Şimdi Ara

Sanalpazar satışlarında fatura isteniyormu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bugün bir alıcıya 700 tl değerinde bir ürün göndereceğim (bilgisayar kasası) fakat sanalpazar fatura isterse 2. el bir ürün olduğundan ve de ticari bir vasfım olmadığından ürün için fatura kesemem.Kimi yerde fatura istendiği kimi yerde iste istenmediği söyleniyor.Sitenin uyguladığı bu fatura olayı keyfi bi durum mu kafasına göre fatura isteyip kafasına göre istemiyormu ? yakın zamanda satış yapan birileri varsa yardımcı olabilirse bana sevinirim.Birde eğer isteniyorsa fatura olayını nasıl halledebilirim ?

• herkesten istemiyorlar. mesela geçen ay 2 satış açıp başka bir hesaptan taksitli olarak satın almıştım. site satın alma işleminden sonra fatura'yı mail olarak istemişti.
  • müşteri hizmeklerine yazdığım

""İyi günler siteniz üzerinden ilk kez satış gerçekleştireceğim.2.el bir ürünü site üzerinden satıp gönderdikten sonra belirli bir fatura ya da birşey göstermem gerekiyormu ödemenin hesabıma aktarılabilinmesi için ?""

mesajı sonrasında şu şekilde döndüler

""İşleminiz için tarafınızdan herhangi bir belge talep edilmemiş olduğu görülmektedir.

Sisteme kargo takip bilgilerini girmeniz ve alıcınızın onayının ardından ilk iş günü içerisinde ürün bedelinin banka hesabınıza transfer edileceğini bilginize sunarız.

Saygılarımızla,
    SanalPazar --

herhalde bir sorun yaşamam ? öyle olmasını umuyorum açıkçası çünkü garip bi şekilde hem siteyi övenler hemde yerenler var bu konuda sıkıntının kullanıcı kaynaklımı yoksa sanalpazar kaynaklımı olduğunu anlayabilmiş değilim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.