< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 19 Temmuz 2020; 13:58:24 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanatçılardan ortak bildiri: Korkmuyoruz, yurttaşlarımızı daha cesur olmaya çağırıyoruz (4. sayfa)
-
-
imparator ibo, Deli yürek Kenan, Maho ağa Şener, Orhan buba, Ferdi buba, diva bülent apla, Minik serçe sezen, Enmegastar tarkan, Cem yılmaz, Muazzez abla, yav kimse listede yok yahu...Nerde 3. sınıf adı sanı duyulmamış var ise sanatçıyız ayağına kendilerince bişeyler zırvalamışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 13 Ağustos 2021; 15:23:1 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan
Uzaya füze yollayabiliyorlar, 3 numaralı ekonomiler. Adamlar tuğla gibi nissan gtr arabasıyla pagani zondayı geçebiliyorlar. Çelik işçiliğinde sözü geçen insanlar. Doğru yaptıkları birşey var sonuç olarak.
Not: 1760kg çelik gövdeli araba ile 1230kg karbon titanyum alimunyum melezi arabayı geçiyor yani. Motoru da mercedes v12 650hp.yapmakdan çok kazandıgını refat için harcayabiliyormusun,abd japonları yendi kölesi yaptı teknoloji verip eşşek gibi çalıştırdı..o destek bize verilse japonların 3 misli olurduk.sözde 1 tirlyon dolar alacagın var uzaya araç gönderiyorsun ama uçak yapamıyorsun 100 milyar dolar uçak alıyor kocası abd den resmen semiriyorlar o zeki japonları
-
O nasıl bir bakış açısı öyle. Amerika japonyaya zırnık vermedi. Hâlâ merkez bankası yoluyla bitirmeye çalışıyor karşılıksız parayla adamların ahlakını bozarak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mokoko_TRyapmakdan çok kazandıgını refat için harcayabiliyormusun,abd japonları yendi kölesi yaptı teknoloji verip eşşek gibi çalıştırdı..o destek bize verilse japonların 3 misli olurduk.sözde 1 tirlyon dolar alacagın var uzaya araç gönderiyorsun ama uçak yapamıyorsun 100 milyar dolar uçak alıyor kocası abd den resmen semiriyorlar o zeki japonları
Alıntıları GösterNe demek o yahu, neden harcamasın ki?
Bir Japon’un ortalama geliri yıllık 40 bin dolar
Osmanlı iki sanayi devrimini birden ıskaladı; onlar ikisini de ıskalamadı. Düşün ki 1850’lerde Mitsubishi’yi kurdu.
Amerika’da transistörlü radyo yokken Sony ile transistörlü küçük radyo yaptı ve onbinlerce sattı Amerika’ya. Bunun da arkasında Osaka üniversitesi gibi muhteşem bir okul var diyebiliriz.
Topkapı sarayına gelip ortalama kırkbin dolar kazançlarıyla krallar kraliçeler gibi takılıyorlar. Git turizmcilere sor. Gayet güzel bir şekilde Türkiye’nin en ilginç yerlerinin tadını çıkarıp duruyorlar. Kapadokya’nın, Antalya’nın, İstanbul’un en lüks otellerinde kalıyorlar. Fransa’dan, İsviçre’den, New York’tan bol bol ev alıyorlar.
Ortalama bir Türk oralardan ev alabiliyor mu?
Biraz yazdıklarınız gerçekleri içersin. Yalan olmasın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Harikulade açıklama olmuş,gerçek sanatçılara yakışır şekilde.
Demet Akalın,Alişan,Mustafa Ceceli sevenler havayı yumruklayıp ağlıyorlar şu an.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanNe demek o yahu, neden harcamasın ki?
Bir Japon’un ortalama geliri yıllık 40 bin dolar
Osmanlı iki sanayi devrimini birden ıskaladı; onlar ikisini de ıskalamadı. Düşün ki 1850’lerde Mitsubishi’yi kurdu.
Amerika’da transistörlü radyo yokken Sony ile transistörlü küçük radyo yaptı ve onbinlerce sattı Amerika’ya. Bunun da arkasında Osaka üniversitesi gibi muhteşem bir okul var diyebiliriz.
Topkapı sarayına gelip ortalama kırkbin dolar kazançlarıyla krallar kraliçeler gibi takılıyorlar. Git turizmcilere sor. Gayet güzel bir şekilde Türkiye’nin en ilginç yerlerinin tadını çıkarıp duruyorlar. Kapadokya’nın, Antalya’nın, İstanbul’un en lüks otellerinde kalıyorlar. Fransa’dan, İsviçre’den, New York’tan bol bol ev alıyorlar.
Ortalama bir Türk oralardan ev alabiliyor mu?
Biraz yazdıklarınız gerçekleri içersin. Yalan olmasın.
Alıntıları Gösterne yalanı ya, zengin heryerde var iranlı tursitler onlardan daha çok harcıyor iran zenginmi ? akıllı denen japonların içinden geçti abd 1 trilyon dolar alacakları var diyorum alabileceklermi ? çok çalışmakdan soyları kurudu aptalların, dedelerinin babalarının bagını bahçesini evini 1 dolara satışa çıkarıyorlar vergi vermemek için kutu gibi evlerde yaşıyorlar tokyo metrosu dillere destandır..yaşadıgımız ülke cennet parçası kiymetini bilelim
-
Çıkıp güç ve iktidar karşısında korkmadan doğruları söyleyebilmek bile sanatçının tanımıdır bence. AKP'li cahillerle tartışmayın, anlamazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanatçıların şu yürekli açıklamaları bile zoruna gidip burada saçmalayanlar var halen. Yazık la, Allah insanı AKP'yi savunacak kadar düşürmesin.
-
Japonların kişi başı milli geliri ortalama 40 bin dolar.
Yani normal bir çalışan yılda ortalama 40 bin dolar kazanıyor diye düşünebilirsin.
Yani sıradan Japon zaten zengin gibi kral gibi yaşıyor burada.
Sıradan İranlı’nın geliri ise bunun 7’de biri civarında. Yani sıradan Japon’u zengin zannediyorsun düşün artık dünyaya bakışındaki hataları.
Zamanın akp fanı yetmez ama evetçi tayfa işsiz kalınca milleti gazlamaya başlamış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanJaponların kişi başı milli geliri ortalama 40 bin dolar.
Yani normal bir çalışan yılda ortalama 40 bin dolar kazanıyor diye düşünebilirsin.
Yani sıradan Japon zaten zengin gibi kral gibi yaşıyor burada.
Sıradan İranlı’nın geliri ise bunun 7’de biri civarında. Yani sıradan Japon’u zengin zannediyorsun düşün artık dünyaya bakışındaki hataları.
buradada bi aralar kişi başı gelri 10 bin dolardı, kimin cebine 10 bin dolar girdi kişi başına ? tokyada bir ev kirala bakalım kaç para adamlar karpuzu bile dilimle satıp 60 dolar para alıyorlardı öyle bakkal hesabı ile olmuyor bu işler ayrıca 12 saatin üstünde çalşıp kazanıyorlar bizde çogu yerde 8 ile 9 saat çalışma japonyada emeklilik güzel gerisi fasa fiso
-
Yoo gayet daha zengin yıllarımızdı.
Bir de bunun tam 4 katını hayal et
ofofofof edemedin di mi. Hayali bile güzel de nasıl birşey acaba.
Ben ortalama Japonları gayet biliyorum. Adamlar zengin aga. Boşver, bilmediğin konuyu uzatma.
quote:
Orijinalden alıntı: cemsinanYoo gayet daha zengin yıllarımızdı.
Bir de bunun tam 4 katını hayal et
ofofofof edemedin di mi. Hayali bile güzel de nasıl birşey acaba.
Ben ortalama Japonları gayet biliyorum. Adamlar zengin aga. Boşver, bilmediğin konuyu uzatma.
sen ne biliyorsun onu çözemedim ben, uzatma diyerek de üste çıkmaya çalışıyorsun ?
-
Yok yav, her şeyim açık. Makro bilgileri verdim.
Sıradan Japonlar da tanıyorum. Normal çalışan. Tabii burada en iyi otelde krallar gibi yaşıyorlar. Yahu senelik ortalama 40 bin dolar diyorum gelirleri. Daha bir şey demeye gerek var mı?
Çok yanlış bir şey yapmış.
Dünyada her devletin birbirine borcu var o borçların anaparası değil faizi ödeniyor. Sen Türkiye'nin borçlarını alabildiğini mi sanıyorsun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
"Diğer" kesim kimin ağzına bakıyor?
2 kesime ayırmış gibi oldum ama en büyük kesimler için yazdım. Yoksa çok kişi birilerin ağzına bakıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1
Dünyada her devletin birbirine borcu var o borçların anaparası değil faizi ödeniyor. Sen Türkiye'nin borçlarını alabildiğini mi sanıyorsun?türkiyenini abd den alacagı işadamaları vs. dahil 30 milyar dolar japonların abd den alacagı 1 tirilyon dolar,çinlilerin alacagı 1.2 tirilyon dolar .pandemi döneminde çin 160 milyar dolar istedi 3 ün birini aldı..dünyanın en eşşek milleti çinliler ve ve japonlardır hiç bir ülke borç konusunda bu 2 eşşek devlete yaklaşamaz bile abd batacak ama bu eşşekler ve arabistan ayakta tutuyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X