zaten dipteyiz bu yönetimle bi halt olacağı yok ama değişim birşeyler yapılıyor. efsane başkanımız İsmail Uyanık'a itafen büyükçe bir pankart açılacak maratonda bugün tüm Samsunluları maratona bekliyoruz.
Samsunspor 2 - 0 kartalspor
Orduspor 1 - 3 SAMSUNSPOR
son birkaç haftadır takım çok iyi toparlandı hoca iyi katkı takıma. inşallah devre arasında 2-3 takviye ile takım daha iyi yerlere gelecektir
İlk defa bu takımdan bu kadar umutluyum. Hoca gelmesi ile ruh geldi takıma. 2. devreye 2-3 nokta transferi ile bomba gibi başlayıp. Çok iyi bitireceğiz. Eğer son haftalardaki gibi oynarsak, bu takım zor yenilir bu saatten sonra.
KDÇ Karabükspor 2-1 SAMSUNSPORumuz
quote:
Orijinalden alıntı: Erén
20 Ocak 1989
1989-2010 değil 21 sene asırlar geçse unutmayacağız.
http://forum.donanimhaber.com/m_37178111/tm.htm
SAMSUNSPOR 0-1 Karşıyaka
maç öncesi
quote:
Samsunspor'un bu akşam Karşıyaka ile oynayacağı maç öncesi personel ve taraftar sahanın içindeki karı temizledi
Bank Asya 1. Lig'de bugün Samsunspor ile Karşıyaka 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak müsabaka öncesi personel ile Samsunspor'un taraftar gruplarından Şirinler sahada biriken karı temizledi.
Sögütlübahçe
maç için yazacak birşey yok KSK 1 gol attı 70dk üstüne yattı. 2 ofsayt diye verilmeyen gol direkten dönen top buzlu zemin. maçtan sonra arabanın termometresi -2 gösteriyordu. tv yayınına pazartesi olmasına ve en önemlisi Samsunda görülmemiş soğuğa rağmen azda olsa stattaydık. hasta ettin bizi Samsunsporum.
13-14 saat yola takımın peşinden giden cefakar taraftarımız
şu Rizeyi yensek süper olacak yarın havada ısınıyormuş güzel maç olucak.
Sıralamada bir anda 11. olduk.
Bu takımı bu hale düşürenlere yazıklar olsun.
off ne maçtı ama rizeye koyanlar parmak kaldırsın
seri yakalayıp bir de play off'a girmiyor mu samsun
her sene aynı hayalı kuruyorum da, durum ne zaman düzelecek acaba
uzun zamandır tribünde en çok eğlendiğim maç buydu yayına rağmen maça akın eden tüm abilerimden kardeşlerimden Allah razı olsun. Karadenizin en büyüğü biziz bugün bunu birkez daha gördüm.
hashus1099 @ tüm gün bunu konuştuk arkadaşlarla ne diyor şirinlerdeki kardeşlerimiz ''İnanıyoruz Vazgeçmiyoruz bak yine peşinden BİZ Geliyoruz....'' Kocaeli sonrada Hacettepe 4te4 neden olmasın
uzunca bir video yaptım upload oluyor şuan
şirinler....
maraton....
kocaeli maçına gidecek misiniz peki?
quote:
Orijinalden alıntı: hashus1099
kocaeli maçına gidecek misiniz peki?
ben uzak deplasmanlara pek gidemiyorum ama Şirinlerde Söğütlübahçede mutlaka gidecektir. İstanbul ve Bursa gruplarımız zaten şimdiden hazırlanıyor Kocaeli maçına en az 200-300 kişi oluruz Kocaelinde