Şimdi Ara

sandero mu punto mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 65000 de sandero 1.5 dizel 72 beygir , 2008 punto 55000 km.de 1.3 dizel 75 beygir ikisi de 28000 TL civari. arkadaslar bunlardan hangisi alinir. ikisi de temiz ama sandero daha iyi durumda.saygilar.

• Motor zayif olmazmi? 72 75 hp nedir yahu? 1.3 90lik punto bulunmazmi o paralara? Bulunursa 90lik punto. O olmadi stepway varsa onlar da guzel arac. Ikisi arasindansa eger punto alirdim. Eski sanderolar cok guvensiz ve bos duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • butce itibariyle stepway ve ya 90 lik punto denk gelmedi. sandero 2012 eski sayilmaz gibime geliyor. aradaki yillik fark ve dci motor sanki biraz daha cazip geliyor gibi.
  • Sandero

• Birisi 3 yilda 65.000km yapmis birisi 7 yilda 55.000 km yapmis.Sandero'nun hor kullanilma ihtimali yuksek.Punto bu kadar az km'li olduguna gore muhtemelen sahis aracidir.Benim tercihim Punto'dan yana olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalus -- 2 Mayıs 2015; 17:23:09 >
  • tabiki punto
  • Puntoyla Sanderoyu nasil ayni kefeye koyuyorsunuz anlamadim.Puntodaki kalite farki ve dinamik paketdeki donanim farki var .Iki aracinda icine oturun farki gorun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    megane mı clio mu?
    5 yıl önce açıldı
    Polo mu Clio mu?
    7 yıl önce açıldı
    İ20 mi Clio mu? Aveo mu? Yada?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • punto derim sandero nedir abi 3. sınıf ülke aracı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Punto'nun yanında Sandero'ya bakmm bile. Ama Stepway'ları da güzel namussuzun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arada pek donanim farki yok. ikisi de sadece abs li, arka camlar manuel, usb siz teyp, sis fari yok. punto vergisi cok az, sander da lastikler yeni. hatta sander biraz daha dusurulur fiyati.
  • kafami karistiran kismi aradaki 4 yillik ciddi fark aslinda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.