Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya yeter ya beyler. SAN ANDREAS daha pc versiyonuna çıkmadı ya. Basmıyor kafa ya. Allah allah. Buranın adminleri felan nerde. Ne biçim forum ortamı burası ya.

Bırakın allahınızı severseniz ya. hayret bişey ya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jediknight

ya yeter ya beyler. SAN ANDREAS daha pc versiyonuna çıkmadı ya. Basmıyor kafa ya. Allah allah. Buranın adminleri felan nerde. Ne biçim forum ortamı burası ya.

İŞİNE BAK ONBAŞI YOKSA 2-4 NÖBETİNE BIRAKIRIM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: obiriks

quote:

ya yeter ya beyler. SAN ANDREAS daha pc versiyonuna çıkmadı ya. Basmıyor kafa ya. Allah allah. Buranın adminleri felan nerde. Ne biçim forum ortamı burası ya.

İŞİNE BAK ONBAŞI YOKSA 2-4 NÖBETİNE BIRAKIRIM...

Albaylar gelip seni divan-ı harbe verecekler birazdan merak etme.

• jediknight senin sölediinde laf mı?adminler nerden bilcek ki bi insanın böle bi pislik yapacağını.kesin banlanmıştır azrail denilen ........
  • ben de anlamadım neden bu kadar abartıldığını
    karşınızda belki 10 yaşında çocuk ciddiye almayın o kadar

quote:

kardeş sen de 'ya' ortak parantezinde yazsaymışsın mesajını okuma süresi kısalırmış yarı yarıya
  • bu azrail denilen kişi.kim?kaç yasında acaba?
    bunu mutlaka cocugun teki yapmıstır
  • @zr@il nickli düzembaza ciddi bir ceza verilmesi insanlık görevi
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

@zr@il nickli düzembaza ciddi bir ceza verilmesi insanlık görevi

kesinlikle ender rastlanan dostum ender.
  • eğlendinmi bari millet indirdi zaman kaybetti
  • ÇOCUK MOCUK FARKETMEZ TÜRK MİLLETİ BÖYLE REZALETİ AFFETMEZ.
  • quote:

AYIP ETTİN DOSTUM DİĞER TOPİCTE BÖLE DEMİYON
    http://forum.donanimhaber.com/m_2261586/tm.htm
    KINIYORUM SENİ VE SANADA

• quote:

quote:

KINIYORUM SENİ VE SANADA

benim mesajımı dikkatli okursan sadece cezadan yanayım tamam bir yanlış yapmış işi geyige vurmuş fakat her insan hata yapar bence oda yaptığının çok çirkin ve yanlış olduğunu anladı ve pişman

• quote:

quote:

quote:

KINIYORUM SENİ VE SANADA

benim mesajımı dikkatli okursan sadece cezadan yanayım tamam bir yanlış yapmış işi geyige vurmuş fakat her insan hata yapar bence oda yaptığının çok çirkin ve yanlış olduğunu anladı ve pişman

DOSTUM ANLAMAM BANA MANTIKLI GELMEDİ SENİN SÖLEDİGİN HATA YAPMIŞSA BİLE GELİR FORUMA VE AÇIKLAMA YAPAR VE HERKESTEN ÖZÜR DİLER. VE SEN KONUŞMUŞ GİBİ ADAMLA NEDEN KORUYORSUN......

• quote:

quote:

quote:

quote:

KINIYORUM SENİ VE SANADA

DOSTUM ANLAMAM BANA MANTIKLI GELMEDİ SENİN SÖLEDİGİN HATA YAPMIŞSA BİLE GELİR FORUMA VE AÇIKLAMA YAPAR VE HERKESTEN ÖZÜR DİLER. VE SEN KONUŞMUŞ GİBİ ADAMLA NEDEN KORUYORSUN......

tekrar söylüyorum kesinlikle ciddi bir cezadan yanayım hatta MOD lara şikayet ettim gereğinin yapılması için fakat mesajlarınız DH ye yakışmayacak kabalıkta bu adam resmen düzenmazlık yaptı cezayı hak ediyor fakat mesajları yazarken dikkat edelim ne demek F..K Y.U kufur yanlış bir hareket

