Şimdi Ara

SanDisk 128GB Ultra microSD hafıza kartı video inceleme 'Telefonlara kapasite dopingi' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @ fx57 Ben Uyumluluk listesinde Samsung Galaxy S4 ü Göremedim acaba sorunsuzca s4 ile kullanabilirmiyim ve diğer sorum ise standart çin malı bir hafıza kartı okuyucusu ile bilgisayarda kullanabilirmiyim
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250TL iyi gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayserili73

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

ya rebbi , daha dün gibi hatırlarım 256mb mp3 çalarla liseye gittiğimi

abowwww

yarabbi,daha dün gibi hatırlarım jaWa marka volkmanimle lise sona gittiğimi.

Ya Rabbi, daha dün gibi hatırlarım commodore 64 ile geçen lise zamanlarımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Bunu destekleyecek kaç mobil alet var piyasada ?Tlf ,tablet yok bildiğim kadarıyla..Eşek aynı da bu daha kuvvetli,daha çok yük taşıyor.Aslında 3d ,4k fimler çıkmaya başlayınca daha fazlasını talep etmemiz yakındır.

Sadece HTC M8 destekliyor diye biliyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LttleHedgehog

quote:

Orijinalden alıntı: ONIONBUD

Bunu destekleyecek kaç mobil alet var piyasada ?Tlf ,tablet yok bildiğim kadarıyla..Eşek aynı da bu daha kuvvetli,daha çok yük taşıyor.Aslında 3d ,4k fimler çıkmaya başlayınca daha fazlasını talep etmemiz yakındır.

Sadece HTC M8 destekliyor diye biliyorum :D

Merhaba,

Keşke bu yorumları yazmadan önce videoyu izleseydiniz. Hem bazı cihazlar ile çalıştığın bizzat gösteriyorum hem de elinizdeki cihazlarla uyumlu olup olmadığını anlamanın yolunu anlatrıyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

250TL iyi gibi.

Merhaba,

Amazon.com'daki fiyatı aşağı yukarı ifade ettiğiniz değerde;http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=128GB%20sandisk%20microsd

Ülkemizde ise o seviyeye gelmesi için biraz daha beklememiz gerekecek gibi görünüyor.

Teşekkürler.

• o ne gereksiz şey.heralde millet external hdd yerine telefon alıyor
  • 64 gb vardi s3le beraber kullaniyordum cok kaliteli sdler.G2ye gectim bosta duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi Bey incelemeleriniz gittikçe sıkıcı olmaya başladı. Çok gereksiz detaylara giriyorsunuz. Yeni oynatıcıda videoyu ileri de sarılmıyor. Olmayan kutu içeriğine geçtiğiniz bölümünde kapattım gitti videoyu.
  • Samsung Galaxy Trend Plus bile desteklediği belirtiliyor sitede :) Ne yapacaksam :)

• Şuan htc one m8 imle bu 128 gb diski kullanıyorum. Sonunda yer sıkıntısı çekmiyorum :)

• Çabuk bozulmaz umarım. Bana kalırsa artık hafıza kartlarının standartı değişmeli şuan mikro sd kart yerine normal büyüklükteki kart standartı kullanılsaydı içine o yongadan 4 adet sığardı + kalınlık avantajı 512gb rahat görülebilirdi. Boyutunu küçültüceğiz diye çok şeyden fedakarlık yapıyorlar keşke daha büyük bir kart standartı filan bulsalar,kullansalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Kayaba Akihiko -- 22 Mayıs 2014; 10:29:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hobar

Erdi Bey incelemeleriniz gittikçe sıkıcı olmaya başladı. Çok gereksiz detaylara giriyorsunuz. Yeni oynatıcıda videoyu ileri de sarılmıyor. Olmayan kutu içeriğine geçtiğiniz bölümünde kapattım gitti videoyu.

Merhaba,

Görüşleriniz için teşekkür ederim.

Gereksiz detay ifadesi kişiye gör değişir, açıkçası ben 350 Lira gibi yüksek bir fiyatla gelen hafız kartının yanında, en basitinden kart okuyucusu gibi bir detay geliyor mu gelmiyor mu diye merak ederim.

Tabi bu durum benim meraklı kişiliğimden kaynaklanıyor, siz merak etmiyorsanız izlemek istememeniz gayet doğal. Açıkçası HTML5 video oynatıcısına teknik bir zorunluluk nedeniyle geçtik, yaşanan hata çözüldükten sonra eski oynatıcıya geri dönüş yapacağız.

Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

64 gb vardi s3le beraber kullaniyordum cok kaliteli sdler.G2ye gectim bosta duruyor

Merhaba,

Evet malesef microSD slotu olmayan cihazlar için bir anlam ifade etmiyor.

LG G2 gibi cihazlarda, bu konuda esneklik sunan donanım, aynı zamanda microUSB portu üzerinden kullanılabilen USB bellekler. Kingston başta olmak üzere çeşitli firmalar da bu tür çözümler bulunabilir.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyhnhsyn

Kaldırın bu yeni video oynatıcıyı, iğrenç ötesi. Ya yeni oynatıcı bulun ya da eskisi ile devam edin...

Merhaba,

Şu an teknik bir zorunluluk nedeniyle bu oynatıcıdayız, ilgili sorun çözülür çözülmez eski oynatıcıya geri döneceğiz.

Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asusokan

350 300 arasında olursa gözüm kapalı alırım.

Merhaba,

Videoda da söylediğimiz gibi, şu anda fiyatı o seviyelerde zaten.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: er36po

Rekapet'in gözünü seveyim yoksa kim yarım gramlık kart'a 128gb'yi sığdırma'ya uğraşaçıktı

Merhaba,

Rekabetin olması hem firmaların daha iyiyi yapmasına hem de son kullanıcı tarafında fiyatlara yansır.

Tabi bazen bazı üreticiler, kendi içlerinde anlaşarak ortak fiyat politikası takip edebiliyorlar, sözüm onları kapsamıyor.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

ya rebbi , daha dün gibi hatırlarım 256mb mp3 çalarla liseye gittiğimi

abowwww

Merhaba,

90'ların ikinci yarısında 2GB kapasiteli diske geçtim diye, mutluluktan ayaklarım yerden kesildiğini biliyorum.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gladiotürk

Fiyat ne olacak bakalım

Merhaba,

Fiyat bilgisi video içerisinde yer alıyor.

Satış noktasına göre değişmekle birlikte 300-350 Lira seviyesinde seyrediyor şu an için

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.