Şimdi Ara

Sanatçılardan ortak bildiri: Korkmuyoruz, yurttaşlarımızı daha cesur olmaya çağırıyoruz (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
11.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
171 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    madem iddia ediyorsun, sanat ve sanatçı tarifini görelim, buyur sahne senin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

madem iddia ediyorsun, sanat ve sanatçı tarifini görelim, buyur sahne senin

Kriter kim ? Siz misiniz ? Beni doğrulayacak kadar benden kültürlü olduğunuzu kanıtlayın. Sonra bende size sanatı ve sanatçıyı tarif edeyim. Buyrun. Sahne sizin.

Velhasıl kelam çokta uzatmak istemem. Anlatmaya çalıştığım şeyi doğru kelimeler ile açıklayabildiğimi düşünüyorum.

İyi forumlar.

• nk061 kullanıcısına yanıt
    ne anlatmaya çalıştığın bir şey var, ne de sanat nedir bilgin. sadece siyasi iktidar partisini pohpohlamak derdindesin. senin gibi daha başkaları da var forumda. şunu unutma, siz tek teksiniz, karşınızda halk var.git şimdi.

• Bunların sanatçı dediği merve khalfa galiba  

• quote:

ne anlatmaya çalıştığın bir şey var, ne de sanat nedir bilgin. sadece siyasi iktidar partisini pohpohlamak derdindesin. senin gibi daha başkaları da var forumda. şunu unutma, siz tek teksiniz, karşınızda halk var.git şimdi.

Arkadaşım siz iyice kafayı sıyırdınız. Ben kimseden değilim. Bir tarikata, gruba, partiye mensup değilim. Bende senin gibi halkın içinden biriyim. Kimseyi de sizin gibi KÖRÜ KÖRÜNE eleştirdiğim olmamıştır bu güne kadar. Doğruya doğru, yanlışa yanlış derim.

Beni yaftalamanız ve bu üslubunuz içinizdeki nefreti çok net gösteriyor. Bu kinin sebebi nedir, anlatın rahatlayın. Bu mantalite ile hayat bitmez. Anlatın ve rahatlayın hocam. Sizin iyiliğiniz için söylüyorum.

• Doğruya ulaşmak için hataları söylemek ve susmamak gerek geç kalınmış olsada güzel bir başlangıç...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünya dedikleri aynı ideolojik bataklıktan beslenen kendi dünyaları işte, Zülfü Livaneli'nin mesela vasat, yer yer yetersiz romanlarına ödüller yağdıran kendi dünyaları. Kendi zihniyetlerinden olmadın mı insan değilsin, sanatçıları maçası yememiş içlerindeki halka çomar, koyun gibi esas düşünceleri yazmamışlar mesela...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanki sizin cenahın kriterleri çok objektif çok hakperest ya ha ha, başka ülkede yaşamasak kekleyeceksiniz dünyaya sizinle aynı pencereden bakmayıp, aynı ideolojiden olmayınca insanın bırak sanatçılığını görmeyi insan olarak bile görmeyip milyonlarca insana koyun, çomar diyen zihniyet gelmiş yandaş edebiyatı yapıyor, yersen.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Sorularıma cevap verememenizden anlamıştım olaylara at gözlüğü ile bakan bir fanatik olduğunuzu.

Mutluluklar.

• hyksl H kullanıcısına yanıt
    livaneli romancı? zeka mı yoksa kültür mü eksik bilemedim. besteci, söz yazarı, vb. hiç bilgin yok mu?

• Nevfel kullanıcısına yanıt

Herkesi kendiniz gibi sanınca böyle oluyor tabi. Dediğim gibi bunlar akpye yalakalık yapsaydı dünya tanıyor diyecektiniz. Olayınız bu sizin.

• Senin ileri zekan yazdıklarımdan besteci, söz yazarı olmadığına dair bir ibare mi buldu? Bazı romanlarını okudum ve birçok açıdan yetersiz eserlerin ideolojik cenahı tarafından ulusal ve uluslararası ödüllere boğulduğunu gördüm bunun üzerine sizin gibilerin hiç yandaşlıkla işi olmayan çok objektif insanlar olduğunuzu anlatmaya çalıştım. Bakalım bu yazdıklarımdan ne çıkaracak senin kültür gurusu dehan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyksl -- 20 Temmuz 2020; 17:39:20 >
  • konudaki gereksizlerden ayrı bağlamda; sanat bağımsızlık, özgür düşünce, kreatif bakış ve yetenek vb. ister. bu yüzden akp den ne sanat anlayışı çıkar, ne de sanatçı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.