Şimdi Ara

samurai kılıcı olan varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
41.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ultio

bugün aradım 750 ytl ama kan yolu,ırt zır tam bir katana ya..

Eğer göz attığınız kılıçta kan oluğu varsa büyük ihtimalle iaido da kullanılan "iaito" kılıçlardandır..Katana kadar dayanıklı değildirler.Benden uyarması.
  • koydum resmi

hadi baalım

samurai kılıcı olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: judith

koydum resmi

hadi baalım

O nasıl bir bakıştır öyle

Arkadaşlar benim demek istediğim malzeme yönünden orjinal katana bulamazsınız çok farklı maddeler kullanıyorlar uç kısmını farklı ve daha sert bi metalden yapıyorlar orta kısımlar biraz daha yumuşak oluyor ıvır zıvır çok çeşitli ve özel maddeler kullanıyorlar yani orjinal katanalarda kimse çıkıp şurda katana gördüm bilmem kaç lira orjinal demesin ya

• quote:

Orjinalden alıntı: PowerOn

param olsa bu kılıçtan almayı çok isterdim

emin deilim ama o wowdaki frostmourne sanırım...
    bknz:wrath of the lich king..

• Sakabatou alacaktım Kenshin'in ters yüzü kesen katanası. 149 mu 199 dolar mı neydi. ayrıca Gümrükten korkuma getirmedim. Yoksa kılıçlara, savaş baltalarına, fantazi daggerlara hayranım.
  •  samurai kılıcı olan varmı?

şunun kabzesine bakın yaa fildişinden yapmış adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 31 Ekim 2008; 19:22:46 >
  • evet frostmourne
  • bende topal yılan var olmazmı
  • birini öldürme gereği duyarsam kesinlikle katana ile yapıcam en büyük amaçlarımdan
  • ne özelliği va rbu katanaların ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

ne özelliği va rbu katanaların ?

Bel fıtığı tedavisinde kullanılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L a s T

quote:

Orjinalden alıntı: xHannibalx

Ben katanaya katana demem Hattori Hanzo yapmamışsa.

tanrı'ya 28 yıl önce bir daha yapmayacağıma yemin ettiğim şeyi yaptım. ''insanları öldüren birşey'' yarattım. ve bunda başarılı oldum. bunu yaptım çünkü felsefi olarak amacını anlıyorum. sana, kendini beğenmişlik yapmadan, bunun en iyi kılıcım olduğunu söyleyebilirim. yolculuğunda tanrı'yla karşılaşırsan bununla tanrı'yı bile kesersin.

Kill Bill rulaz

• quote:

Orjinalden alıntı: tpt_hf

quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

ne özelliği va rbu katanaların ?

Bel fıtığı tedavisinde kullanılıyor.

boyun kireçlenmesinede iyi geliyomuş
  • Bursa bıçagı war bizde olmaz mı :D
  •  samurai kılıcı olan varmı?

Klıcların Şahı ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AlexiS -- 31 Ekim 2008; 22:29:56 >
  • bı sıte vardı. 22000 $ cıvarında satıyolardı katalanları. tabı ılk once siparısı verıyonuz katananın yapımı bıraz zaman alıyo. katana kullanım teknıgı nedenıyle kan olugu ıcermıyo. cunku bu kılıc sapmala amacıyla degıl, dograma amacayıla yapılmıs. uzerınde kan olugu olanlara nınjatsu mu ne denıyodu. o katana kadar emek ısteyen bı kılıc degıl ve guc olarak katanayla yarısamıyo
  • bir yerden duymuştum sözlüktn galiba bir katananın yapımı 20 yıl sürüyormuş ve amacı tek darbede işi bitirmekmiş yeni yapılan katanalarda cesetlerde deneniyormuş üst üste dizilmiş 3 cesetin %75 ini keserse olmuş demekmiş kesemezse olmamış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

koydum resmi

hadi baalım

Arkadaşlar benim demek istediğim malzeme yönünden orjinal katana bulamazsınız çok farklı maddeler kullanıyorlar uç kısmını farklı ve daha sert bi metalden yapıyorlar orta kısımlar biraz daha yumuşak oluyor ıvır zıvır çok çeşitli ve özel maddeler kullanıyorlar yani orjinal katanalarda kimse çıkıp şurda katana gördüm bilmem kaç lira orjinal demesin ya

2000$'dan başlayan fiyatlarla özel olarak Japonya'da yaptırılıyor.Hangi metalleri nerede kullanıyorlar bilmiyorum ama el yapımı olarak geliyor.

• Ya arkadaşlar uçaksavar arıyorum dekoratif olsun diye tahtakale de var mı bunlardan?

• quote:

Orjinalden alıntı: Ata

quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

koydum resmi

hadi baalım

2000$'dan başlayan fiyatlarla özel olarak Japonya'da yaptırılıyor.Hangi metalleri nerede kullanıyorlar bilmiyorum ama el yapımı olarak geliyor.

kaynak ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.