Şimdi Ara

Sanayideki Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle ben arabamla honda civic otobanda bariyerlere girdim.Girdim derken fazla bişey olmadı biraz çizildi,bende sanayiye gittim ordaki herife dedim abi boyarmısın.Bana dedi sen bu arabayı nasıl çizersin dedi ingiliz anahtarıyla vurdu çok sinirlendim.Akşam eve geldiğimde babam gördü arabayı nasıl çizersin diye oda bi tokat attı bende arkadaşlarıma kaçtım.Şuan çok sinirliyim babamdan ve sanayideki heriften intikam almayı planlıyorum nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz ?

• Çocuk musun ne intikamı ya dalga geçerler burda sinirini arttırırlar başka da bi şey olmaz.
  • Bişey derdımde dj'lık hakkında korkuyom ceza alırım diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carin000

Merhaba öncelikle ben arabamla honda civic otobanda bariyerlere girdim.Girdim derken fazla bişey olmadı biraz çizildi,bende sanayiye gittim ordaki herife dedim abi boyarmısın.Bana dedi sen bu arabayı nasıl çizersin dedi ingiliz anahtarıyla vurdu çok sinirlendim.Akşam eve geldiğimde babam gördü arabayı nasıl çizersin diye oda bi tokat attı bende arkadaşlarıma kaçtım.Şuan çok sinirliyim babamdan ve sanayideki heriften intikam almayı planlıyorum nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz ?

kestanene dikkat et ... çizilirse, tokatla kurtulamazsın
  • Sanayideki adam neden nasıl çizersin diye kızıyor ki ?
  • çakma edward balgam eksik
  • sanayideki adamdan ingiliz anahtarını al babana dal sonra ingiliz bul bitane sanayideki adama daldır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usta yok memlekette!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya bilmiyorum bir anda vurdu bana ağlıycaktım zoruma gitti orda bende arabaya atlayıp kaçtım heralde arabası yok kıskandı tabi ben çizincede bağardı çağardı ingiliz anahtarlıylada çaktı işte
  • bugün üye olmuş zaten
  • Böyle artist olamazsın evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

bugün üye olmuş zaten

Arkadaşım bana burayı önerdi dedi istediğin zaman girip dertlerini paylaş çok iyi yardımcı oluyolar dedi.
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Ramiz day?ya sor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.