< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ubeydullah Duru -- 12 Mart 2024; 15:5:5 > |
.
-
-
Önce tekbaşına bir kafeye falan gidip ortama alışmayı dene. Geceleri dışarı çık, bir yerlerde ye iç. Sonra kızla buluş aynı şeyleri yap.
-
bence konuşmaya hükümeti eleştirerek giriş yap, sonra fiyat pahalılığından yakın, dürüm fiyatlarına şaşır, eskiden 1 liraydı şuan 80 lira ohhooo gibi muhabbetleri aç, olmazsa olmazımdır bu benim.. kızın yerinde olsam hemen düşerim.
-
La tavsiye istedim siyaset oldu konu, neyse denerim yine de -
hocam 14 yaşındasın allahını seversen ne gibi bir tatsızlık yaşanabilir buluşmada lolden (oyun) falan gir konuya işte ne konuşacaksınız, ev geçindirme derdi mi
-
Harbiden
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bence konuşmaya hükümeti eleştirerek giriş yap, sonra fiyat pahalılığından yakın, dürüm fiyatlarına şaşır, eskiden 1 liraydı şuan 80 lira ohhooo gibi muhabbetleri aç, olmazsa olmazımdır bu benim.. kızın yerinde olsam hemen düşerim. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X