-Aziz Yıldırım'ın FB başkanlığı döneminde 2 tane Avrupa kupası olmak üzere sayısız kupa kazandı.. Allah uzun ömürler versin. -Bu Fenerliler kadar ballı adam yok surekli GALATASARAY'ın kupa kazanmasını en yakından seyrediyorlar -Geçen sene Palandöken'de , bu sene Erciyes'te , seneye kısmetse Everest'te :))))))) -Galatasaray 10 dakikadır kupa alamıyor :( -Bakalım süper kupa'ya ilk kim gazoz kupası diyecek. -Bu KUPA Bİ SÜPER DOSTUM -Süper Kupa yakın Kayseriyi yakın :)) -Erman Kılıç'ın Galatasaray kariyeri ; 20 dakika , 1 Kupa. -6-0 diyosunuz 7-0'ı bilmiyosunuz.. 15 yıl diyosunuz, 25 yıldır finallerde Galatasaray'a kaybediyorsunuz.Birisi pskolojık üstünlük mü dedi :D -Korkuyorum valla yakinda Galatasaray'ım benim evdeki bardak Kupaları da alacak :)) Başka bulan varsa devam etsin
O değilde ben hala Arsenal'in elinden kupa aldığımıza seviniyorum. Arsenal'in elinden kupa aldıktan 1 hafta sonra bu kupa beni hiç kesmedi.
-Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığı son 5 maçta 3 kupa aldı. -Yetişkin bi GALATASARAY haftada 2 kupa kaldırabilir -SON DAKİKA Galatasaray, müzesinde yer kalmadığından kupayı Fenerbahçeye verdi.. -Fenerbahçe'ye yanlışlıkla Şampiyon madalyası verilmiş, sonra pardon denilip geri alınmış.. Bu 3 oldu habire haybeye seviniyoruz.. -Erzurum hatirasi Kadıköy hatirasi Şimdide Kayseri hatirasi 81 ilde 81 proje -Yıldırım Demiroren, son 3 ayda Galatasaray'a Besiktas'ta kazandigindan daha cok kupa verdi :) -Futbolcu Trabzonspor'dan Basketbolcu Beşiktaş'tan Kupalar fenerden Alınır! KayseriyiYık ArenayaKupayıDik GALATASARAY!