< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanatçılardan ortak bildiri: Korkmuyoruz, yurttaşlarımızı daha cesur olmaya çağırıyoruz (2. sayfa)

-
-
-
O zaman daha çok ağlayacaklar demektir.
-
Hadi ya, sana göre nasıl olması gerekiyor bir sanatçının ? Mesela, iktidarı yalayan soytarılar mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
destekliyorum.
-
Listedeki sanatçılardan biri, gerilla annesini oynamak isterim diye açıklama yapmıştı. Başka sözüm yok hakim bey!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayasofya'nın cami olmasını havai fişekle kutlamayan sanatçıya sanatçı mı denir? Başğanların reyizinin eteğini öpmeyen sanatçı mı olur? Biraz akıl, biraz vicdan ya!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therkut -- 18 Temmuz 2020; 11:38:52 >
Şu açıklamayı eleştirmekte ne biliiim.
Korksanıza lan diyor eleştiren herifler iyi mi? Kimse korkmuyor artık anlayın ya.
Yıkılalı çok oldu o duvar, umrumuzda değil tehditleriniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 18 Temmuz 2020; 12:4:22 >
3.Sınıf liste mi ahahaha. Edip Akbayram ve Zülfü Livaneli tüm dünyanın bildiği ve dinlediği sanatçılar. Avrupa'ya takır takır plakları satılmakta. Sizin detone demet akalın'ı alacakları halleri yok ya.
-
Tüm dünyanın tanıdığı dediği edip ile zülfü ağa haaa
Sanatçının siyasete karışması itici geliyor. Adam sanatıyla, yeteneğiyle, hırsıyla (belkide bir kesimin parlatmasıyla) biryerlere gelmiş, tanınmış emekli olunca siyaset yapıyor.
Siyaset en pis mesleklerden. Umarım siyasete bulaşıp kirletmezler kendilerini...
Biz cesur olsak korkmasak ne olacak bu leş yönetim-seçim sistemi olduktan sonra bi ton vaatle bunlar gider başkaları gelir onlarda bir güzel yandaşlarını besler.
Ülkenin her yerine sızmış fetö-abd nin mualefeti es geçeceğini düşünmek polyanacılıktır...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbalx -- 18 Temmuz 2020; 12:24:5 > -
Bunlar sanatçı mı ya?
Arap yalllellisi okuyup, bir şeyler yalaması gerek sanatçı olması için.
Sanatçı ?
-
-
Hı anladım, sanatçı olunabilmesi için cumhurbaşkanının şilt vermesi gerekiyor yani.
Sanat ve sanatçı tanımının değiştiğini bilmiyordum.
Kendin söyledin yalaka diye ..işte sana 2 tane yalaka değil mi ?
Alttaki sanatçıdır sana göre evet, fizikende alttan kalkmıyordu bizamanlar😀 ama şener şeni sanatçı olarak görmenizin nedeni henüz etliye sütlüye karışmıyor olması. Toplumsal duyarlılık gösterdiği anda o şilti geri istersiniz😀 size göre sanatçı yandaş olmalı😀😀😀😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pruvap -- 18 Temmuz 2020; 14:34:3 >
Valla ben zaten en başından beri korkmadığım için sorun yok. Şu forumda yıllardır yazıyorum. Bazı yazılarım son derece sert. Bazı yazılarım daha yumuşak. Doğru olanı, doğru bildiğimi dile getiriyorum ve korkmuyorum. Hiç korkmadım. Çekinmedim. Kimden korkmam gerektiğini de anlamıyorum.
Ben halkın parçasıyım. Cumhurbaşkanı benim de Cumhurbaşkanım. Halkın her bireyi gibi, benim de kamu hizmetlimdir kendisi. Efendim değildir. Halk olarak biz kendisinin efendisiyiz. O yüzden niye korkmam gerektiğini anlamıyorum ve böyle bir beklenti içindelerse de, bunu reddediyorum. Ne yapacaklar? Hapse mi tıkacaklar? Bundan niye korkmam gerekiyor? Doğruyu söyledim diye hapse gireceksem, bu şereftir. Koçlar gibi girerim, yatarım, çıkarım. Büyütülecek bir konu değildir. Sayın Cumhurbaşkanı da girmiştir. Çıkmıştır. Bu ülkeye başbakan, sonra da Cumhurbaşkanı olmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımızın yolundan gitmiş olurum. Bunda ne ayıp var?
Bir de, dedenin babası kurşun yemiş vatan için. Sen çoğu çoğu 2 yıl yatarsın hapiste. Nedir yani? Büyük bir bedel midir?
İşte tam olarak bu sebepten zerre korkum yok. Hiç bir zaman korkmadım. Korkmamaya da devam edeceğim. Korkanı da pek anlamıyorum. Sanatçıların "korkma" diye bir yazı yazmaları gerekmesi bile üzücü. Zaten korkmuyor olmamız lazım gelir. İstiklal marşının ilk kelimesi nedir?
Hayatın tatlılığı vatanseverliğine ağır basan arkadaşlar uyudukları uykudan uyansalar iyi ederler. Büyütülecek bir konu değil yani. En kötü 2 yıl 3 yıl yatar çıkarsın. Korkmak saçma. Senden milyonlar olduğu zaman, kaçınız yatacaksınız 2 yıl 3 yıl? Öyle bir hapishane düzeni mi var? Seçmece yaparlar çoğu çoğu. Loto sana çıkarsa birkaç yüzbinde bir ihtimal. O zaman da omuzlar üstünde cezaevine uğurlanır, koçlar gibi yatar, omuzlar üstünde cezaevinden çıkarsın. Sen bitsen, gitsen, yok olsan, arkandan senden sonra 2 kişi gelen varsa hiç korkma. 1 iken 3, 3 iken 5 olursun.
O yüzden:
"Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak, sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak."
Milli marşımız boş laf değil yani. Altı dolu lafın. Siz korkmadığınız ve var olduğunuz sürece, lafın altı dolu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X