Şimdi Ara

sanal modifiye (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.135
Cevap
0
Favori
807.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Wanted çalışmaların gayet güzel çok beceriklisin ama biraz daha özen göstermelisin Volvo daki gibi...
  • bugün yeni bir mod a baslıyorum insallah 4-5 güne hazır olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerasuslu -- 18 Mayıs 2008; 11:39:10 >
  • Arkadaslar gercekten güzel calismalar.Su Programi bi alayim, insallah bende tek tük amatörce baslicam.
    Sizden bi ricam olacak ben bi alman oto forumunda üyeyim ve su an Chrysler Sebring üzeri sohbet ediyoruz.
    Yukardaki VW EOS u görünce aklima geldi, Sebringde biraz EOS u andiriyor.Acaba arkadaslardan biri bu arabayi full modifiye edebilirmi??? Bana yardimci olursunuz cok sevinirim.Mümkünse MAM MT1 cantlar ilen....
    Olmassa yinede sag olun.Calismalarinizi takip edecem.

Chrysler Sebring
     sanal modifiye

MAM MT1

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonsuzLaz -- 18 Mayıs 2008; 14:34:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DonsuzLaz

Arkadaslar gercekten güzel calismalar.Su Programi bi alayim, insallah bende tek tük amatörce baslicam.
    Sizden bi ricam olacak ben bi alman oto forumunda üyeyim ve su an Chrysler Sebring üzeri sohbet ediyoruz.
    Yukardaki VW EOS u görünce aklima geldi, Sebringde biraz EOS u andiriyor.Acaba arkadaslardan biri bu arabayi full modifiye edebilirmi??? Bana yardimci olursunuz cok sevinirim.Mümkünse MAM MT1 cantlar ilen....
    Olmassa yinede sag olun.Calismalarinizi takip edecem.
    Chrysler Sebring
    MAM MT1

sana bi sebring ama verdiğin foto değil idare et
     sanal modifiye

• cok güzel olmus....ellerine saglik. Yokmu arttiran??? Bu arada bende bügün ilk denemelerimi yapmaya basladim, ama lanet olsun fonksiyonlarin hepsini tam bilmiyom.baska arabadan cant alip istedim arabaya takamiyom.Cantlari kesiyom ama öbür arabaya bi türlü kaydiramiyom...neyse calismalar süper sizin...devamini bekliyom.
  • aynı konuda sanal modifiye dersleri topiği var oraya bir göz at istersen
    quote:

Orjinalden alıntı: DonsuzLaz

cok güzel olmus....ellerine saglik. Yokmu arttiran??? Bu arada bende bügün ilk denemelerimi yapmaya basladim, ama lanet olsun fonksiyonlarin hepsini tam bilmiyom.baska arabadan cant alip istedim arabaya takamiyom.Cantlari kesiyom ama öbür arabaya bi türlü kaydiramiyom...neyse calismalar süper sizin...devamini bekliyom.

• ahh ahh

ne arabalar yapmıştım şimdi knight oynamaktan ps yapamıyorum

ruge,alkan,ylmzgrpnr beni bilir
  • Evet beyler paslanmışız biraz ama olsun

sanal modifiye

sanal modifiye
  • quote:

Orjinalden alıntı: tony hawk

ahh ahh

ne arabalar yapmıştım şimdi knight oynamaktan ps yapamıyorum

ruge,alkan,ylmzgrpnr beni bilir

Bilmezmiyiz...
  • paslarım çözüldü ve yine ben

sanal modifiye
  • 1-2 saatte bu kadar oluyor idare edin
     sanal modifiye
  • uygulama güzel ve temizsenden yorum beklerim
  • quote:

paslarım çözüldü ve yine ben

sanal modifiye

son yaptığın çalışma çıkmıyo (görünmüyo) bi yenile linki
    new beetle çok güzel olmuş
  • ekledim yeni linki

sanal modifiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lounge Act -- 25 Mayıs 2008; 20:40:59 >
  • quote:

ekledim yeni linki

güzel olmuş
    arka tekeri biraz kalın yapsaydın zayıf kalmış biraz
  • bitanede exlipse benden
    eksiklerimi söyleyin aceleyle bukadar oluyo
     sanal modifiye
  • acele etme ve ön tampona bako kadar büyük sisler olması güzel durmuyor fakat görüntü hoş

camları karartsaydın daha güzel durabilirdi

spoiler fazla iyi durmuyor renk olarak siyah tercih edebilir ve daha yükseğe koyabilirdin

tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz
  • @tony

mitshubishiyi beğendim diğeride güzel

o araca dayalı şeyin adı neydi ya boardlı bişeydi neyse o güzel olmuş fakat hava girişi 1 tane olsaydı iyi olurdu bide spoiler camdan gözükmüo
  • snowboard olabilir ama kaykayda olabilir skateboard sanırım kaykay
  • quote:

acele etme ve ön tampona bako kadar büyük sisler olması güzel durmuyor fakat görüntü hoş

camları karartsaydın daha güzel durabilirdi

spoiler fazla iyi durmuyor renk olarak siyah tercih edebilir ve daha yükseğe koyabilirdin

tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz

aslında bazı yanlışları bende farkediyorum ama aceleye gelince böyle bazı yerlerde bozukluklar oluyor bi model araştırıyorum onunla tam 1 hafta uğraşıcam dönüşüm muhteşem olacak

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.