Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: obiriks
    DOSTUM SEN YANLIŞ OKUMUŞSUN SANIRIM BU KÜFÜR DEĞİL AMERİKALILARIN ÜNLÜ BİR SÖZÜ .
    ÖRNEK: .MI OLANIN DİNİ İMANI OLMAZ.. (ATASÖZÜ)
    YANİ BUDAMI KÜFÜR.
    MESALA ''DÜNYA KADAR MALIN OLACAĞINA FINDIK KADAR .MIN OLSUN YETER''
    BUDAMI KÜFÜR EY İNSAF.....

o lafın türkçe karşılığı s.... seni demek o dediğinde atasözü falan değil (.MI OLANIN DİNİ İMANI OLMAZ.)
    bazı terbiyesiz insanların çıkarttığı terbiyesiz bir sözdür

BEN SELİMERMAN'IN DUYGULARININ TERCÜMANI OLMAK İSTEDİM ..... YOKSA BELLİ BİR AMACIM YOKTU ....

• işte size bunu söylemeye çalışıyorum hem azraili kınıyorum diye başlık açıyosunuz hem de buaraya yazamaya devam ediyosunuz, yazın abi buraya kınama mesajlarını niye bi daha ayrı konu açıyosunuz da boşuna kalabalık yaratıyosunuz???
  • İYİDE KÜFÜRÜ BEN ETMEDİM Kİ SEN ETTİN BEN SADECE İMA ETTİM.. BU YAPTIĞIN BENCE ÇOK AYIP... EĞER ONLARI SİLMEZSEN ŞİKAYET EDİCEM ADMİNLERE..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cynsure

işte size bunu söylemeye çalışıyorum hem azraili kınıyorum diye başlık açıyosunuz hem de buaraya yazamaya devam ediyosunuz, yazın abi buraya kınama mesajlarını niye bi daha ayrı konu açıyosunuz da boşuna kalabalık yaratıyosunuz???

KATILIYORUM BİRADER SANA GEREKSİZ YERE KONU AÇANLARA
  • quote:

işte size bunu söylemeye çalışıyorum hem azraili kınıyorum diye başlık açıyosunuz hem de buaraya yazamaya devam ediyosunuz, yazın abi buraya kınama mesajlarını niye bi daha ayrı konu açıyosunuz da boşuna kalabalık yaratıyosunuz???

KARDEŞİM ONU ISRARLA BU FORUMDA BULUNANLARA SÖYLEMEK LAZIM...

BU ARADA OBURİKS 'İN İMZASI DA KARAKTERİNİ BELLİ EDİYO.. POLYANNAYI .İKMİŞLER OH BE .ÖTÜ KURTARDIK DEMİŞ DİYO ELEMAN...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

quote:

Orjinalden alıntı: selimerman

KONTENDO SANA İLK KEZ KATILIYORUM.. BENCEDE OBİRİKS ADLI VATANDAŞIN YAZDIĞI ÇOK YANLIŞ.. BEN SADECE İMA ETTİM AMA ADAM RESMEN DÖŞEMİŞ.. BUNU OBURİKS E PM OLARAK İLETTİM ONU ORADAM SİLMESİNİ İSTEDİM..

sonunda mesajlarımı okuyan ve anlayan biri çıkmış hayret

DOSTUM BU AMERİKALILARIN ÖZLÜ BİR SÖZÜ......NE KÜFÜRÜ BEN KÜFÜR SEVMEN...

bak canım DH nin güzel üyesi sen fazla gora izlemişsin ve anlaşılan o ki ! anlamınıda bilmiyorsunz F.CK becermek anlamında kullanılır argosunu söylemeye gerek yok herhalde YOU da seni demektir yani s....yim seni demektir ve direk kufure girer hatta en populer kufurdur bu amerkanın değil yozlaşmış dünyanın ünlü bir sözüdür fakat forum kurallarına aykırı kufurlu mesajlar yazmak hemde ahlak dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 13 Mart 2005, 2:34:04 >

• quote:

quote:

KARDEŞİM ONU ISRARLA BU FORUMDA BULUNANLARA SÖYLEMEK LAZIM...

BU ARADA OBURİKS 'İN İMZASI DA KARAKTERİNİ BELLİ EDİYO.. POLYANNAYI .İKMİŞLER OH BE .ÖTÜ KURTARDIK DEMİŞ DİYO ELEMAN...

mesela sana söyleyebilirizayrıca yazılması gereken konu burası senin açtığın değil

• mewluth'ün eline sağlık gereksiz konuyu kapatmış
  • quote:

quote:

freeman uğraşların için sana teşekkür etmek istiyorum.. arkadaşlar böyle sahtekarları lütfen içimizde barındırmıyalım..

azrail amerikalıların ünlü bi lafı vardır bilirmisin????????

BEN SÖLÜYÜM DOSTUM .......................
    YOĞUN İSTEK ÜZERİNE DEĞİŞTİRDİM ASLINDA 3. SAYFADA BAŞLIK GİBİ DURUYOR VE GÜZEL Bİ GÖRÜNÜM VERMİŞTİ AMA TEHDİT ETTİLER EDENLERİ KINIYORUM...

TEŞEKKÜRLER ARKADAŞIM SENİN DE İÇİMİZDEN BİRİ OLDUĞUNU BİLİYODUM.. BAKIN CEMİYET ADAM GİBİ ADAM NASIL LAFINI GERİ ALDI.. NİYE O ZAMANIMIZI ÇALAN TERBİYESİZ AZRAİL GELİP ÖZÜR DİLEMEDİ.. SEN VE SENİN GİİB İYİ NİYETLİ İNSANLARI HEP TAKDİR ETMİŞİMDİR OBİRİX HELAL SANA

• Şu topiği bir inceleyelim bakalım, ağzı bozuklar ve ortalıkta küfür edenler kimler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mewluth

Şu topiği bir inceleyelim bakalım, ağzı bozuklar ve ortalıkta küfür edenler kimler.

İnceleme tamamlandı. Forumdaki tecrübeli üyelerimizden o kadar uyarı gelmesine rağmen hala inanmışsınız. Buna ava giderken avlanmak denir. Biraz da büyük sözü dinleyin arkadaşlar. Azrail ceza almayacak mı tabiki alacak. Ama tepkilerinizi küfürlü ve hakaret ederek belirtirseniz siz de ceza alırsınız bunu unutmayın. Bu azrail nezdinde uyarayım sizleri. Birisi sizleri kandırınca veya hakaret edince şikayetlerinizi bize bildirin.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.