Böyle olan var mı,sanalda kafama göre yazarım,hiç kasılmam ama reelde bi ortama girince kasılıyorum,konuşamıyorum doğru dürüst |
Sanalda çok rahat olup reelde kasılmak

-
-
Kendini ezik olarak gördüğün içindir. Egoist ve narsist biri olursan utanmazsn. Zaten bu gereksiz insanlar kim ki bunlardan utaniyim dersin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
reel daha kolay sesin yüzün mimiklerin o anki duruşunla ortamı kavramak daha rahat asıl
-
Dışarda da auuluyorum arkadaşlar manyak mısın olm kurt musun diyolar bilmiyolar ki İdris ustaya olan sevgimden auuuuwwww
bende kasılıyorum çünkğ burda tipimi bilmiyorlar rahatım ama reelde tip falan devreye giriyor
Sanalda kırmızı şortlee sin pp nde selcuk yontem var. Kimse seni tanımıyor. Belki de hayatında hic gormeyecegin insanlarla sohbet ediyorsun ve hicbiriyle ortak bir şeyin yok. Reelde ise tıp okuyorsun. 200 kisilik dönemdaşların var. Buradaki kadar rahat olursan muhtemelen onlar tarafından ya dışlanırsın ya da dalga geçilip saygı duyulmazsın. Reelde kasılmayan insan yok buna emin ol. Hiç kasılmayan Taner Tolga Tarlacı var bak ona da zaten deli diyorlar. Belirli bir ölçüde kasılman gerekiyor zaten. Tabi bu sosyal fobi düzeyinde olmamalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E2EDBBF4 -- 15 Eylül 2023; 2:4:17 >
quote:
Reelde kasılmayan insan yok buna emin ol.
yoo var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim adım laz ziya -- 15 Eylül 2023; 9:5:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Buna klavye delikanlılığı deniyor
En Beğenilen Yanıtlar

Dışarda da auuluyorum arkadaşlar manyak mısın olm kurt musun diyolar bilmiyolar ki İdris ustaya olan sevgimden auuuuwwww
|
Sanalda kırmızı şortlee sin pp nde selcuk yontem var. Kimse seni tanımıyor. Belki de hayatında hic gormeyecegin insanlarla sohbet ediyorsun ve hicbiriyle ortak bir şeyin yok. Reelde ise tıp okuyorsun. 200 kisilik dönemdaşların var. Buradaki kadar rahat olursan muhtemelen onlar tarafından ya dışlanırsın ya da dalga geçilip saygı duyulmazsın. Reelde kasılmayan insan yok buna emin ol. Hiç kasılmayan Taner Tolga Tarlacı var bak ona da zaten deli diyorlar. Belirli bir ölçüde kasılman gerekiyor zaten. Tabi bu sosyal fobi düzeyinde olmamalı. |
bende kasılıyorum çünkğ burda tipimi bilmiyorlar rahatım ama reelde tip falan devreye giriyor |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X