Şimdi Ara

sanal modifiye (146. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bari camları filmleseydin
    yinede hoş
    quote:

Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdy -- 6 Mayıs 2008; 11:25:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylmzgrpnr

sanal modifiye

sadece olmuş ama en gerçekci mod lar arasında
  • Arkadaşlar modlara yorum yaparken resimleri her seferinde alıntı yapmayalım.
    bu hem kotalı kullanıcıların rahat etesi için hemde hepimizin sayfayı daha hızlı açabilmesi için.
    - ylmzgrpnr
    mod cok temiz olmus tebrikler. gerçekten cok sade duruyor, gerçi baktım da eklenecek çok bişey göremedim ben. yine de yaratıcı fikirler bulunabilir.
  •  sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 6 Mayıs 2008; 18:31:31 >
  •  sanal modifiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferdy

madem golften gidiyoruz:D

sanal modifiye

eline sağlık hoş olmuş fakat aracın sağ ön tekeri tam ayarlanamamış olcak ki teker kaportaya giriyo direk belli oluyor.
  • Herkese selam kolay gelsin arkadaşlar...
  • Sanada selam saolasın
    quote:

Orjinalden alıntı: mchll

Herkese selam kolay gelsin arkadaşlar...
  • yeni arkadaşlar katılmış almış götürmüşler topiği helal olsun. çok güzel çalışmalar çıkıyor ellerinize sağlık. uzaktan da olsa takip ediyorum topiği ölü halinden kurtulması mutluluk verici gerçekten.
    bende daha önceden yapıpta buraya koyamadığım bir çalışmamı koyayımda çorbada birazda benim tuzum olsun bakıp geçmek olmaz her zaman. simage çalışmıyor şu an kusura bakmayın biraz büyük ve kırık görünecek mod galiba

• evet topic 1-2 ay önceki ölü halinden kurtuldu sayılır birde yaz gelsin durmak yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

yeni arkadaşlar katılmış almış götürmüşler topiği helal olsun. çok güzel çalışmalar çıkıyor ellerinize sağlık. uzaktan da olsa takip ediyorum topiği ölü halinden kurtulması mutluluk verici gerçekten.
    bende daha önceden yapıpta buraya koyamadığım bir çalışmamı koyayımda çorbada birazda benim tuzum olsun bakıp geçmek olmaz her zaman. simage çalışmıyor şu an kusura bakmayın biraz büyük ve kırık görünecek mod galiba

güzel çalışma
    bu arada yeni bi işe girdim fazla zamanım yok her pazar bi tane yapmaya çalışıcam

• evet bir haftadan sonra, yaptığım çalışma yorumlarınızı bekliyorum eksik yanlarımı lütfen söyleyin. daha iyi yapabilirim ama en fazla 1,5 saat ayırabiliyorum .

sanal modifiye
  • buda benden sıze hedıye olsun 2 saatde bıttı ılk defa bu kadar gercekcı yaptım daha sanala baslıyalı 1 ay oldu ve boleyım tamamen elımle yapıldı tampınlar dahıl ona gore :D

orjin.
     sanal modifiye

tuning:

sanal modifiye

By OnuR_cAn
  • Yeni başamana rağmen iyi devamını bekliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: onur33can

buda benden sıze hedıye olsun 2 saatde bıttı ılk defa bu kadar gercekcı yaptım daha sanala baslıyalı 1 ay oldu ve boleyım tamamen elımle yapıldı tampınlar dahıl ona gore :D

orjin.
     sanal modifiye

tuning:

sanal modifiye

By OnuR_cAn

• bugun kendımı tutamıom ya sureklı sanal tunıng yapıom :D

orjınal

sanal modifiye

tuning

sanal modifiye

gordugunuz gıbı kotu araba yoktur makyajsız araba wardır :D:D:D:D

way be arabaya bak nerdennnnn nereye :D:D:

lutfen yorum yazın eksıgımı ogrenım :D
  • dostum bodykitt falan çok iyi, tek eksiği özensiz yapmışsın, yani tırtıklı olmuş çok fazla, lastik kenarları falan çok kötü duruo.
  • ewt kardes sımdı dıkkatımı cektı bı dahakıne ole bısı olmaz :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ruge

yeni arkadaşlar katılmış almış götürmüşler topiği helal olsun. çok güzel çalışmalar çıkıyor ellerinize sağlık. uzaktan da olsa takip ediyorum topiği ölü halinden kurtulması mutluluk verici gerçekten.

/>

ruge yoksun sende bayadır yaw.

çalışman yine çok kaliteli.ön tampon,ızgara özellikle ön çamurluk tasarımın çok hoş yapmış aracı.gözüme batan tek şey arka çamurluk.çok dışarı çıkmış gibi sanki.şu fianlleri atlatak koyacam 1-2 dene bende

hadi kolay gele

• devam
     sanal modifiye
  • 
Sayfa: önceki 144145146147148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.