arkadaşlar san andreasta bi yerde takıldım W die bi görev var cin mahallesinde göreve giriyorum adamlar playstation oynuyo sonra cıkıyorum dışarı gidebileyceğim biyer yok görevin ismi amfıbık assoult ne yapmam gerek bi yardım pls
Youtube' da amphibious assault diye arat bulursun .
www.gtaturk.com a bak bi istersen
quote:
Orjinalden alıntı: feel so bad
En sevdiğim RPG'lerdendir San Andreas. Hikaye derinliği olsun, diyalogları olsun, item çeşitliliği olsun RPG dalında bir klasiktir.
Aynen
youtube da nerdeyse her bölümün video su var orada rahatlıkla bulabilirsin.
arkadaşım oyunu hilesiz bitirdim ama arada netten %100 bitirilmiş görev anlatımına bakmadım deil :) Amphibious Assault görevinden bahsediyosun sana görev'in açıklamasını yaziorm insallah yardımım dokunur :)
''Amphibious Assault''
Bu görevi almak için ciger kapasitenizin %20 olmasi gerekmektedir. Bunun için denizin altinda biraz yüzmeniz gerekmektedir ki ciger kapasiteniz gelissin. ( Arada sirada nefes almak için yukari çikinda bogulupmayin görev yapmadan ) Bu islemi tamamladiktan sonra haritada gösterilen yere gidin ve suya dalin. Sudan ilerleyerek checkpoint'leri birer birer geçin. Sonra gemiye yüzün. Nefes almak için yüzeye çiktiginizda sakin hareket etmeyin çünkü devriye gezen çeteler sizi görebilir. Eger devriye boyu sizi fark ederse suya dalarak kendinizi kaybettirebiliyorsunuz. Gemide susturucu veya biçakla ilerleyin. Isinizi hallettikten sonra çikin. Devriye botlarindan birini alirsaniz daha hizli bölgeden uzaklasirsiniz. O olmazsa yüzerek...
quote:
Orjinalden alıntı: repLayigit
arkadaşım oyunu hilesiz bitirdim ama arada netten %100 bitirilmiş görev anlatımına bakmadım deil :) Amphibious Assault görevinden bahsediyosun sana görev'in açıklamasını yaziorm insallah yardımım dokunur :)
''Amphibious Assault''
Bu görevi almak için ciger kapasitenizin %20 olmasi gerekmektedir. Bunun için denizin altinda biraz yüzmeniz gerekmektedir ki ciger kapasiteniz gelissin. ( Arada sirada nefes almak için yukari çikinda bogulupmayin görev yapmadan ) Bu islemi tamamladiktan sonra haritada gösterilen yere gidin ve suya dalin. Sudan ilerleyerek checkpoint'leri birer birer geçin. Sonra gemiye yüzün. Nefes almak için yüzeye çiktiginizda sakin hareket etmeyin çünkü devriye gezen çeteler sizi görebilir. Eger devriye boyu sizi fark ederse suya dalarak kendinizi kaybettirebiliyorsunuz. Gemide susturucu veya biçakla ilerleyin. Isinizi hallettikten sonra çikin. Devriye botlarindan birini alirsaniz daha hizli bölgeden uzaklasirsiniz. O olmazsa yüzerek...
Valla Bu Oyun Hilesiz Oynanmaz bence En azndan bi silah sifrelerini falan yazacaksın
Hile kesinlikle tavsiye etmem.Cephane zaten bol bol yetiyor.Yüzyılın en iyi oyununu pij etmeyin.
O adam kördü dimi
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
O adam kördü dimi
lucky mole
quote:
O adam kördü dimi
quote:
O adam kördü dimi
Hatta İlk Aldığımız Görevde Duvara Çarpıp Düsüyordu Çok Hoşuma Gitmişti Düşmesi
quote:
Orjinalden alıntı: cru3ll
quote:
O adam kördü dimi
Hatta İlk Aldığımız Görevde Duvara Çarpıp Düsüyordu Çok Hoşuma Gitmişti Düşmesi
matrix'teki neo gibi bir elini uzatıyo ileri koşuyo manyaktı ya.tipi de komik hareketleri de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme