Şimdi Ara

Sanal Market'e Özel Gillette Mach3 Sensitive Yedek Tıraş Bıçağı 8'li 1 Alana, 1 Hediye 34,90 tL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.035
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında Sanal Market’ten Money Club Kart / Money Visa ile yapılan alışverişlerde Gillette Mach3 Sensitive Yedek Tıraş Bıçağı 8’li 1 alana 1 hediye! İndirimden yararlanmak için Migros Sanal Market'e üye girişi yapmanız ve üyelik bilgilerinizde Money Club Kart veya Money Visa MIN numaranızın kayıtlı olması gerekmektedir. Ürünleriniz sepetinize reyon fiyatından eklenecek, indirimleriniz sipariş bitiminde düşülecektir. Kampanyadan yararlanmak için alışveriş sepetinize 2 adet Gillette Mach3 Sensitive Yedek Tıraş Bıçağı 8’li ürününü eklemeniz gerekmektedir. Bir müşteri maksimum 5 kere indirimli ürün alabilecektir. Ürünler mağaza stokları ile sınırlıdır.

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/22092458-32179-gillette-mach3-sensitive-yedek-tiras-bicagi-8-li-paket-1-alana-1-bedava

• çok iyi fiyat ya. 2 liraya geliyor tanesi
  • Mağazadan teslim seçeneği ile taşıma ücretinden de kurtulunabilir. Stoklar tükenebilir gibi geliyor bana.
  • Kullanan arkadaşlardan yoruma ihtiyacım var.

mach3 yada mach3 turbodan çok farklı mı

bir yerde daha yumuşak sakallar için yorum görmüştüm..

eğer bir farklı yok diyorsanız stok yapacağım
  • Magazadan teslim secenegi goremedim nerede acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişi bitir dedikten sonra geliyor seçenekler, adrese teslim ya da mağazadan ben alacağım diye, daha sonra şehir ve mağaza seçiliyor.
  • bitmesine az kalmıştı bıçakların, tam zamanında geldi, moneyvisa gene kazandırdı herzamanki gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürün sanal markette yokmu benmi göremiyorum

• Seçili mağazada yoksa ürünü göstermez, mağaza değiştirerek tekrar aratabilirsiniz. İzmir Bornova mağazasında da yok mesela.
  • Mobil uygulamadan girdigim icin gorememisim kusura bakmayin.

• moneyvisa'sı olup banada alabilecek varmı acaba. ateşehir migrosdan alabilirim ürünü . ücreti havale yapabilirim.

• Daha yeni 8 li mach3 turbo almıştım. tühh
  • padodarc P kullanıcısına yanıt
    teşekkürler tam ihtiyacım vardı iyi oldu @padodarc
  • Fiyat harika ama sensitive i hiç sevmedim ben. 2 günde bir traş olmama rağmen performansı çok iyi sayılmaz.
    mach 3 turbo kullanıyorum, kuşkusuz en iyi başlık turbo..normale hiç bulaşmayın zaten...normal alana kadar sensitive alın daha iyi.
    fiyat çok çok iyi orası ayrı
  • Bugün saat 14:00-16:00 arası mağazadan teslim alacak eşim. Sipariş verirken stoktaydı ama umarım teslim sırasında bir sorun çıkmaz, bu fiyatı kaçırmak istemiyorum. Sensitive benim işimi fazlasıyla görüyor, memnunum.
  • 4 paket aldım, artık 3 sene jilet ihtiyacı rafa kalktı.
    haber veren arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

Kullanan arkadaşlardan yoruma ihtiyacım var.

Mach3 turbo kullanıcısıyım. denemek için aldım benim sakalım için pek iyi olmadı. 4 adet turbo 6-8 ay gideken sensitive 4 adeti 4 ayda bitti. cabuk köreliyor benim sakalarım sert biraz.
  • biraz çabuk köreldiği konusna katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuzz42

quote:

Orijinalden alıntı: yaralışişman

Kullanan arkadaşlardan yoruma ihtiyacım var.

Mach3 turbo kullanıcısıyım. denemek için aldım benim sakalım için pek iyi olmadı. 4 adet turbo 6-8 ay gideken sensitive 4 adeti 4 ayda bitti. cabuk köreliyor benim sakalarım sert biraz.

teşekkürler

sipariş vermiştim, fiyattan düşmedikleri için iptal etmiştim. iyiki iptal etmişim.
  • Haberi aktaran olarak ben kampanyadan faydalanamadım. Bostanlı Migros çalışanları sanalmarketten bihaber. Eşim siparişi teslim almaya gittiğinde öyle bir siparişten haberleri olmadığından siparişi de hazırlamamışlar. Koşarak ürünleri toparlamaya reyonlara giden görevli tıraş bıçaklarından kalmadığını söylemiş, çalıntı stok gibi birşeyler gevelemiş, siparişi iptal ettirdim. Şu anlık stok işini bir çözemediler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.