Şimdi Ara

SanDisk 128GB Ultra microSD hafıza kartı video inceleme 'Telefonlara kapasite dopingi' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Raspberry PI ile uyumu hakkında fikriniz ya da tahmininiz var mı ? 16 gb ultra güzel çalışıyor

• adam king ya seviyorum erdi'yi her incelemesini izlerim adamda teknik bilgi var ..
    (Düzeltme: İmla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanat Günesi -- 22 Mayıs 2014; 12:09:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: kyhnhsyn

Kaldırın bu yeni video oynatıcıyı, iğrenç ötesi. Ya yeni oynatıcı bulun ya da eskisi ile devam edin...

Merhaba,

Şu an teknik bir zorunluluk nedeniyle bu oynatıcıdayız, ilgili sorun çözülür çözülmez eski oynatıcıya geri döneceğiz.

Teşekkür ederim.

İlgilenip cevap verdiğiniz için ben teşekkür ederim, iyi çalışmalar. :)
  • Yahu neden eksilediniz anlamıyorum benim bütçem için ideal o yüzden alırım dedim alınır demedim beyler bunu da eksileyin hadi
  • 2 seneye 1tb microsd ler gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lg g2 kullanıcısıyım ve meenova sahibiyim.Tam micro sd card alma arefesindeyim ama 64gb 100tl ye bulunabildiği için 3 kat fazla para ödeyip 2 kat depolama almak bana uygun gelmedi.

Sandisk Ultra 64gb alacağım sizce kingston mi tercih etmeliyim sandisk mi?

• hafıza kartı incelemesi 18 dk. BY BY

• Başlarda fiyatı yüksek olsada zamanla düşecektir asıl önemli olan ne kadar hızlı olduğu.

• quote:

Orijinalden alıntı: fx57

quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

ya rebbi , daha dün gibi hatırlarım 256mb mp3 çalarla liseye gittiğimi

abowwww

Merhaba,

90'ların ikinci yarısında 2GB kapasiteli diske geçtim diye, mutluluktan ayaklarım yerden kesildiğini biliyorum.

Teşekkürler.

Arkadaşımla okulda geçen muhabbet daha fena

ben 256 yetmez 512 mb olandan alayım diyorum

arkadaşım " olm 256 mb ta bile aradığım şarkıyı bulamıyorum diyordu "

hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 22 Mayıs 2014; 14:02:29 >

• Fiyat performans açısından bayağı düşük saniyede 10 mb düşük kalıyor zira taşınabilir hdd ler 80-90 larda (yazma hızı ve okuma) gezerken yetersiz kalıyor.

• 128 gigabaytlık kartı kaç tane elektronik cihaz destekliyor acaba. Bende asus memopad hd 7 tablet var şu anda 64 gbyi desteklemiyor. Android 5 gelirse belki destekler. O da gelmez bu tablete

• O boyuta anca 330 lira.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sene 1999 sanırım arkadaşla masaüstü pc parçalarını yazdık arkadaşa toplama bilgisayar alacağız. 40 gb harddisk yazmıştık bilgisayarcı onu bir gördü gözleri 4 açıldı CIA'de mi çalışıyorsunuz ne gerek var 40 gb'ye size 20 gb yeter demişti :)

• Zamanında 256 mb mp3 player'a 350 tl vermiştim. Teknoloji çok hızlı gelişiyor...

• @fx57

Bu oynatıcı çok daha iyi mobilden izlemek, başka bir zamana atlamak çileydi. Hele videonun ortasında birden " Bu video maalesef oynatılamıyor" hatası alınca baştan izlemem gerekiyordu ki bu 20.-30. Dakikalarda olduğu zaman izleyemiyordum. Geçen haftaki 2si1 i ve bu haftaki Mobilite'yi bu nedenle izleyemedim. Şimdi hiç bir sorun yok. Başka bir player'a geçseniz bile bu player'ı alternatif olarak mutlaka bulunmalı bence.

Videoya gelince gayet iyi bir cihaz, ama bunun yerine bilgisayara SSD almak benim için daha uygun olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Infinitum -- 22 Mayıs 2014; 21:30:25 >
  • Aldım sayılır. Daha ötesi yok.teknolojisi çeliyor aklımı beni en büyük çeken micro olması 128liği

• MicroSD kartlarda boyut artıyor iyi güzelde hala pek dayanıklı değiller. Kullanıcılar o kartı doldurdu fakat bir hata da tüm bilgiler çöp oluyor. En azından böyle bir kart için bulut depolama alanı verilmeli.

• Asıl sorun çoğu telefonun desteklememesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: profecco

Sene 1999 sanırım arkadaşla masaüstü pc parçalarını yazdık arkadaşa toplama bilgisayar alacağız. 40 gb harddisk yazmıştık bilgisayarcı onu bir gördü gözleri 4 açıldı CIA'de mi çalışıyorsunuz ne gerek var 40 gb'ye size 20 gb yeter demişti :)

Vay be şimdi 4 tb bile yetmeyebilir.

• 1 GB. ın o ufacık karta nasıl sığdığına şaşırdığımız zamanları hatırlayınca, hey gidi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DENIZCISERKAN -- 23 Mayıs 2014; 10:46:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.