Şimdi Ara

Sanayi Bölgesinde İş Kurmak (Fikirleriniz Önemli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Sanayi bölgesinde 260 metre karelik bir dükkan veya 130 metre karelik iki dükkan yapmayı planlıyorum.

Yol üzerinde 20 tane fabrika var. Ayrıca dükkanın önü minibüs durağı. Bir yanda ise 1000 nüfuslu yerleşim alanı. Böyle bir yerde aklınıza nasıl bir iş kurmak geliyor? Benim iki tane fikrim var ama sizi etkilememek için daha sonra yazıcam. Fikirleriniz önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charm -- 15 Ekim 2016; 1:03:52 >

• Çiğ köfteci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönerci
  • Benzinci ya da fabrika kurmak iyi olabilir tam yeri çünkü.

• Erotik malzeme dükkanı.

• Büfe tarzı bir yer olabilir

• lokanta aç. fazla pahalı olma. tüm sanayi senden yese . oh mis.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prowind kullanıcısına yanıt
    Ben de motosikletle servis yapan lokanta düşünüyorum hocam. Ama bu işçilere fabrikada yemek çıkmıyor mudur acaba?
  • Charm kullanıcısına yanıt
    fabrikadan daha güzel yemek çıkarırsın sende.
  • Kıraathane
  • eğer civarda baska sağlam mekan yoksa lokanta tabiki corba vs. iyi gider

• Arkadaşlar benim aklımda KFC tarzı kendi özel formülü olan bir restoran var. Böyle marjinal bir yer mi yoksa klasik lokanta mı iyi gider?
  • KFC gibi büyük firmalar büyük ihtimalle o lokasyona franchise vermez. Fabrikada çalışan işcilerle konuş nelere ihtiyaçları oluyormuş ona göre bakarsın yoluna.
  • Kesin bir bölümünü çaycı yap

• Biri esnaf lokantası olsun, diğeri market.
  • büfe her zaman iş yapar. sigara ve simit tarzı şeyler satarsan çok güzel para kaldırırsın.
  • büfe
  • Eğer paran varsa çin'e vize alıp yiwu şehrine oradada Futien diye 50 bin adetli avm tarzı devasa bir yer var. Burda herkez o 50 bin dükkanda ürettiğini numune olarak tanıtıyor. Gitmeden aklına bir çok şey gelir gittiğinde gördüüüklerini beğendiklerini 100 500 1000 er adet satın alıp bu mağaza dediğin yerde satış ve dağıtımını yapabilirsiniz . Çok ucuz 1 tl ye 20 adet ürün de var 100 tl ye 1000 adet üründe var 1 adet 5000 tll ye üründe mevcut. Bu tamamen kişinin sermayesi ile alakalı beğendiğin şeyleri topla getir sonra orda sat yetmedimi internet siteni kur internetten türkiye çapinda sat merkezin orası olsun. Örnek hepsiburada koçtaş vb... Çok paralara ihtiyacın yok sadece git gör elindeki miktarla başla ilk adımı at gerisi kolay , aynı seksek oynar gibi gelir ;)
  • zibidi gonzales kullanıcısına yanıt
    Büüfe nereye kadar abicim ? Önceden internet cafe vardı herkez açtı . Kim para kazandı ? Herkez karnını doyurdu zamanını geçirdi. Amaç para kazanmaksa olmayanı yapacaksın .
  • büfe+ önüne 3-5 sandalye atacaksın, çay da yapacaksın deli para kaldırılır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.