Şimdi Ara

samurai kılıcı olan varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
41.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tpt_hf

Dahada oha demek isteyenler için:

50 kalibrelik silahın 6 mermisini haşat ediyor ama 7. de kendisi de gidiyor.

youtube.com/watch?v=_TFIQ-7TxMw

Ya anasınııı demek isteyenler için de ses hızından 3 kat daha hızda basınçlı su püskürten "water jet" diye tabir ettiğimiz ve titanyumun bile anasını ağlatan alete karşı bizim katana yarışıyor.

youtube.com/watch?v=eGjv54nPv4Q

Önünde saygıyla eğiliyorum.

hocam capon yapıyo yaa

• Keşke silahlar yerine yine kılıç kalkan olsa..
  • Ben katanaya katana demem Hattori Hanzo yapmamışsa.
  • benim var kılıcım.
  • Yokki bir kılıcımız etrafta var ama çok dandik Viking baltası satan bir yer varmı bildiğiniz Şaka değil balta arıyorum Çift taraflı
     samurai kılıcı olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 31 Ekim 2008; 0:23:26 >

• arkadaslar nerde satilir bu orjinal katana bilen var sa pm atabilimi
  • napcanız kılıcı. eğitiminiz olsa bile ancak süs olarak kullanılır

otobüste fln kılıçla gezcek haliniz yok herhalde
  • quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

napcanız kılıcı. eğitiminiz olsa bile ancak süs olarak kullanılır

arabaya koyacam kavga vs olursa artizlik yapacam biraz
  • Ben maça gidicemmmmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

Orjinalden alıntı: KırıkKılıç

napcanız kılıcı. eğitiminiz olsa bile ancak süs olarak kullanılır

arabaya koyacam kavga vs olursa artizlik yapacam biraz

Japonya sokaklarında caddelerinde gezdiğinimi zannediyorsunuz_?

burası TR'dir burası teksasdır ! katana kılıç vs vs eskidendir!
    sen katanayı çekene kadar karşındaki eleman ayaklarına sıkıverir feleğin şaşar

• dedemin ofiste var bi katana ama öle hattori işi falan değil cold steelden getirtmiş full tang 130 cm taşı yağı fln hepsi öle duruyo masanın üstünde arada bi tozunu alıyo
  • 10 dakikalık bu kısa belgeselde Japon Samuray’larının simgesi olan KATANA’nın üretiminde hangi hangi aşamaların geçilerek yapıldığını izleyeceğiz. Konuyla ilgilenenler için oldukça ilginç ve görülmeye değer bir video

national geographic kanalında bu belgeselin full versiyonunu izledim 1.5 saat ) tam bir sanat eseri!!!

izleyiniz mutlaka

http://www.youtube.com/watch?v=rwQqtf86qOc

buda

ağır makineli ile kurşun yağmuruna tutulan gerçek katananın dayanma gücüne şahit olun

edit: @ tpt_hf arkadaş zaten bu videoyu vermiş

http://www.metacafe.com/watch/715615/katana_vs_machine_gun/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 31 Ekim 2008; 2:42:40 >

• Katana çok ilgimi çekti. Yapım tekniği de müthiş. eMule'de katana ile ilgili bir NG belgeseli buldum ama 57 dakikalık bu, senin izlediğinin 1,5 saat olduğuna emin misin?

ed2k://|file|National.Geographics.katana.AVI|733984768|477B515CFC71AA11FC488644252FC32C|/

Bir tane de PBS televizyonunun belgeseli var:

ed2k://|file|PBS.Nova.Secrets.of.the.Samurai.Sword.Hdtv.Xvid.mp3-Miragetv.avi|733976576|664596CF5B604DA21E03E0455B97C1FD|h=POOORVGNIUMQVVTCNEDWKMM63JOYQHQZ|/

not: linklerin çalışması için eMule kurulu ve çalışıyor olmalı. Kopyalayıp adres satırına yapıştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liu Kang -- 31 Ekim 2008; 16:13:37 >
  • biz satıyoz bunlardan
  • bugün aradım 750 ytl ama kan yolu,ırt zır tam bir katana ya..
  • Arkadaşlar piyasadakilere kanmayın hakiki katana bulmanız çok zor bulsanız da zaten fiyatı çok uçuk olur Japonya da bile zor bulunuyor hakiki katanalar el yapımı olduğu için o yüzden internette falan gördüklerinize inanmayın uçuk fiyat dediğim 10.000 $ falandı minimum
  • Benim almayı düşündüğüm katananın fiyatı 4.5 milyon japon yeni.Bi kılıca bu para verilir mi diyenler olacaktır.İnanın değecek bir kılıç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Ben katanaya katana demem Hattori Hanzo yapmamışsa.

tanrı'ya 28 yıl önce bir daha yapmayacağıma yemin ettiğim şeyi yaptım. ''insanları öldüren birşey'' yarattım. ve bunda başarılı oldum. bunu yaptım çünkü felsefi olarak amacını anlıyorum. sana, kendini beğenmişlik yapmadan, bunun en iyi kılıcım olduğunu söyleyebilirim. yolculuğunda tanrı'yla karşılaşırsan bununla tanrı'yı bile kesersin.

• param olsa bu kılıçtan almayı çok isterdim

• quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Ben katanaya katana demem Hattori Hanzo yapmamışsa.

tanrı'ya 28 yıl önce bir daha yapmayacağıma yemin ettiğim şeyi yaptım. ''insanları öldüren birşey'' yarattım. ve bunda başarılı oldum. bunu yaptım çünkü felsefi olarak amacını anlıyorum. sana, kendini beğenmişlik yapmadan, bunun en iyi kılıcım olduğunu söyleyebilirim. yolculuğunda tanrı'yla karşılaşırsan bununla tanrı'yı bile kesersin.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.