Arkadaşlar bugun ablamın çeyizi gicek arkadaşlar banasen erkek kardeşsin sandığın üstüne oturup damattan parak oparcaksın dediler.
Şimdi tamaböle bi adet var ama ayıp olurmu acaadiye düşünüyorum sizce napsam otursammı otursam da ne kadar alsam yorumları bekliyorum
Oturma oturma....
Para için bugun sndığın üstüne oturan yarın
GElin arabasının üstüne oturur. Bence otur saglam para kaldırırsın eger damat trası gıbı bıseyse.
Al tabi ya...bu adet sonuçta, ayıp bir şeyi yok. damat düşünsün. az para verirse kalkma
önemli olan eğlence kardeş otur çeyizin üstüne çağır damadı al bütün parasını cebinde ne varsa kolay kolay verme çeyizi isterse vermesin para ozaman nikahta yok sana dersin iyi bir kızart onu
sonradan acırsan geri verirsin parayı
bende oturmuştm zamanında damat uzattı cüzdanı al ne kadar istersen dedi utandım alamamıştım bişey küçüktüm o zamanlar yaww şimdi olsaaa...
bizimkide kapıyı tutarken param yok dedi vallahi inanmazsınız ama aynen böyle dedi o gün notunu verdim zati
bende teyzemi almaya geldiklerinde kapıyı açmamıştım o günün parası 40 kaıt cepteydi
otur otur adettendir
benim de teyzem evlenmişti 3-4 sene önce. köydeydi düğün. beni kapıya koymuşlardı. işte damat geldi para istedim. o da elime zarf verdi ben de zarf olunca kabul ettim. bi süre sonra zarfı bi açtım içinden iki tane beşyüzbin çıktı.
Bence türkiye de yapılan düğünler baştan aşağı rezillik
Herkes işine nasıl geliyorsa bizim adetimiz bu diyip birşey çıkarmış
Hele birde takı törenleri var ki
@faruk Türk ahlak ve töresini sen tek başına bu şekilde eleştiremezsin nasıl yapalım peki sence papazın karşısında diz çöküp kutsal suya banmış parayımı öpelim
otur tabı ya ne koparırsan kar dır
Valla kendilerini gelin arabasının önüne atan çocukları gördükçe, sinirlerim bozuluyor
sen oturma sana yakışmazz...ablanın arkadaşları otursun
quote:
Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE
@faruk Türk ahlak ve töresini sen tek başına bu şekilde eleştiremezsin nasıl yapalım peki sence papazın karşısında diz çöküp kutsal suya banmış parayımı öpelim
cevap bile yazmayacaktım ama dayanamadım.
Ben burda din ile ilgili bir yazı yazmadım.Olanlar sadece insanların uydurması. Ayrıca Hristiyanlar nikahı kilisede yapar fakat ordada papazın kutsal suyu falan yoktur. Ne yapmaya çalıştığını anlayamadım
madem Türkün düğününü sevmiyosun git beğendiklerini iyi incele ondan sonra burda Türklerin düğününü eleştir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme