Şimdi Ara

###SAMSUNSPOR### (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.099
Cevap
0
Favori
45.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ama haketti o da, insan bir açıklama yapar. Adam direk gelin aşağı diyip tehdit ediyor. Sonra aldı karşılığını.
  • 1 aydır yazan çizende yok konuya,
    gerçi adamda heyecan falan bırakmadılar ki..
    akşama fener maçı var böyle bir fb'yi yenmek çok zor fakat,
    inşallah galibiyet ile ayrılırız 16.yız.
  • bugün 1 puandan çok daha fazlasını kazandık Karabük ve Eskişehir maçlarıyla kendimize geliriz.
  • Hiddink şu Kemal'i görün be arkadaş
    Servetin gökhanların oynadığı
    Serdarın falan sakat olduğu ortamda
    Bari aday kadroda bulunsun
    ama yok illa İstanbul takımında olacak bu adam
  • Kemal harikaydi gercekten. Soze gerek bile birakmadi. Adem haftalardir neden oynamadi Lazar formsuzken anlamadim. O da gayet iyiydi. Ekigho neden yoktu?
  • Ekigho 75 gibi girdi oyuna
  • Çarşamba gününü iple çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: umtcmz

Çarşamba gününü iple çekiyorum

o zaman haydi maça kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tufan.

quote:

Çarşamba gününü iple çekiyorum

o zaman haydi maça kardeşim

Bugün olmadı ama cumartesi kazanacağız. Bi aksilik olmazsa Eskişehir'deyiz.
  • organizasyonda aksilik olmazsa Eskişehir güzel olacak kardeşim gol atamıyoruz gol sorununu çözmemiz şart!
  • samsun bu petkoviç denen adamı kovmazsa küme düşecek.
  • takımın papazları Mustafa Sarp, Ahmet Şahin ve Ergün Teber kovuldu!
    haydi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: -hakanb-

gerçekten takım çok iyi yönetiliyor. acayip yönetiliyor yani müthiş. Kemal ve Hakan kadro dışı. Oyunda, skorlarda icraat yok. Giden yabancı geri dönmüyor. Olan yabancı bir şey becermiyor. Buraya yazıyorum. Süper lig'de sadece bu sene oynayacağız.

Arladaşı tebrik ederim.. dışardan bakmak diye buna denir....

Galip ÖZTÜRK bile takımdan elini çektiğinin beyanatını verdi.. Kazım yılmaz ile olacak iş değil. Galip ÖZTÜRK ile Kazım YILMAZ arasında olan sorunlar takımın dengesini bozuyor..

Havaalanında olan taraftar olayları buna örnektir.. Samsunspor bazı kesimlerin oyuncağı olmuş..

Bir trabzonsporlu olarak çok üzülüyorum geçen sene birbirimize destek olmamız kazım geldiğini söylemiştim. Saolsun Samsunsporlu provokatorler yine işbaşındaydı bu forumda beni ipe çektiler.. Unutmayın ki takımın süper lige çıkmasını sağlayan trabzonlu ve trabzonsporlu vekillerdir... Bazı provokator kesimler nankörlük edip takıma destek olan herkesi küstürdü ve şu an samsunsporumuz bu halde...

Samsunspor Trabzonspor maçına gittiğim zaman meşhur taraftar topluluğunuzun da bazı kişiler tarafından yönetildiğini anladım...Samsunspor özüne dönmeden ve yönetimden kurtulmadan bu takımdan hiçbirşey olmaz...

.......................................
    Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar demiş atalarımız...Bu iş bu yönetimle ve yönlendirilen taraftar topluluğu ile olmaz... Taraftar toplululları kendi kararlarını takım menfaatine kendileri almaları gerekir.. Başkaısnın menfaatine çalışmazlar...

