facebookta durumuna herşey yolunda yazdı ama umarı kadro dışı kalmaz.
Hazırlık maçına giden arkadaşlar herkes kendi yerine oturacak diye bir kural falan koymuşlar mı? Bir de biletler ne zaman satışa çıkacak acaba? Ben sadece kendime kombine aldım ve maraton üst kat D Blok. Geçen Biletix'den Ordu maçı için bakmıştım D Blok full kombine galiba hiç bilet satılmıyordu. Umarım herkes kendi yerine oturacak diye bir kural yoktur.
O kural ben bildim bileli var fakat uygulandigini gormedim. Bu yil sporda siddet yasasi sebebiyle belki biraz daha sıkı takip edilir ama yine de uygulanmaz. Benim biletim de D bolumunde. Fakat orda olmayacagim. Zaten ordu macindan once dagittiklari bildiride bu konuyla ilgili olarak eger kisi haskasinin yerinden kalkmamakta israr ediyorsa kisi staddan cikarilir gibisinden birsey yaziyodu. Benim bulunacagim yerde de oyle bi sikinti olmaz o yuzden benim acimdan sorun yok.
ilk maçta görücez benim kombinem bile kendi adıma değil f blok görünüyor f blok neresi onu bile bilmiyorum loca direğinin solunda sarı merdivenin kıyısından vazgeçmem valla
Biletler Biletix'de satışa çıktı arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
ilk maçta görücez benim kombinem bile kendi adıma değil f blok görünüyor f blok neresi onu bile bilmiyorum loca direğinin solunda sarı merdivenin kıyısından vazgeçmem valla
Senin blok locaya yakin galiba, benim ta D blok sogutlubahcelilerin oralarda. İsim isi biraz sakat ama kapida kontrol edeceklerini sanmiyorum.
beyler canlanın yahu Galatasaray maçı peşine malum maç biraz hareket Gs maçından puan çıkartsak nasıl olur acaba 21 eylül günü stat
Şölen olur şölen Bu arada bu maçta da tanışamadık sanırım ben de locadaydım ama hiç aklıma gelmedi.
atraksiyona 44 saat var hazır mıyız beyler
quote:
Orijinalden alıntı: Tufan.
atraksiyona 44 saat var hazır mıyız beyler
Hazırız iple çekiyoruz. Gece gece gördüm forumda şu buluşma resimlerini kafam attı vallahi. İyice deli ediyorlar adamı.
gece gece çok günaha girdim şahsen dün Atakumda av sezonunu açtım bakalım yarın denk gelecek mi hamsi
Sizin taraftara uyuz oldum Arenada ki maçta. Metroyla geldiler. Girişte bizim girdiğimiz kapıdan girdiler ana kapıdan girerken alkışladılar hatta polis daha sonradan geldi etraflarına geçti. Maçtan önce sürekli Trabzon'a sallıyorlardı maç 1-1 oldu i**e cimbom olamazsın şampiyon demeye başladılar.
Trabzon maçını iple çekiyorum.Muhtemel olaylar kaçınılmaz olucak.Gerginlik hat safhada
Haydi SAMSUNSPORum, güldür yüzümüzü.
oh, trabzonspor'a yenilmemek çok önemliydi. maçı hakeden samsunspor'du, özellikle ikinci yarınin tamamında samsunspor üstündü. "size her yer mozambik" diye bağırmalarını beklerdim