Şimdi Ara

sanalpazar.com hakkında bir sorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bu konuda biraz acemiyim o yüzden sizden yardım bekliyorum. 07.09.2015 gecesi Sanalpazardan bir ürün aldım. Satıcının ürünü kargolamada taahhüt ettiği süre 3 iş günü bugun 10.09.2015 satıcıyla iletişime geçtim. Bugun kargolamadaki son gününüz diye o da 13.00 da kargoya verilecek dedi. Akşamüstü satıcıyla iletişime geçtiğimde benim kargolama sürem 3+1 iş günü diyor. İstersen satışı şimdi iptal et diyor. Bende satışı iptal ettim hiç uğraşmamak için benim bildiğim kadarıyla bugun satıcının kargolama süresi doldu o 1 günü daha var diye iddaa ediyor bu doğru mu arkadaşlar? Eğer doğruysa ürünü satıcı kargolamadan iptal ettiğim için site para iadesinde sorun yaratır mı? Sizlerden yardım bekliyorum.

• Kardeşim ne alaka site geri iade etmek zorunda o parayı sonuçta ürün daha gelmeden gönderilmeden iptal etmişsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yüzük almıştım. satıcı bana böyle yazmış

bilader benim kargo sürem dolmadan ürünü iptal etmem iptal etme hakkı daha alıcıda değil satıcıda dolayısıyla ben yüzügü ölçüye göndermişim
  • yıldırım35_92 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka istediğin zaman iptal edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyle biliyorum. Sanalpazar'a yazdım. Bakalım nasıl geri dönüş olacak. Satıcıya iade talebinide gönderdim. Bana öyle mesaj yazmış. Bana başka yardım edebilecek kimse yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.