Keita, Melo falan geldi siz şampiyonluğa oynarsınız kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: -hakanb-
gerçekten takım çok iyi yönetiliyor. acayip yönetiliyor yani müthiş. Kemal ve Hakan kadro dışı. Oyunda, skorlarda icraat yok. Giden yabancı geri dönmüyor. Olan yabancı bir şey becermiyor. Buraya yazıyorum. Süper lig'de sadece bu sene oynayacağız.
sen önce hangi takımlı olduğuna karar ver sonrasını kafana takma. Kemal giderse epeyce para kazandırıp gidecek yok gitmezse seve seve! oynayacak yoksa söner gider. Hakan'a üzüldüm ama dün duyduklarım doğruysa helal olsun adam gibi adammış. severiz biz böyle kaotik ortamları görmedik mi tahtaları, saçma sapan transferleri yine taraftar gazıyla gideriz bi yere kadar.
Hakan Bayraktar bize geliyor diye duydum. Doğru mudur?
şuan kadro dışı ne olacağı belli değil ama Karşıyaka'ya gelirse ortasahada taş gibi top oynar.
hakan kalıyor.
Beyler bizim Burak ne durumda? Beğendiniz mi?
Hakan Bayraktar ve Kemal'le sorun çözüldü Kemal 3 yıllık sözleşme yeniledi.
quote:
Orijinalden alıntı: Elbryan
Beyler bizim Burak ne durumda? Beğendiniz mi?
Hazırlık maçlarında gol falan attı ama ligde görmek lazım hoca kullanacaktır sanırım rotasyonda. bugün Bursaspor'dan geçen sene Anralyaspor'da oynayan solbek Yenal Tuncer'i almışız son bir yabancı transferi daha yapılacak gibi ondan sonra ligi bekleriz artık.
Bizim trübünden bir arkadaşda burağın facebook duvarına abi orda esrar filan çekme yazmış belki görmüşünüzdür. Umarım düzelmiştir burak.
Samsunspor futbolda ekoldür ligimizde olmasını hep isterim
hoca oynatıyor forma şansıda bulur büyük ihtimal sezon içerisinde
idmanlarda falanda öyle bir şeyi olmuyor, zaten burağın imza atmaya geldiği gün demiştim bunda yamuk olmaz diye çekmiş üstüne takım elbiseyi
Umarım işinize yarar ama unutmayın o hala ALTAYlı Burak
Altay iyidir severiz umarım kurtulur o lanet ligden bir an önce. Burak'ın ot kullandığını şahsen biliyordum biz takım otobüsünde içki içen kaptanlar gördük ama o adamlar sahada tekmeye kafa sokarlardı öyle olsun canımızı yesin.
Ot zararsız yav.
Umarım işinize yarar ama unutmayın o hala ALTAYlı Burak
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Ot zararsız yav.
Adam bu sezon iki kez ot çekmedi ikiside size denk geldi Bu arada aynı mesajı yanlışlık tekrar attım kusura bakmayın.
adnan sezgin gelmiş.. hangi kafayla getirdik onuda bilmiyorum hayırlısı
Samsun doğumlu biri olarak Samsunspor u tekrar birinci ligte görmekten dolayı çok mutluyum ;)
Burak kadro dışı bırakılmış beyler bir sorun mu var?
quote:
Orijinalden alıntı: Elbryan
Burak kadro dışı bırakılmış beyler bir sorun mu var?