Şimdi Ara

Sana layık değiliz TTNET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Devlet tüketiciyi korumayınca TTNET gibiler de bizi düdüklüyor, olan bu. Yemin ediyorum sövmekten bıktım, adamlar bıkmıyor arkadaş. 10 günde bir arıza kaydı bırakıyorum. "Islah edilecek" yazmaktan başka ne yapabiliyor teknik ekip, merak ediyorum. Allah sizi ıslah etsin asıl.

İstanbul'un orta yerine, 8Mbit parası alıp 4Mbit internet verebilen çapulcu firma... Bari onu sorunsuz kullanalım. Yarın arayıp hattınızda ayarlama yaptık, bıdı bıdı vs. bir sürü şey söyleyecekler yine. Hız 4Mbit olacak, 10 gün sonra yine aynı. Senin suçun yok aslında, bize müstehak.

Sana layık değiliz TTNET

• Bende 8mb' te 4 mbit alıp İstanbul'da oturan kişilerdenim. Durum aynı.
  • Sözde İstanbul'un en kalabalık nüfusa sahip topraklarında yaşıyoruz lakin gel gör ki ne UyduNet var, ne Superonline. Bu eşkiyalara mahkumuz burada. Şişli'de dükkanım var, son 2-3 yıldır Uydunet kullanıyorum. Bakım yapacakları zaman haber veriyorlar önceden. Eğer bir şey olursa arıyorum, ekip gelip kontrol ediyor. Daha bir gün internetsiz kalmadım. Bu çakallara aldıkları her kuruş haram zıkkım olsun.
  • İstanbul/üsküdar/bağlarbaşı/murat reis mh. etrafımızda hem Superonline fiber, hem TTNet fiber hem de uydunet var ama biz hala ADSL'e mahkumuz. Üstelik 100-150 haneli otoparkı olan bir site.
  • tekelecilik dandik altyapı fahiş fiyat sedne bizdensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

tekelecilik dandik altyapı fahiş fiyat sedne bizdensin

aynen.
  • senin hat değerlerinde berbatmış be birader..allah yardımcın olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: treabacks

Devlet tüketiciyi korumayınca TTNET gibiler de bizi düdüklüyor, olan bu. Yemin ediyorum sövmekten bıktım, adamlar bıkmıyor arkadaş. 10 günde bir arıza kaydı bırakıyorum. "Islah edilecek" yazmaktan başka ne yapabiliyor teknik ekip, merak ediyorum. Allah sizi ıslah etsin asıl.

İstanbul'un orta yerine, 8Mbit parası alıp 4Mbit internet verebilen çapulcu firma... Bari onu sorunsuz kullanalım. Yarın arayıp hattınızda ayarlama yaptık, bıdı bıdı vs. bir sürü şey söyleyecekler yine. Hız 4Mbit olacak, 10 gün sonra yine aynı. Senin suçun yok aslında, bize müstehak.

Sana layık değiliz TTNET

Kardeşim istanbulun orta yeri diyorsunda değerlerin berbat ötesi 47 hat zayıflaman var yani 3,5 kilometre mesafen var santrale bizim sokağa dslam dolap konmadan önce bende aynı değerleri görüyordum üzülerek söylüyorum o hat değerleriyle alacağın maksimum hız 2 mbps dir.

Ne diyeyim Allah kurtarsın kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emo5313 -- 10 Mart 2013; 20:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emo5313

Kardeşim istanbulun orta yeri diyorsunda değerlerin berbat ötesi 47 hat zayıflaman var yani 3,5 kilometre mesafen var santrale bizim sokağa dslam dolap konmadan önce bende aynı değerleri görüyordum üzülerek söylüyorum o hat değerleriyle alacağın maksimum hız 2 mbps dir.

3 yıl önce 8Mbit'i sorunsuz kullanıyordum. Sonra ne olduysa hız kademeli olarak 7-6-5 düşmeye başladı. Evde pek durmadığım için üzerine düşmedim. En son 1Mbit'e sabitlemiş şerefsizler. 100 TL verip 1Mbit net kullanmak... Böyle yüzsüzlük mü olur? İki üç ay önce farkettim Max değeri 10k'nın üzerinde. 1Mbit sınırı kaldırttım ama pişman oldum. Hat kaldırmadı :) 4Mbit'e sabitlettim bende. Bağlantı stabil ama arada ne oluyorsa değerler taban yapıyor.

Şimdi anlamadığım kablolama değişmedi, santral değişmedi, ne değişti? Santraldeki yerim değişti heralde. 3 sene evvel hiç sıkıntım yoktu.

