Şimdi Ara

SANAL MODİFİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SANAL MODİFİYE, PHOTOSHOP YADA BENZERİ FOTOĞRAF EDİTÖR PROGRAMLARI İLE BONE STOCK ŞEKLİNDEKİ OTOMOBİL RESİMLERİNİ DIŞ GÖRÜNÜM İTİBARI İLE MODİFİYE EDEBİLECEĞİNİZ BİR TEKNİKTİR. KENDİ OTOMOBİLİNİZİ İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE DEĞİŞTİREBİLİRSİNİZ, WEB ÜZERİNDE KONU İLE İLGİLİ AÇILMIŞ BİR ÇOK SİTE/FORUM BULUNMAKTADIR AMA DONANİMHABER.COM'DA BİZ BUNU BİR İLK OLARAK YAPIYORUZ.

KENDİ ÇALIŞMALARIMDAN BAŞLAYAYIM, GÖSTERİN MARİFETİNİZİ

[img=http://img338.imageshack.us/img338/6200/sersfocus18av.jpg]

[img=http://img171.imageshack.us/img171/6681/omegasanaltuning17st.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalurji38 -- 31 Mayıs 2006; 20:06:16 >

• metalurji38 in resimleri
     SANAL MODİFİYE

SANAL MODİFİYE

benimkiler de var da sonra eklerim. bi ara böyle topik vardı kayboldu.
  • Senin resimleri koydum ama yeni baktım
    Genel olarak güzel sayılabilir çalışmaların. Cantların çözünürlüğüne ve smudge tool izlerine dikkat et
  • Buda benden olsun

SANAL MODİFİYE
  • dh de ilk deil biz daha önce böle bi başlık açtık ve bi çok çalışma wardı arama yap görürsün

çamurlukların içleri boş smudge izleri war küçük ayrıntılarda hatalar war jantların çözünürlüğü olmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunerrus -- 30 Mayıs 2006; 22:13:32 >
  • Buda benim tarafımdan yapılmış yaklaşık 25 farklı fotoğraftan alıntılarla hazırlanmış bir çalışma :) Umarım begenirsiniz
    (Not : Araç üzerinde sadece jantlar ve intercooler baska bir yerden alıntıdır!)

SANAL MODİFİYE

Araç üzerinde yapılan değişiklikler;
    - Araç jantalraı değiştirildi.
    - Araç aynası sökülerek yerine kamera ve iç lcd teknolojisiyle çalışan yeni nesil aynalar eklendi.
    - Araç kaputu, motor modifikasyonu yapıldığı varsayılarak hacimce büyütüldü ve daha hırçın bir görüntü verildi.
    - Araç kaput uzatma ve ön çamurluk editlemeleri ile 207 nin iri farları daha ince ve sportif bir görüntüye kavuştu.
    - Araç farlarına xenon ve angel eyes uygulamaları gerçekleştirildi.
    - Araç bodykiti dodik şişirme ve marşpiyel kabartmalarıyla yeniden biçimlendirildi.
    - Kapı cam çerçevesi, amerikan ve cabrio araçlardaki gibi değiştirildi. B sütunu iptal edildi.
    - Araç anteni krom, kısa ve spor bir şekle çevrildi.
    - Araç logosuna LCD değişken logo sistemi uygulandı.
    - Araç tamponları baştan editlendi. Sis farlarının yerleri, tampon şekli değiştirildi, Turbo'nun Intercooler görüntüsü eklendi.

Etrafta kullanılan değişiklikler;
    - Araç taşıma kamyonunun üzerine yüklendi.
    - Yakın çevremden topladığım insan görüntüleri araçla ilgili şekilde komik bir şekilde eklendi.
    - Araç önüne sarışın abla oturtuldu.
    - Araç sağ alt kısmına kriko koyularak, araç bir miktar kaldırıldı
    - ve aklıma gelmeyen bir çok değişiklik daha...

Çalışmada kullanılan orijinal foto da bu;

SANAL MODİFİYE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 29 Ağustos 2006; 18:54:29 >

• yaw banada ööretin sunu yaw hangi programi kullanionuz nasil yapionuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SANAL OFİS , ŞİRKET KURMA
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım genel olarak bu iş için Adobe PhotoShop programı kullanılmakta. Bununla ilgili bilgiyi sanırım bu forumda arasturırsan bulabilirsin. Olmadı internet ortamında bu işle ilgili birçok site ve forumda var. ders veren...

207 nin üstteki msjımda pek iyi görünmemesi ve tam bitmemiş hali olması nedeniyle tekrar ekliyorum.

Son halinde bayağı bir değişiklik yapıldı

SANAL MODİFİYE

• Ya bunları photoshop ilemi yapıyorsunuz.Biriniz bana photoshop u upload edebilirmi?Yada internet adresini verebilirmi,benim bulduklarımın hepsi kısıtlı kullanım
  • ilgin için saol vezyr
  • saolasın
  • sağol vezyr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.