoda hata olmuş

http://video.yahoo.com/watch/6028897/15669877
  • SP3ctr3 hocam,
    verdiğin video'daki besteyi bu sene başından beri Fenerbahçe Tribünlerinden de duyuyoruz. demek ki Sakarya'nın bestesi. ben de geçmişini merak ediyordum bu bestenin. sağol, eline sağlık. çok eski mi acaba?

bu arada memleketim samsun'dur.

bu sene lige çıkmak gerek yahu.
  • beste değil zaten bu bir şarkı geçen sene Sakarya son 4-5 hafta söylemeye başladı onlardan görüp söyleyen çok tribün oldu gerçekten çok güzel oluyor tribünde.
  • Samsunspor'umuza Hacettepe deplasmanında başarılar dileriz.Umarım 3 puan ile dönüp üst sıralara doğru tırmanışımızı devam ettiririz.
  • dünkü Hacettepe deplasmanından. Bu sene şampiyon yine taraftar.
    Yaşar DOĞU heykeli önü
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###
  • 7. Hafta SAMSUNSPORumuz 3-0 Boluspor

şirinlerden fotolar
     ###SAMSUNSPOR###

###SAMSUNSPOR###
  • skor kardeşliği olmuş, tebrikler.
  • Bolu oynadı biz yendik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Sarıoğlu

Bolu oynadı biz yendik

hala biz diyor adam ya cins misin sen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

quote:

Orijinalden alıntı: Sabri Sarıoğlu

Bolu oynadı biz yendik

hala biz diyor adam ya cins misin sen!

Derdin ne
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.