• KONTENDO SANA İLK KEZ KATILIYORUM.. BENCEDE OBİRİKS ADLI VATANDAŞIN YAZDIĞI ÇOK YANLIŞ.. BEN SADECE İMA ETTİM AMA ADAM RESMEN DÖŞEMİŞ.. BUNU OBURİKS E PM OLARAK İLETTİM ONU ORADAM SİLMESİNİ İSTEDİM..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

KINIYORUM SENİ VE SANADA

tekrar söylüyorum kesinlikle ciddi bir cezadan yanayım hatta MOD lara şikayet ettim gereğinin yapılması için fakat mesajlarınız DH ye yakışmayacak kabalıkta bu adam resmen düzenmazlık yaptı cezayı hak ediyor fakat mesajları yazarken dikkat edelim ne demek F..K Y.U kufur yanlış bir hareket

DOSTUM SEN YANLIŞ OKUMUŞSUN SANIRIM BU KÜFÜR DEĞİL AMERİKALILARIN ÜNLÜ BİR SÖZÜ .
    ÖRNEK: .MI OLANIN DİNİ İMANI OLMAZ.. (ATASÖZÜ)
    YANİ BUDAMI KÜFÜR.
    MESALA ''DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR .MIN OLSUN YETER''
    BUDAMI KÜFÜR EY İNSAF.....

• quote:

Orjinalden alıntı: selimerman

KONTENDO SANA İLK KEZ KATILIYORUM.. BENCEDE OBİRİKS ADLI VATANDAŞIN YAZDIĞI ÇOK YANLIŞ.. BEN SADECE İMA ETTİM AMA ADAM RESMEN DÖŞEMİŞ.. BUNU OBURİKS E PM OLARAK İLETTİM ONU ORADAM SİLMESİNİ İSTEDİM..

sonunda mesajlarımı okuyan ve anlayan biri çıkmış hayret
  • quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

bu oyunun pc versyonu olmadığını we ps2 den emulatöre uyarlandığını biliyorum ps2 oyunuyla bilgisayar oyununu ayıramayacak kadar saf değilim ismin öyle kaydedilmesi ise bilgisayarıma çoğu resmi ME0123456 ismiyle kaydederim diğerlerinin adını değiştirerek koydum fakat onları değiştirmeyi unutmuşum bundan sonrada kimseyi inandırmak zorunda değilim ben size yardım etmeye çalışıyorum ancak siz bana daha çok zorluk çıkarıyosunuz ben gta san andreas rahatlıkla oynarım siz 3 ay daha beklersiniz

evet iğrenç grafiklerle emulatorler oyna sen pış pış

• quote:

DOSTUM SEN YANLIŞ OKUMUŞSUN SANIRIM BU KÜFÜR DEĞİL AMERİKALILARIN ÜNLÜ BİR SÖZÜ .
    ÖRNEK: .MI OLANIN DİNİ İMANI OLMAZ.. (ATASÖZÜ)
    YANİ BUDAMI KÜFÜR.
    MESALA ''DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR .MIN OLSUN YETER''
    BUDAMI KÜFÜR EY İNSAF.....

o lafın türkçe karşılığı s.... seni demek o dediğinde atasözü falan değil (.MI OLANIN DİNİ İMANI OLMAZ.)
    bazı terbiyesiz insanların çıkarttığı terbiyesiz bir sözdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 13 Mart 2005, 2:24:40 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: selimerman

KONTENDO SANA İLK KEZ KATILIYORUM.. BENCEDE OBİRİKS ADLI VATANDAŞIN YAZDIĞI ÇOK YANLIŞ.. BEN SADECE İMA ETTİM AMA ADAM RESMEN DÖŞEMİŞ.. BUNU OBURİKS E PM OLARAK İLETTİM ONU ORADAM SİLMESİNİ İSTEDİM..

sonunda mesajlarımı okuyan ve anlayan biri çıkmış hayret

DOSTUM BU AMERİKALILARIN ÖZLÜ BİR SÖZÜ......NE KÜFÜRÜ BEN KÜFÜR SEVMEN...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.