Şimdi Ara

san andreas aresten indirdim we oynuyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hımm overnetten buldum bi bakayım eğer hızlı çekiyorsa indireyim bari...(695MB İSO)
  • oyunun .iso uzantılı olması dikkatinizi çekmedi mi ben 700 mb lık iso oyun çektim extract layınca 3,5 gb oldu bu da öle oluyo ares iwww.inndir.com we yawww.downloadarsivi.com dan indirebilirsiniz dosyanın tam adı ise [pc-game]gta san andreas.iso
    areste download linki bu oyunun beta olma ihtimali imkansız çünkü haritanın çoğunu açtım we ps2 de yapabildiğim herşeyi yapabiliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @zr@il -- 11 Mart 2005, 18:11:39 >
  • HEMEN İNDİRİP OYNAMALIYIM......
  • linki kaldır bence isteyene pm den ver link vermek yasak çünkü bide iso nasıl kuruluyor ?
  • ilk screenshotta neden cj gözükmüo.

sağlığın falan gözükmemesi print screenle olcak iş değil.

2. screenshotu çekmen imkansız gibi 20 dk da bir atıosa 3.bölüme nasıl geldin?

eğer 20 dk sonra errorsuz atıosa kesin demodur süren doluodur.

bir iso olsada 695 mb olamaz (gta sa yı ps2 ye indirdim hem isolanmış hemde rarlanmıştı)

dier indrotuction ise bir video gtasada cj'in hayatı var indirin tavsiyem.

inanmadım demiom ama şunu yapmanı istiyom senden:

----bir polis arabasıyla sağa bakarak ateş edeceğin ve hedefi coltla bi polisin ayağına tuttuğun screenshotları istiyorum

arkadaşlar hala sölüyorum bu oyuna 3 ay var demosuna 15 gün vardı çıkmış olabilir.
  • bence bunların hepsi sallama. ya bu adamlara inanmayın. işte screenlerden belli yalan sölediği. hiç silah resimleri çıkmaz mı? yalan hepsi siz de inanıyosunuz ya hayret yami be... haziranı bekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EL Di@BLO

bence bunların hepsi sallama. ya bu adamlara inanmayın. işte screenlerden belli yalan sölediği. hiç silah resimleri çıkmaz mı? yalan hepsi siz de inanıyosunuz ya hayret yami be... haziranı bekleyin.

demi yaw yalan söleyince ellerine ne geçiosa
  • Gerçekten mi boşuna mı indiriyoruz bunu?Peki ne çıkacak bu .iso dosyasından?
    quote:

Orjinalden alıntı: freeman90

quote:

Orjinalden alıntı: EL Di@BLO

bence bunların hepsi sallama. ya bu adamlara inanmayın. işte screenlerden belli yalan sölediği. hiç silah resimleri çıkmaz mı? yalan hepsi siz de inanıyosunuz ya hayret yami be... haziranı bekleyin.

demi yaw yalan söleyince ellerine ne geçiosa
  • pt800 oyun .iso ve diğer boyutu ise 674.686 mb
    pew halısın kuralları çiğnediğimi için özür dilerim linki kaldıracağım
    ve freeman90 godfather da oyunun çıktığını sölemişti bende inanmamıştım ilk başta ama oyunu oynayınca inandım sende inanmalısın godfather dan screenshot istedin koymadı ama ben koydum we hala başka screen shot istiyosun oyunun 20 dk de bir kapandığını görünce oyunu kaydederek oynadım we 3. bölüme geldim oyundan atarken runtime error weriyo yani süreli de değil colt silahı oyunda sonradan çıkıyo we ben henüz görmedim ayrıca bu oyunda hile olsada bilgisayarda nasıl yapılır bilmiom screenshot da ki olayları bilmiom ayrıca onları kendim çektim dikkat edersen herhangi bi sitenin reklamı yok websitelerinden indirince sitenin reklamı oluyo dediğini yapmaya çalışırım ama polisler beni yakalar çünkü hilesiz we çok zor gta:vc deki gibi kolay değil we herkese musallat olmaktan wazgeç sende aresten şnndir we oyna

• ya demosu
    ya san andreasla ilgili şeyler
    ya vice city
    ya gta3
    yada tamamen ilgisiz bişey
    bence birisi indirsin onu demoysa indr yoksa bosver.
  • Dostum şöyle insanların gezdiği bir yerin,trafiğin olduğu bir yerin screenshotunu göstersen?.iso'yu hangi program ile extract yapacağım?
    quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

