Şimdi Ara

samurai kılıcı olan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
41.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hakiki samurai kılıcı (katana) olam varmı maltepe pazarında satılandan deyil ama

• senin var mı ?
  • bende çok istiyorum bu tarz bişiy süper ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrYzC

senin var mı ?

olmadığından soruyorum
  • benim ışın kılıcım var lazımmıydı?
  • Japon yeni fırlamasaydı şu an elimdeydi kerata.Biraz daha erteledik bakalım.

(not:temsili resim değil bilakis müstakbel katanamın resmi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 30 Ekim 2008; 23:23:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

benim ışın kılıcım var lazımmıydı?

yok excalibur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette pek çok site var kaliteli ürünlere ulaşabiliyorsunuz fiyatlar da uçuk değil bir ara Yatağan almayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim şimdi tekrar almayı düşünüyorum Katana neymiş veya Gladius da istediğim kılıçlar arasında
  • bizde ekmek bıçagı var işini görürmü hemde hakiki çelik
  • bendede var zamanında ne atraksiyonlar yapardık bunlan azmı adam devirdik

çok pahalı ya şakamı yapıyosun
  • kebelek var olur mu?
  •  samurai kılıcı olan varmı?

Katanaları seviyorsan Highlanderin dizisi ve filmini izle bence
  • Eğer gerçekten almayı düşünen arkadaşlarımız varsa almadan önce iyi bir araştırma yapmalarını öneririm.Zira size doğru gelen hususların aslında yanlış olduğunu öğrendiğiniz zaman geç kalmış olmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slash -- 30 Ekim 2008; 23:29:17 >
  • tıklaaa ikinci dünya savaşından kalma galiba ingilizce kıtta biraz benim

editt: resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winchester -- 30 Ekim 2008; 23:31:09 >

• Gerçek bir Katana bulmayı ummayın zaten gerçek bir Katana el yapımı olur ve fiyatı da uçuk olur.Piyasada pek çok katana görünüşlü kılıç mevcut fakat bunların çeliği ağırlık merkezi vs vs sıradandır bu 1000 dolarlık için de geçerli 5000 dolarlık için de dış görünüşü ne kadar benzese de gerçek bir katananın yapım aşamalarını izleseniz oha dersiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

Gerçek bir Katana bulmayı ummayın zaten gerçek bir Katana el yapımı olur ve fiyatı da uçuk olur.Piyasada pek çok katana görünüşlü kılıç mevcut fakat bunların çeliği ağırlık merkezi vs vs sıradandır bu 1000 dolarlık için de geçerli 5000 dolarlık için de dış görünüşü ne kadar benzese de gerçek bir katananın yapım aşamalarını izleseniz oha dersiniz

O kadar emin konuşma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jolly_RogeR

İnternette pek çok site var kaliteli ürünlere ulaşabiliyorsunuz fiyatlar da uçuk değil bir ara Yatağan almayı düşünüyordum da sonra vazgeçtim şimdi tekrar almayı düşünüyorum Katana neymiş veya Gladius da istediğim kılıçlar arasında

o sitelerden birkaçının adını verirmisin (pm)

• yok artık lebron james mermiyi 2ye bölüyo
  • Dahada oha demek isteyenler için:

50 kalibrelik silahın 6 mermisini haşat ediyor ama 7. de kendisi de gidiyor.

youtube.com/watch?v=_TFIQ-7TxMw

Ya anasınııı demek isteyenler için de ses hızından 3 kat daha hızda basınçlı su püskürten "water jet" diye tabir ettiğimiz ve titanyumun bile anasını ağlatan alete karşı bizim katana yarışıyor.

youtube.com/watch?v=eGjv54nPv4Q

Önünde saygıyla eğiliyorum.
  • Tahta kalede bunun çakması var alıcam kesin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.