Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: usta0037

HOCAM DEMDİ DMEYİN BU BİMEKS YİNE ÇAMUR YAPMASIN GÖNDERMEZSE MORAL BOZAR GEREK YOK BENCE

Web ozel demiyor magazadanda bu fiyata alinabilir sanirim ogrenmek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazma hızı muadillerine göre düşük olmasa alınır. Zaten arkadaşlar da ilk mesajlarda yazmış.
  • Yav golddan crucial m4 256 gb almıştım iptal edip bunumu alsam beyler ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Yazma hızı muadillerine göre düşük olmasa alınır. Zaten arkadaşlar da ilk mesajlarda yazmış.

hocam pek bir fark yok muadillerinde fiyatına göre bence harika duruyor bu arada asenkronlar sdram kullanıyormuş senkronlar ddr ram bunlarda ddr olduğuna göre senkron diyebiliriz sanırım pek bir bilgi bulamadım ama aşağıdaki linkte incelemiş ve beğenmişler özellikleri kullandığı nand falan yazıyor tablo yapmışlar.

http://www.cdrlabs.com/Reviews/sandisk-ultra-plus-256gb-solid-state-drive.html

burdada senkron asenkron ve toogle nedir onu anlatmışlar,

http://www.hardwaremania.com/blog/donquichotte/2013/05/ssdlerde-asenkron-senkron-ve-toggle/

• Aldık bakalım inşallah yollarlar, inşallah gold'da iadede sıkıntı olmaz.
  • bende aldım bakalım birde 2 tane 16 gb lık hafıza kartlarından aldım 425 e geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbset

bu arada sanırım seri numarasına dikkat etmek gerekiyor. bi önemi var mı bilmiyorum ama sonu g25 ile biten notebook için, G26 ile biten desktop için diyor sandisk'in sitesindeki dosyada. dosyada en alttaki tablodan bakabilirsiniz:http://mp3support.sandisk.com/downloads/qsg/ultraplus-ssd-datasheet.pdf vatanda G26, bimeks'te G25 olan satılıyor. ssd'lerde böyle bir ayrım gerçekten var mı?

(az önce forumdaki ilk mesajımı atmış oldum. gecikmeli de olsa hepinize merhaba :) )

pek bir önemi yok birinde sadece ssd diğerinde sata kablosuyla 3.5" lik yuva için aparat var sanırım sitede öyle yazıyor

sordum gelen cevap;

"Sayın Ekrem Kulpu ;

Satın almış olduğunuz ürünün marka ve model kodu : "Sandisk 256GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD 530MB / 445MB (SDSSDHP-256G-G25)" dir.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 12 Kasım 2013; 0:37:00 >

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    magazada fiyat farklımı oluyor,webe ozelmidir bu fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: goofyitu

magazada fiyat farklımı oluyor,webe ozelmidir bu fiyat?

Magazalarda da ayni fiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende uzun zamandır en az 256 lık ssd düşünüyordum yalnız fiyatlarından dolayı yanaşmıyordum bu benim için çok iyi bir fırsat fakat alınabilir bir ürün mü yani sonuçta bu kadar para vereceğiz diğer ürünlerle performans olarak çok fark eder mi arkadaşlar görüşleriniz nedir?
  • Ürünün bulunduğu mağazalarda da -17 Kasım'a kadar geçerliymiş...5 gün var yani, eli çabuk tutmak gerek..

http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=1673
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

quote:

Orijinalden alıntı: bbset

bu arada sanırım seri numarasına dikkat etmek gerekiyor. bi önemi var mı bilmiyorum ama sonu g25 ile biten notebook için, G26 ile biten desktop için diyor sandisk'in sitesindeki dosyada. dosyada en alttaki tablodan bakabilirsiniz:http://mp3support.sandisk.com/downloads/qsg/ultraplus-ssd-datasheet.pdf vatanda G26, bimeks'te G25 olan satılıyor. ssd'lerde böyle bir ayrım gerçekten var mı?

(az önce forumdaki ilk mesajımı atmış oldum. gecikmeli de olsa hepinize merhaba :) )

pek bir önemi yok birinde sadece ssd diğerinde sata kablosuyla 3.5" lik yuva için aparat var sanırım sitede öyle yazıyor

sordum gelen cevap;

"Sayın Ekrem Kulpu ;

Satın almış olduğunuz ürünün marka ve model kodu : "Sandisk 256GB Ultra Plus SATA 3.0 SSD 530MB / 445MB (SDSSDHP-256G-G25)" dir.

Saygılarımızla,

Bimeks Müşteri Hizmetleri "

aynen usta bende senin gibi yaptım :P

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

250gb samsung evoyu 300küsüre aldım enkartla, senin verdiğin 256 gb. Karşılaştırması nasıl acaba bu iki ürünün?

selam,
    her iki ssd'yi de kullandim su an samsung 840 evo kullaniyorum. sandisk daha hizliydi ama ozellikle sleep/hibernate konusunda toshiba (belki baska laptoplarla da olabilir) ile sorunlu calisiyordu. sleep yaparken mavi ekrana dusuyordu, forumlarindan okuyun kullanacaginiz platformla uyumlu mu diye ondan sonra alin derim. sirf bu yuzden samsung'a gectim, gozle gorulur bir yavaslik yok ama benchmark toollari ile test ettigimde %5-10 daha yavas yazma ve okuma yapti benim laptopta Samsung ( buna da sukur). n11'de samsung 840 evo 460 TL idi, (50TL hediye ceki ve enpara ile 330 civarina alinabiliyor).
  • Asus n53sn-sz182v Bu makinada kullanabilimiyim bu ssd 'yi bilgisi olan varmı ?
    acil cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 12 Kasım 2013; 15:19:31 >
  • bu sayfaya tıklayınca sağda en çok satanlarda 1. sırada bu ürün görünüyor ve fiyatı 430 lira görünüyor.

muhtemelen bir yanlışlık var piyasanın bu kadar altına satılması çok mümkün değil gibi görünüyor bana.
  • fiyat doğru hocam, katalog ürünlerinde de belirtilmiş zaten.
    bk:http://www.bimeks.com.tr/kampanyalar/?kid=1673

Çok çok iyi fiyat..
  • aldım inş asus n53sn sz182v de sorun çıkartmadan çalışır yoksa satarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

aldım inş asus n53sn sz182v de sorun çıkartmadan çalışır yoksa satarım

Hazırda bekliyorum.
  • benim sipariş faturalandı kargo bekliyorum bakalm nolacak . birde arkadaşlar masa üstü pcde kullanacağım bunu normal sata kablolarım buna olurmu? sata3 kablom var
    ayrıca illa bu aparat mı olması lazım? kasanın bir köşesine sabitleyip kullansak olmazmı? aparatı nekadara nereden buluruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

benim sipariş faturalandı kargo bekliyorum bakalm nolacak . birde arkadaşlar masa üstü pcde kullanacağım bunu normal sata kablolarım buna olurmu? sata3 kablom var
    ayrıca illa bu aparat mı olması lazım? kasanın bir köşesine sabitleyip kullansak olmazmı? aparatı nekadara nereden buluruz?

aparata gerek yok sanırm hocam. daha önce ben de başka bir konuda aynı şeyi sormuştum. biyere sabitle kullan demişlerdi :) ki mantık oalrak düşününce de aparat lazım değil.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.