• quote:

quote:

3 yıl önce 8Mbit'i sorunsuz kullanıyordum. Sonra ne olduysa hız kademeli olarak 7-6-5 düşmeye başladı. Evde pek durmadığım için üzerine düşmedim. En son 1Mbit'e sabitlemiş şerefsizler. 100 TL verip 1Mbit net kullanmak... Böyle yüzsüzlük mü olur? İki üç ay önce farkettim Max değeri 10k'nın üzerinde. 1Mbit sınırı kaldırttım ama pişman oldum. Hat kaldırmadı :) 4Mbit'e sabitlettim bende. Bağlantı stabil ama arada ne oluyorsa değerler taban yapıyor.

Şimdi anlamadığım kablolama değişmedi, santral değişmedi, ne değişti? Santraldeki yerim değişti heralde. 3 sene evvel hiç sıkıntım yoktu.

Bağlı oldun santrale 3,5 km mesafen var dediğin gibi önceden 8 mbps kullanıyorsan ya bağlı olduğun santral değişti yada biri sana kafayı takmış.

Btk'ya yazmayı denedinmi üyeliğin yoksa hemen bir üyelik açıp derdini ne eksik ne fazla anlat seve seve arıyorlar ve sorunu hallediyorlar.

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

• Santrale 1 km uzağız ve 8 mbiti rahat destekleyen hattımız bu haramiler yüzünden nedense 4 mbitten fazlasını desteklemez oldu ve ARAMA GELİNCE KOPMA SORUNUNU BAŞIMIZA BİLEREK SARDILAR. Ne diyelim, haram zıkkım olsun bunlara ödediğimiz her kuruş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde evdeki hat zayıflaması 33 'dü son 2 aydır 41 ve 2 gündür ne telefon var ne internet ttnetin türk telekomun yaptıklarından haberi yok arıyorum arıza kaydı alıyorlar bulunduğunuz bölgede çalışma yok diyorlar.Nasıl yapıyorlarsa bağlı bulunduğum santral 2 kez değiştirildi ve her seferinde mesafe azalacağına artıyor ve evimin önünde sağa dolabı var arabamı park ediyordum gittiler yolun ortasına onu koydular ama bir halta yaradığı yok en sonunda telekomun ofisine girip elime geçirdiğimi dövücem o olacak.
  • Ben iptal ettim rahatladım..

http://forum.donanimhaber.com/m_72715971/tm.htm
  • quote:

quote:

quote:

Bağlı oldun santrale 3,5 km mesafen var dediğin gibi önceden 8 mbps kullanıyorsan ya bağlı olduğun santral değişti yada biri sana kafayı takmış.

Btk'ya yazmayı denedinmi üyeliğin yoksa hemen bir üyelik açıp derdini ne eksik ne fazla anlat seve seve arıyorlar ve sorunu hallediyorlar.

https://tuketici.btk.gov.tr/giris/

ne btksi kardeşim..

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Santrale 1 km uzağız ve 8 mbiti rahat destekleyen hattımız bu haramiler yüzünden nedense 4 mbitten fazlasını desteklemez oldu ve ARAMA GELİNCE KOPMA SORUNUNU BAŞIMIZA BİLEREK SARDILAR. Ne diyelim, haram zıkkım olsun bunlara ödediğimiz her kuruş.

Oda bir şey mi bütün gün oturdum şikayet etmediğim birim kalmadı pazar akşamından beri sıkıntı olan hattım şuan bu durumda

Sana layık değiliz TTNET

bundan önceki hali

Sana layık değiliz TTNET

Yalnız aradım dedim hattımı niye yükseltmiyorsunuz 20 mb destekliyor diyorum hayır hattınız 8mb destekliyor diyorlar tamam dedim kapadım .

gelen hız

Sana layık değiliz TTNET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 12 Mart 2013; 19:08:18 >

• -Müşteri : Hızımın yükseltilmesini istiyorum , değerlerim çok iyi!

-Türk Telekom Görevlisi : Ne yapacaksın yüksek hızı , ben bile evimde 1mbit kullanıyorum. Bana yetiyor da artıyor bile!

İşte bu kafalar yüzünden , Türkiye'de yürütülen insan kaynakları politakasındaki durum hiç hoşuma gitmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ne btksi kardeşim..

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ttnet ve telekomun ss kanunlarıyla dinledikleri kuruluş.
  • En iyisi SüperOnlıne'ye geçmek..
  • Sahaya sürdükleri elemanlar facia. Adamların kendine hayrı yok. Birşeyi düzeltme ümidiyle (ondan da şüpheliyim ya) gelip düzgün çalışan başka birşeyi bozup gidiyorlar. Arkalarından hangi makamda neler seslendirdiğimizi sizler tahmin edin.
  • şaka maka bi 5 sene sonra düzelir diye ümüt ediyorum başklaalrını spde testlernine baka baka iç geçiryoruz la bu ne biçim hızdır diye yorumar yazıyoruz sonrada video yu kapatıp sürünmeye devam ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.