Şimdi Ara

sanal modifiye (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: The Wanted

quote:

Orjinalden alıntı: chiculata-

maalesef ancak bu kadar 1.5-2 saat ayırabiloyrum

bence iyi. o açıdan tuning yapmak baya zor açı iyi değil

Edit: Aboo ilk sayfa basım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 30 Nisan 2008; 19:25:38 >

• Guzel calısma olmus bi eksik goremedim ama orjinalini de koysana daha iiyi yorum yapılabilir
    quote:

Orjinalden alıntı: SaikaZede

sanal modifiye

Aslında bu mod'u henüz koymayacaktım. Çünkü baktım baktım birşeyler eksik diye hissettim ama bir türlü bulamadım sonra da baskalarının yorumlamasının daha iyi olacagını dusundum ve buraya koydum yorumlarınızı bekliyorum.

• kenarına küçük boyutta orjinalini ekledim ayrıca orjinalini büyük boyutta görmek isteyenler buraya tıklayabilirler.
  • Arka sürgülü kapıyı açıp içine bir sistem koyabilirsen süper olur.
  • Belki bazı arkadaşlarda vardır ama yinede yazayım. İndireceğiniz dosyada 10larca jant çeşidi mevcut. Bütün hepsi tek bir dosyada farklı katmanlarda. Umarım işinize yarar

Jantlar.psd
    rar boyutu 12.3 mb
    orjinal boyutu 15.5 mb

ScreenShot:
     sanal modifiye

rapid share linki (aradaki boşluğu kaldırın) :http://rapids hare.com/files/111624181/jantlar.rar
    dosyam.net linki :http://uploaded.to/?id=jdgz4k

• quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

Belki bazı arkadaşlarda vardır ama yinede yazayım. İndireceğiniz dosyada 10larca jant çeşidi mevcut. Bütün hepsi tek bir dosyada farklı katmanlarda. Umarım işinize yarar

Jantlar.psd
    rar boyutu 12.3 mb
    orjinal boyutu 15.5 mb

ScreenShot:
     sanal modifiye

rapid share linki (aradaki boşluğu kaldırın) :http://rapids hare.com/files/111624181/jantlar.rar
    dosyam.net linki :http://uploaded.to/?id=jdgz4k

saol dostum, süpersin, çok işime yaradı çok teşekkürler.

acaba sticker nerden bulabilirim yardımcı olabilirmisin?

• st.edivx.org
    Bu sitedeki cataloglar pdf biçiminde. eps dosyaları ayrı. Katalogtan beğendiğini söyle onları yükleyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sédat -- 1 Mayıs 2008; 18:05:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S.d.T

st.edivx.org

Bu sitedeki cataloglar pdf biçiminde. eps dosyaları ayrı. Katalogtan beğendiğini söyle onları yükleyim

Tribal Classic Katalog ve Racing Flags Katalog fazlasıyla işimi görür, tabi sana zahmet olmazsa.
  • Yüklüyorum. Birazdan linkleri eklerim
  • Çok saol ya yordum seni.
  • çok saol dostum, bu iyiliğini unutmuycam
  • Rica ederim. Nedemek
  • Ultra amatör çalışmalarım idare edin:)

sanal modifiye

sanal modifiye
  • biraz aradan sonra yine burdayım
     sanal modifiye
  • merhaba arkadaşlarrrr
    benim bir UNO 70 SX im varrr
    Bu araca yaknda birşeyler yapıcam ama bunlardan önce Sanal modifiye yapan arkadaşlarımdan bir ricam olucak arabamın 2-3 adet resimini gönderiyorum sanal olara sade bir modifiye yaparsanız çok sevinirim biraz fikir edinmek istiyorum. Yapılan sanal modifiyelerden beğendiğim olursa yapan arkaşaın bana göndereceği ismi veya nicki arabama yazdırıcam... Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşşekkür ederim...
  • madem golften gidiyoruz:D

sanal modifiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: yobocop

merhaba arkadaşlarrrr
    benim bir UNO 70 SX im varrr
    Bu araca yaknda birşeyler yapıcam ama bunlardan önce Sanal modifiye yapan arkadaşlarımdan bir ricam olucak arabamın 2-3 adet resimini gönderiyorum sanal olara sade bir modifiye yaparsanız çok sevinirim biraz fikir edinmek istiyorum. Yapılan sanal modifiyelerden beğendiğim olursa yapan arkaşaın bana göndereceği ismi veya nicki arabama yazdırıcam... Şimdiden ilgi ve alakanıza çok teşşekkür ederim...

yolla ama çöz. yüksek olsun arka fon sade olsun mesela bi duvarı arabanın arkasına alıp çek daha kolay oluyor
  • s.a beyLEr...

arkadaşLar bu fotoshop yani sanal modifiye programını nerden buLabilirm...bana bi yardımcı oLurmusunuz..eLinde o program oLupta kopyaLanıyırsa bana bi yoLLasana çok iyi oLur nasıL yaparız böLe bi Cd nerden buLuruz...şimdiden yardımLarınız için saoLun..
  • durmak yoq
    eski hali çok masum. yeni hali çok haşin
     sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISTURBED -- 4 Mayıs 2008; 0:35:55 >
  • 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.