pt800 oyun .iso ve diğer boyutu ise 674.686 mb
    ve freeman90 godfather da oyunun çıktığını sölemişti bende inanmamıştım ilk başta ama oyunu oynayınca inandım sende inanmalısın godfather dan screenshot istedin koymadı ama ben koydum we hala başka screen shot istiyosun oyunun 20 dk de bir kapandığını görünce oyunu kaydederek oynadım we 3. bölüme geldim oyundan atarken runtime error weriyo yani süreli de değil colt silahı oyunda sonradan çıkıyo we ben henüz görmedim ayrıca bu oyunda hile olsada bilgisayarda nasıl yapılır bilmiom screenshot da ki olayları bilmiom ayrıca onları kendim çektim dikkat edersen herhangi bi sitenin reklamı yok websitelerinden indirince sitenin reklamı oluyo dediğini yapmaya çalışırım ama polisler beni yakalar çünkü hilesiz we çok zor gta:vc deki gibi kolay değil we herkese musallat olmaktan wazgeç sende aresten şnndir we oyna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYUGA -- 11 Mart 2005, 17:47:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @zr@il

pt800 oyun .iso ve diğer boyutu ise 674.686 mb

musallat olduğum falan yok sizin yalanlarınıza milletin kanmasını istemiom o kadar.renklendirdiğim yerlere bak kendi kendini ele verdin yaw:
    1-ss istedim zor bi olay deil koyabilirsin dediklerimi yapıp ama sen koyacam demiosun(hadi 2. sölediğim ss olmasın 1. sölediğimi nie yapamıosun?
    2-kaydederek 3. bölüme geldiysen o ticket screenshotunu nerden buldun(bu bölüm 3. adada daha üçüncü bölüme geldim diosun)
    3-hadi diyelim 3. bölüm diyerek 3. adayı kastettin 3. adada colt olmazmı git bi amunationa al silahı yap dediğimi
    4-screenshotların hepsinde reklam olmuo hatta %60 reklamsız.(yada reklamaları photoshopla falan kaldırmışsındır)
    5-önceki msjımda sorduklarımı gözden geçir ve hepsine cevap ver sadece işine gelenlere deil!!!!!!
    6-eğer bunları yaparsan ancak bunun demo olduğuna inanırım özür dilerim paşa paşa indirip oynarım!!

bence eğer yalan sölüosan fazla uzatma ve doruyu söle demoysa da demo de.yani sana inanmak istiom ama olmayacak şey bu."bi uçağa falan bin ss koy yani yap bişeyler" dicem ama yalan büyük ihtimalle.

• hemen emuleden aratıyorum
  • ben inanmıyorum şahsen oyun çıkınca rahat rahat oynarım kasmaya gerek yok
  • polisler için dediğim hiç de zor değil ps2 de ilk çıktığında oynadım hilesiz hızla giderken sağına bak ve ateş et o anda ss al.zor bişe yok bunda ayrıca bi isteğim daha var:
    runtime errorun de ss sini istiyorum tam runtime error verdiğinde.
    madem ss aldın sen bilgisayarını 640x480 mi kullanıon resimlerin boyutları o kadar küçük.
    küçülttüm deme eğer küçültürsen resmin kalitesi bozulur ama burda hiç bozulmamış.
    YAW MUSAKKA FALAN GELSİN Bİ İNCELESİN ŞU TOPİĞİ YOKSA MİLLETİ İNANDIRACAKSINIZ.
    AZRAİL CVP PLEASE!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay0 -- 11 Mart 2005, 18:04:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

ben inanmıyorum şahsen oyun çıkınca rahat rahat oynarım kasmaya gerek yok

+1
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrati

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

ben inanmıyorum şahsen oyun çıkınca rahat rahat oynarım kasmaya gerek yok

+1

sizin gibiler oldukça zaten azrail,godfather gibiler sizi kandıramaz
  • ticket screenshotu her adada war ben 3. adaya gelmedim 3. bölüme geldim silahlar ilerledikçe açılıyo we screenshot koymaya dewam edicem nette internet sitelerini gez nerdeyse tüm ss lerde reklam war we ben hayatımda bilgisayarıma photoshop we benzeri program yüklemedim eğer inanmıyosan sende aresten indir demo olamaz ama ps2 den pc ye aktarma olabilir yani pc sürümü değildir bir iso we 674 mb ben daha önce 700 mb iso çektim we extractlayınca 3,5 gb oldu ayrıca ben kimseyi inandırmak zorunda değilim
  • ya sen laftan anlamıyonmu lan freeman.adam oynuyom diyo.niye yalan söylesin.niye bosu bosuna milleti kandırsın.onu yapınca adamın
    eline ne geciyo.cok mu zevk alıyo.sen god_father a da böyle yapmıstın.adamın senin yüzünden hesabını engellmişler.

bu arada ben oyunu PS2 de 3 kez bitirdim.colt silahı görevleri gectikce cıkıyo,sehirle alakası yok.Hava alanından bilet alma olayı ise;her sehirde var.
    bekle adam kısa sürede bu istediğin tüm screenshotları koycak.ve bu laflar bi yerine gircek
  • 2 sorumun cvbını aldım.runtime error ss sini bekliorum.ticket nerrede var onun ssi? ve dier sorulara hala cvp atmadın.

bunları sana karşı olmak için sormuorum.sen bunları yap bunları herkes görsün bu bir üst konu olsun.millet yararlansın şimdi gir oyuna oyna 20 dk al runtime error ss sini koy buraya bu kadar basit ok?lütfen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.