Şimdi Ara

San andreas.Driving school

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Driving schoolun ilk bölümünü nasıl geçeceğim? Arka teker çekişli araba ile yuvarlak çizmem lazım w ve s ye aynı anda bas dio, ancak araba olduğu yerde, hiç dönmüo, nasıl döndürcem, kendi ekseni etrafında dönmeli.

• w s ve a ya aynı anda bas bakalımne olcak
  • 3 tuşa aynı anda basamıyorum, bilgisayar ötüo o zman, onu nasıl ayarlayabilirim?
  • ötmemesi lazım
    ama ötse bile işe yaramıyor mu?
  • yaramıo, ötüo, üçüne birden basınca araba olduğu yerde duruyor, control panelden, accesibility option (yeşil olan) da yer alan ilk yerdeki ayarları bana söyler misin bi acaba
  • space + w + sağ/sol yön tuşu

yada

w + s + sağ/sol yön tuşu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 19 Ağustos 2005, 3:03:03 >
  • hepsine aynı anda basma ya önce yönü belirle sonra a ve s ye bas. yada önce a ve s ye bas sonra yönü belirle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grand Theft Auto: San Andreas
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla ben tüm senaryoyu bitirmiştim.ama driving schoolun ilk bölümünü geçemedim o yüzden bıraktım oynamayı.w+s ye birlikte bastığım zaman ne yazıkki bilgisayar ötüyor.anlamadım gitti
  • quote:

ötmemesi lazım
    ama ötse bile işe yaramıyor mu?

her bilgisayar 3 tüsa basın ca oter.

bence W/s/yön tuşlarına bas

• quote:

Orijinalinden alıntı: ozguradam1

valla ben tüm senaryoyu bitirmiştim.ama driving schoolun ilk bölümünü geçemedim o yüzden bıraktım oynamayı.w+s ye birlikte bastığım zaman ne yazıkki bilgisayar ötüyor.anlamadım gitti

w veya s tuşuna ait fonksiyonları geçiici olarak başka bi tuş ile değiştirmeyi dene mesela s tuşunu n tuşu ile değiştir. w ve n ye birlikte basmaya çalış belki olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.