Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    daha fazla dayamıcam...indircem galiba
  • benim canım pek inanmak istemiyor bilmiyorum azrail inanmak istiom ama sallama gibi geliyo. çok içten ciddi anlatmışsın ama bilmem ki... yalan gibi... niye ilk screenlerde silah yok da son screenlerde var? ayrıca hiç bi siteden almadım reklam yok demişsin. reklamsız screen veren bissürü site var.

herneyse ilk indiren fikrini yazar zaten...
  • yaw oyunun betası için nie bukadar heyecan yapıonuz anlamiyom.az sabredin ya.3 ay çok mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rextr -- 11 Mart 2005, 19:57:17 >
  • Emule de en başta 4cd lik bir şey çıktı. 3600 küsür kişide var. Biraz indirip yorumlara bakıcam. Eğer bu tam sürümse büyük ikramiye bizim
  • ares de buldum ama kaynak çok az.
    aynı dosya farklı kişilerde var..ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: rextr

yaw oyunun betası için nie bukadar heyecan yapıonuz anlamiyom.az sabredin ya.3 ay çok mu??

cooook
    ben sabredemiyorum indiriyorum walla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockçıÇoban -- 11 Mart 2005, 20:10:02 >
  • oyundan ss koymaya dewam ediyom paraşüt falan war
  • helikopterle bişeyler yaptım freeman90
  • quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

bişey değil hep beraber yardımlaşıyoruz 700 mb 3,5 gb sıkıştırması san andreas değil başka bir oyundu emülatörde ekranın gidip gelmesine ise bişey diyemeyeceğim herkese musallat oluyorsun dediğim için de freeman90 dan özür diliyorum

bana m1 dedin?
  • hayır sana değil freeman90 a demiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fLaVa

Emule de en başta 4cd lik bir şey çıktı. 3600 küsür kişide var. Biraz indirip yorumlara bakıcam. Eğer bu tam sürümse büyük ikramiye bizim

ps2 versiyonu boşa indirme.onun yerine 2'şerden 4 cd'lik iki tane dvdrip indir yaa.
  • Arkadaş link nerede? Ben bulamadımda...
  • Yaw iyice kafam karıştı. Emule de o kadar PC versiyon varki! Hangisi fake hangisi sağlam anlamıyorum. Zaten 1-2 tanesini indirmeye başlayıp yorumlara baktım fake yazıyordu iptal ettim. Bir tane bulamadım daha sağlamını. Aramaya devam. Eğer emuleden sağlam bir şeyler bulursam buraya yazıcam...
  • ismeter areste aratınca bisürü link çıkıyo eğer link istiyosan pm at çünkü link wermek pm haricinde YASAK!!!
  • Abi emulede elimi neye atsam kuruyor. Hep fake. Hatta yorumlara bakıyorum birisi şöyle yazmış:
    -Fake bu
    -Neyk
    -Feyk ulan feeeeeyk
  • Ben vazgectim.Betaymış.3 ay sonra rahat rahat oynarım
  • azrail freeman90 dediğini yapmayıp neden başka ss koyuyosun ki hem senin koyduğun ss de niye 2 tane can göstergesi var süre niye var.ben bunların cvbını biliyorum ps2 de oynadım sen bilirsen beta olduğuna inanıcam
  • Yani kısaca "OYUN DAHA PC'YE ÇIKMADI". Emulator ile oynan bir oyun PC'ye çıkmış değildir. Aklınıza sokun...

Yahu emülator ile oynanan bir oyundan ne bekliyorsunuz, tabi ki hata verecek...

GODFATHER'ı ben şikayet ettim.... Ceza aldı ve bunu sonuna kadar hak etti...

Hala bu topic'den sonra da "San Andreas PC'ye çıktı" gibi topicler açmayın lütfen...

freeman90'a sonuna kadar hak veriyorum. Adam bu soruları sormakta haklı.. Neler gördük bu forumda... Birçok fake topic ile karşılaştık... Eğer ortaya böyle bir şey atıyorsanız kanıtlayacaksınız... Ama kanıtlardan belli oluyor ki, oyun PS2 verisyonundan sorunlu olarak emule edilmiş....

Ben sizin yerinizde olsam biraz daha bekler ve oyunun PC versiyonunu alırdım... Bu grafiklerle (ki ss'lerden gördüğüm kadarıyla 640*480 gibi oldukça düşük bir çözünürlük ve çok kalitesiz textureler var ) ben şahsen oyunu oynamam.

• yaw birader sen niye böyle yapıyosun:

print screen yapıyosun bunuda paintte yapıştırıyosun isminide sen veriyosun peki bu ismi niye böyle yazdın(me00000675)gibi bi şekilde yazdın onu anlamadım ben .bu car valet görevini dün yaptım ikinci adada zaten bütün resimlerde birbiryle alakalı aynı yerde, sen birinci sayfada 3. bölümdeyüm demişsin bu kadar kısa sürede ikinci adayı nasıl açtın ? birader palavra atma beta oyun işte belkide değil.. aslında bi düşündüm de bunların (ss) ların hepsinden süphelendim isimleri falan freemanın dediklerini yapmaman yüzünden betası bile olmaya bilir.bu bi kere beta bile olsa bu kadar bölüm geçmen mümkün değil adı üstünde beta.... betanın anlamını biliyosundur heralde?????özür dilerim ama dediklerin pek doğru gibi değil

• ellerine sağlık musakka
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.