Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun orjinal pc icin olmadigi cok acik(belki beta) zaten pc de daha cıkmadi
  • olmuyo olmuyo....
    areste hiç kaynak yok...

birisi şu dosyayı ftp ye koysada indirsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Yani kısaca "OYUN DAHA PC'YE ÇIKMADI". Emulator ile oynan bir oyun PC'ye çıkmış değildir. Aklınıza sokun...

Yahu emülator ile oynanan bir oyundan ne bekliyorsunuz, tabi ki hata verecek...

GODFATHER'ı ben şikayet ettim.... Ceza aldı ve bunu sonuna kadar hak etti...

Hala bu topic'den sonra da "San Andreas PC'ye çıktı" gibi topicler açmayın lütfen...

freeman90'a sonuna kadar hak veriyorum. Adam bu soruları sormakta haklı.. Neler gördük bu forumda... Birçok fake topic ile karşılaştık... Eğer ortaya böyle bir şey atıyorsanız kanıtlayacaksınız... Ama kanıtlardan belli oluyor ki, oyun PS2 verisyonundan sorunlu olarak emule edilmiş....

Ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekler ve oyunun PC versiyonunu alırdım... Bu grafiklerle (ki ss'lerden gördüğüm kadarıyla 640*480 gibi oldukça düşük bir çözünürlük ve çok kalitesiz textureler var ) ben şahsen oyunu oynamam.

FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE

sonuna kadar katılıyorum

• Bu arada bütün ss'ler 350*500 gibi saçma bir çözünürlükte... Nedendir ayıptır sorması?...
  • indiriyorum.fake ise bastım kalayı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemali

indiriyorum.fake ise bastım kalayı:)

kalayı basmana gerek yok bilebile indiryorsun
    oyunun cikis tarihi belli cikmis olan platformla belli(ps2 vs)
    bilebile lades indir oyna

baba torrent sitelerinde niye yok
    olanlarda zaten yaziyor beta bilmem ne diye
  • anladım vaz geçtim indirmektende.niye full pc game yazıyolar yanına milleti uğraştırıyolar..
  • bu oyunun pc versyonu olmadığını we ps2 den emulatöre uyarlandığını biliyorum ps2 oyunuyla bilgisayar oyununu ayıramayacak kadar saf değilim ismin öyle kaydedilmesi ise bilgisayarıma çoğu resmi ME0123456 ismiyle kaydederim diğerlerinin adını değiştirerek koydum fakat onları değiştirmeyi unutmuşum bundan sonrada kimseyi inandırmak zorunda değilim ben size yardım etmeye çalışıyorum ancak siz bana daha çok zorluk çıkarıyosunuz ben gta san andreas rahatlıkla oynarım siz 3 ay daha beklersiniz

• indirmeye eymez bence gta vice city le aynı denebilir sadece 2o arklı sc modeli kilo almak gibi ozelilkleri var.
  • Ben o oyunu ps2 de oynadım.GTA VC. den çok farkı var.Keşke bu da tatil yerinde geçse.Ama bu oyunda ki motorsikletlerle yaptığımız hızlar ne kadar çok eğlendiriyor.Çiftliğe gidip traktör bulabiliyoruz.Ya da kazma insanlar gelip arabasıyla falan sana çarpıyor.İnsanla kavga ederken adam sana bıçak çekiyor.Millet birbirini kovalıyor.Stunt yerleri de ayrı bir güzellik yada bisikletle abanıp arabaların üzerinden zıplardım.Adam gidip dövme saç şekli yaptırıyor.Dükkanda pizza falan gibi şeyler var.Yüzebiliyorsun.Ya da bir yere girerken beni Jeepli köy polisleri gibi olan adamlar kovalamıştı.Oyun güzel aslında.
  • sanırım fake cünkü oyuna girmeden atıyor huhohaha inanmamıstım gerçi ama yinede indirmiştim nese salık olsun.
  • hocam nasil indirebildin yaa dünden beri 150mb indirebildim gerisi yok.. Indiren arkadaslar ftp ye acin da sizden alalim bari.. ares te iş yok.. i love emule
  • YOĞUN İHTİMALLE FAKE.GENELİDE ÖYLE OLABİLİR.ÇIKMADAN İNTERNETE GELMESİ ENTERESAN ZATEN.
  • Benim az kaldı bakalım nasılmış.Bittiğinde haber vereceğim.Konuşulanlardan sonra soğudum ama bu kadar indirmişken vazgeçilmez artık.
  • Azrail kardeş tamam ben soruları bırakıorum.cvp verdiğin yok hep başka şeyler koyuyosun.başka şeyler sölüosun.zaten 2-3 kişde indirmiş açılmamış.sendede açılmamış olabilir.ben bundan şüpheliyim hala.herneyse fake de olsa betada olsa sana hayatında başarılar...ben 3 ay sonra dorudüzgün oynarım.

ayrıca "kimseyi inadırmak zorunda deilim" kelimesi topiği açan kişinin sölememesi gereken bi laf.çünkü madem bi topik açtın senden kanıt istioruz sen koymuosun bizde inanmıoruz.topiği açtıysanda bize kanıtlamalısın.asıl yardım bu olur.neyse sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 12 Mart 2005, 15:04:12 >
  • Tamam ya bırakın indirmeyin bekleyin biraz.
  • iso formatının sıkıştırmayla alakası yoktur.. Millet resmen kafadan yazmış...

iso dosyası İMAJ dosyasıdır. CD'nin aynı içeriğini tek dosya halinde size sunar. Adamlar CD'nin içinde sıkıştırmış olabilirler ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

Azrail kardeş tamam ben soruları bırakıorum.cvp verdiğin yok hep başka şeyler koyuyosun.başka şeyler sölüosun.zaten 2-3 kişde indirmiş açılmamış.sendede açılmamış olabilir.ben bundan şüpheliyim hala.herneyse fake de olsa betada olsa sana hayatında başarılar...ben 3 ay sonra dorudüzgün oynarım.

ayrıca "kimseyi inadırmak zorunda deilim" kelimesi topiği açan kişinin sölememesi gereken bi laf.çünkü madem bi topik açtın senden kanıt istioruz sen koymuosun bizde inanmıoruz.topiği açtıysanda bize kanıtlamalısın.asıl yardım bu olur.neyse sen bilirsin.

+1

evet azrail hala hata mesajının ss ını göndermedin.. birde oyunun başından ss ler göndericektin ne oldu.. ve hala ares deli gibi yavaş indiriyo sinir oluyorum.. çalışan internet ile ilgili olabiliecek tüm servisleri kapattım banamısın demiyoo yaa.. 2kb / sec zaten bu gidişle 3 ay sonra ancak biticek.. o zamanda yenisini indiririm...

• saol
  • Yazıklar Olsun....(1.Kanıt)
    http://www.gta-sanandreas.com/screenshots/4.php
    arkadaşlar üstteki linki açın.gta sa ss lerinin olduğu bi sayfa açılcak.sağ alttan üçüncü ss ye bakın bide azrailin koyduğu ss ye bakın.sonrada görüşlerinizi buraya yazın.şimdi bize azrailden şöle bi yazı gelirse de şaşırmayın:
    ben verdim o siteye bunu
    -------------------------------------------------
    bunu yapmak çok basit o da böle yaptı zaten:
    ordaki gta-sanandreas reklamını ve kenarlardaki grilikleri siyahlıkla kapattı.ama güzel bir çalışma olmuş tebrik ederim kendisini.
    yani seni yinede siteye şikayet etmeyeceğim 3. kanıtı bulunca edicem.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.