Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • freeman tüm sorularını cewaplamaya çalışıorum lütfen banada biraz saygı göster
  • adamın kimseye saygısı yok ki sana olsun
  • @zr@il sana inanıyorum fakat kesin bi isler vardır bunda.Beta falandır,eksiklerin farkına varmıyorsundur.Haziranda cıkacak oyun simdiden dusmez p2p'ye.

İlk scrrenshotta'da kaplamalar falan eksik gibime geldi.Bildigim kadarıyla san andreas'ın cevre grafikleri cok iyiydi.Bu vc'den bile kotu duruyor.Ama yine indirip bakacagım.GTA 1'den bu yana Gta severim.Merak ettim.Goruslerimi burda yazarım
  • grafikler basit kalmıs hala aynı libertyde de boyleydi vice de san and da da boyle.zaten vice beni fitil etti %59 da oyun bitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sbeqd

ya sen laftan anlamıyonmu lan freeman.adam oynuyom diyo.niye yalan söylesin.niye bosu bosuna milleti kandırsın.onu yapınca adamın
    eline ne geciyo.cok mu zevk alıyo.sen god_father a da böyle yapmıstın.adamın senin yüzünden hesabını engellmişler.

bu arada ben oyunu PS2 de 3 kez bitirdim.colt silahı görevleri gectikce cıkıyo,sehirle alakası yok.Hava alanından bilet alma olayı ise;her sehirde var.
    bekle adam kısa sürede bu istediğin tüm screenshotları koycak.ve bu laflar bi yerine gircek

anlamıyom bi şey mi vardı?bide durmuş niye yalan sölesin diosun sölüolar işte sölüolar sanki herkes içinde ii duygular beslio,sanki herkes dürüstte gelmiş bana konusuosun.ewt zewk alanlar var sen bilmiosun heralde bilip bilmeden konuşma boşuna mı bu fake konuşmaları heryerde fake muhabbeti insan bişe indiremio bu yüzden.engelledikleri çok ii ders olmuş.engelledilersede hayatı sona ermiş deil bunu abartma.ben onu şikayet etmedim senin gibi "bu laf bi tarafınıza girsin" gibi konuşmalar yaptı.merak etme yakında seninde başına gelir.yalancılar hep böle oluo işte kendilerini tutamayıp küfür ediolar hakaret ediolar.bizde biliriz küfür etmeyi hakaret etmeyi hemde daha iisini.bana bilet alma yerinide söle hadi.bekilorum ayrıca:
    ben azraile hiçbir şekilde hakaret etmedim etmem o dediklerimi yaparsa ok benim onunla bi sorunum yok nie atlıosun.

GODFATHERDAN SONRA SANA DA GİREN GİRMİŞ SENDE KONUŞMAYA BAŞLADIN

_________ADMİNLER LÜTFEN BÖLE YAPANLARI UYARIN İNSANA ZORLA KÜFÜR ETTİRİOLAR_____

• quote:

Orjinalden alıntı: sbeqd

ya sen laftan anlamıyonmu lan freeman.adam oynuyom diyo.niye yalan söylesin.niye bosu bosuna milleti kandırsın.onu yapınca adamın
    eline ne geciyo.cok mu zevk alıyo.sen god_father a da böyle yapmıstın.adamın senin yüzünden hesabını engellmişler.

bu arada ben oyunu PS2 de 3 kez bitirdim.colt silahı görevleri gectikce cıkıyo,sehirle alakası yok.Hava alanından bilet alma olayı ise;her sehirde var.
    bekle adam kısa sürede bu istediğin tüm screenshotları koycak.ve bu laflar bi yerine gircek

BANA SAYGIDAN BAHSETME!!!!!!!!!!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

freeman tüm sorularını cewaplamaya çalışıorum lütfen banada biraz saygı göster

ok özür azrail.beklerim ben yarın yazsanda olur.önce indrenlere yrdm et.doru çıkmasını çok istiom amaneyse sbeqd gibilerle uraşmaktan sinirlendim biraz.
  • bilgisayarın kac saaat acık kalması gereki gerci benim 512 adsl de
  • quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

2 sorumun cvbını aldım.runtime error ss sini bekliorum.ticket nerrede var onun ssi? ve dier sorulara hala cvp atmadın.

bunları sana karşı olmak için sormuorum.sen bunları yap bunları herkes görsün bu bir üst konu olsun.millet yararlansın şimdi gir oyuna oyna 20 dk al runtime error ss sini koy buraya bu kadar basit ok?lütfen

asrail sana inanıyorum ve indirmeye başladım aresten ama su freeman90 nın istediklerini bir gönderirsen çok sevinirim. çok zor bişi olmasa gerek altı üstü ss. boşuna umuda kapılmak istemiyorum..
  • @freeman boşuna bidibidi yapacagina dediği gibi oyunu indir eğer gerçekten oyun exract yapinca 3.5 gb çıkmazsa o zaman konuşursun boşuna laf yapma.
  • ben illegeal bişeyi indirmeden önce tavsiye edene sorarım doru olduğunu düşününce indiririm.Eğer deilse nie boşuna indiriyim ki?
  • alın dahada koycam çok uğraştım we sağlığın olduğu ekranı koydum diğerleri de gelcek
  • yav çift t1kl1yorum emülatöre birsey olmuyor.
  • yani çift t1l1yorum oyun aç1lm1yor.ekran geliyor gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

alın dahada koycam çok uğraştım we sağlığın olduğu ekranı koydum diğerleri de gelcek

sağol azrail. 7 saat var downloadin tamamlanmasina sabirsizlikla bekliyorum
  • @zr@il oyun extract edince 3.5gb mı cıkıyor?Yoksa sen baska bir oyundan mı bahsediyordun?

Nasıl sıkıstırmıslar abi.Bugune kadar gordugum en buyuk sıkıstırma 6 gb -> 3 gb idi.
  • BU ARADA OYUNUN GERÇEK ADI BUDUR ARKADAŞLAR YANILMA OLMASIN

[PC GAME BETA] GTA G.T.A Gran Theft Auto San Andreas BETA ALPHA 1.2 + Crack & Patch By FroZen.ISO
  • bu alpha versiyonunu indiripte içinizdeki GTA aşkını öldürmeyin sakın...grafiklerden oynanışa kadar birçok şey sorunludur...

3 ay kaldı ... bu kadar sabrettik az daha bekleyin ...

çıkınca ağız tadıyla günlerce oynarsınız...
  • bişey değil hep beraber yardımlaşıyoruz 700 mb 3,5 gb sıkıştırması san andreas değil başka bir oyundu emülatörde ekranın gidip gelmesine ise bişey diyemeyeceğim herkese musallat oluyorsun dediğim için de freeman90 dan özür diliyorum
  • sizin için oyuna yeniden başladım başındaki ss leri göndercem
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.