• yav he he.
  • nihat senin ne olduğun belli zaten, birde Galip Öztürk bile demişsin ya Galip'in takımın altına dinamit koyduğunu bilmesek inanacaz.
    rahat ol bu takım düşmeyecek 15ocakta da Avni Aker'de size gereken dersi verecez hem sahada hem deplasman tribününde
    hadi anam yolun açık olsun!
  • @nihat1551

Bu takımın kötü gününde yanında olmayan gelip de burada atıp tutmasın. O zamanlar size karşı gelmiştim gözünüzde provakatör olmuşum. Evet provakatörüm ve bundan gurur duyuyorum. Hani yazmışsın bazı kesimlerin oyuncağı falan diye ? Söylesene kimin oyuncağı olmuşuz merak ettim. Ayrıca o zaman da dedim , bugün de söylüyorum . trabzonsporlu bürokratların yardımıyla çıkacaksak, çıkmayalım. Samsunspor başarılıyken, reklamını yapmak, oy toplamak için gelenler bugün ya nerdeler acaba ? Şu kadar söylüyorum ; Samsunspor'u siyasi emellerine alet eden, kendi menfaatleri uğrunda kullanan her kim varsa Allah belasını versin. Bu takım süper ligde oynasa da biz o tribünlerdeyiz, 3. ligde de oynasa oradayız. Varsın takım tutmayı televizyon karşısında maç izlemek sananlar tarafından provakatör ilan edilelim.
  • salla kardeşim bu nihatı baksana ona her yer Trabzonmuş madem birşey ortaya atıyor gelsin buyursun beraber maç izleyelim yüzyüze anlatsın derdini bizim yerimiz belli maraton loca
  • quote:

@nihat1551

Bu takımın kötü gününde yanında olmayan gelip de burada atıp tutmasın. O zamanlar size karşı gelmiştim gözünüzde provakatör olmuşum. Evet provakatörüm ve bundan gurur duyuyorum. Hani yazmışsın bazı kesimlerin oyuncağı falan diye ? Söylesene kimin oyuncağı olmuşuz merak ettim. Ayrıca o zaman da dedim , bugün de söylüyorum . trabzonsporlu bürokratların yardımıyla çıkacaksak, çıkmayalım. Samsunspor başarılıyken, reklamını yapmak, oy toplamak için gelenler bugün ya nerdeler acaba ? Şu kadar söylüyorum ; Samsunspor'u siyasi emellerine alet eden, kendi menfaatleri uğrunda kullanan her kim varsa Allah belasını versin. Bu takım süper ligde oynasa da biz o tribünlerdeyiz, 3. ligde de oynasa oradayız. Varsın takım tutmayı televizyon karşısında maç izlemek sananlar tarafından provakatör ilan edilelim.

umtcmz iyi niyetini anlıyorum, keşke herkes senin gibi düşünse....Söylediğim sözleri başka taraflarından anlayanlar var.

Tufan. ben galip öztürkden yana değilim
    Başkanla galipin arası iyi olmadığından düzensizlik takımın dengesini bozulyor demek istedim. Başkan mithat yılmaz olmasaıdı emin ol herşey farklı olacaktı.
    yazdıklarımı iyi oku.. iyi yorumla. her yazdığımızı anlatacaksak işimiz var

Ders vermeye çalışırken ders alanları çok gördü bu memleket.. Herkesin yeri belli. İstiyorsan adresimi vereyim ? bol keseden atmayla olmuyor bu işler

• umtcmz
    Varsın takım tutmayı televizyon karşısında maç izlemek sananlar tarafından provakatör ilan edilelim.

bu lafına katılmıyorum... istanbul takımlarının taraftarları her hafta istanbula maçamı gidecek.. tabikide evde izleyecek... Yayın hakkı denen birşey var..

desteklediğiniz takımı gönülden destekleyin bu işler küfürle kavgayla olacak işler değil... Git maça destekle sana engel olan yok zaten..az öncede söyledim ya yönlendirilen taraftar topluluğu diye onlardan olma yeter.
  • bek kendinde diyorsun İstanbul takımı diye biz karşıyız bu düzene, ha bu arada "bol keseden atmayla olmuyor bu işler " demişsin beni klavyeci olarak yargılamışsın ya çok güldüm bu kısma bu konuda sana verebileceğim en basit örnek Umut kardeşimdir dh'da ve başka forumlarda tanıştık kendisiyle ama daha dün yanyana maç izledik. Kimseye atar gider yapacak halde değilim ki sevmemde ama gerçekten Samsunspor'la derdin varsa gel konuşalım Trabzonlu. bu arada destek olalım birbirimize falan demişsin ya o işler yalan 1967de de ilk resmi maçımızda olay çıkmış 15 ocak 2012deki maçta da gerginlik olacak sevmiyoruz sizi, ekmek yediği şehirde şov yapmaya çalışanları.
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.