Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.bimeks.com.tr/urun/137037/sandisk-256gb-ultra-plus-sata-3-0-ssd-530mb--445mb.aspx

Bu soğuk günlerde sıcak geldi ben 1 tane aldım. Encard ile 300 tlye geliyor. Kargo dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

250gb samsung evoyu 300küsüre aldım enkartla, senin verdiğin 256 gb. Karşılaştırması nasıl acaba bu iki ürünün?

evo daha iyi gibi. Nereden almıstınız siz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH turuncusu

quote:

Orijinalden alıntı: Revenge®

250gb samsung evoyu 300küsüre aldım enkartla, senin verdiğin 256 gb. Karşılaştırması nasıl acaba bu iki ürünün?

evo daha iyi gibi. Nereden almıstınız siz?

Alıntıları Göster
    vatanda var belki ordan almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Alıntıları Göster
    Ultraplus özel amaçlarınız yoksa gayet performanslı ve iyi bir ssd'dir.
    TLC nand'lı evo'lardan da daha uzun ömürlüdür.
    128'lik vector almamış olsam banko siparişini geçmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggame

Alıntıları Göster
    neredeyse 120 gblar bu fiyatta mesajı görünce çıtayı yükseltmeye karar verdim KINGSTON 120GB HYPERX alacağıma bunu alırım oda vatanda 300tl encarda bakıyım ben bi nasıl alıyoruz birde bu indirimin süresi belli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: juba09

neredeyse 120 gblar bu fiyatta mesajı görünce çıtayı yükseltmeye karar verdim KINGSTON 120GB HYPERX alacağıma bunu alırım oda vatanda 300tl encarda bakıyım ben bi nasıl alıyoruz birde bu indirimin süresi belli mi?

Alıntıları Göster
    ilk kez ssd kullanacak ve bir kez alıp birdaha almayacak birisi olarak soruyorum alınırmı ve enpara enkart ile nasıl alıyoruz? direk bilgileri girip alabiliyormuyuz bu fiyata yoksa o %20 iade olayı biryerlere msj atmakla mı oluyor?
    @Quattro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 11 Kasım 2013; 20:08:21 >

• 1 GB=1.17 TL'ye denk geliyor. 1 GB= 1 TL'ciler nerdesiniz

quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

ilk kez ssd kullanacak ve bir kez alıp birdaha almayacak birisi olarak soruyorum alınırmı ve enpara enkart ile nasıl alıyoruz? direk bilgileri girip alabiliyormuyuz bu fiyata yoksa o %20 iade olayı biryerlere msj atmakla mı oluyor?
    @Quattro

encard'ın var ise direk kredi kartıyla alıyormuş gibi al veya bkmexpress'e tanımlayıp ödeme yöntemi olarak bkmexpress'i seç. bunun dışında herhangi bir işlem yapmana gerek yok, 360 tl'ye alırsın şimdi, 5-6 aralık gibi %20'si hesabına iade edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oslun -- 11 Kasım 2013; 20:14:05 >
  • Belki komik bir soru olacak ama, ssd'leri her türlü dizüstü bilgisayara takabiliyor muyuz?
    Örneğin şu an 7 senelik bir HP dizüstü kullanıyorum, yakın zamanda yenilemyi düşünüyorum bu diski alıp yeni cihaz alana kadar bu cihazda kullanmam mümkün mü?
  • NetX N kullanıcısına yanıt
    Satası varsa olur.

Bir de böyle cins bir şey olmamalı.

http://www.satacables.com/micro-sata-cable-extension-3.jpg
  • İhtiyacı olan kaçırmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oslun

1 GB=1.17 TL'ye denk geliyor. 1 GB= 1 TL'ciler nerdesiniz

quote:

@Quattro

encard'ın var ise direk kredi kartıyla alıyormuş gibi al veya bkmexpress'e tanımlayıp ödeme yöntemi olarak bkmexpress'i seç. bunun dışında herhangi bir işlem yapmana gerek yok, 360 tl'ye alırsın şimdi, 5-6 aralık gibi %20'si hesabına iade edilir

hocam dediğim gibi ilk defa alacağım hani bi senkron asenkron falan yazılmış çoğu yerde kafamı karıştırdılar doğrusu... öneriniz nedir? 400 tl üstüde verilmez yani çok para...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hades.

Satası varsa olur.

Bir de böyle cins bir şey olmamalı.

http://www.satacables.com/micro-sata-cable-extension-3.jpg

Diski sata disk,
    1 sene önce tamire verirken diski sökmüştüm üzerinde bir bant vardı bantın ucunu tutup kendime doğru çekince fırladı yuvadan. Yani böyle cins bir kablo yoktu ortalıklarda :)
  • quote:

@Quattro

Bir arkadaşıma bunun 128 gb'lığını 250 tl gibi bir fiyata alıp kurulumunu yaptım ve her sorduğumda iyi ki almışım diyor.

En para kart olayını bilmiyorum. Kart olmasa da fiyat oldukça uygun görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şimdi bu senkronmu a senkronmu arkadaşlar???

@Quattro
    eyvallah hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 11 Kasım 2013; 20:57:10 >
  • quote:

şimdi bu senkronmu a senkronmu arkadaşlar???

@Quattro
    eyvallah hocam
    kullanan var mı acaba nasıldır senkron asenkron özelliği çok farkediyor mu
  • haber veren arkadaşa teşekkürler. incelemeleri de okuyup kaptım bir tane.
  • bu arada sanırım seri numarasına dikkat etmek gerekiyor. bi önemi var mı bilmiyorum ama sonu g25 ile biten notebook için, G26 ile biten desktop için diyor sandisk'in sitesindeki dosyada. dosyada en alttaki tablodan bakabilirsiniz:http://mp3support.sandisk.com/downloads/qsg/ultraplus-ssd-datasheet.pdf vatanda G26, bimeks'te G25 olan satılıyor. ssd'lerde böyle bir ayrım gerçekten var mı?

(az önce forumdaki ilk mesajımı atmış oldum. gecikmeli de olsa hepinize merhaba :) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhunn

yahu şu herşeyin fiyatını encard -enpara diye diye %20 düşerek yazmayın yeter artık :) sanki herkeste var da sanki sınırsız indirim hakkı varmış gibi 50 liralık şeyin fiyatını bile 10 lira indirip yazıyorsuz :)

haklı arkadaş aslında.
  • Fiyat iyi. Amazonda 160 usd. Yani 320 tl . Gerci amazon da da enpara ile %20 indirim alabiliyorsun. Ben sahsen sansimi black fridays de deneyecem . Bu arada aldigim hyperx 120 gb canavar gibi calisiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Fiyat iyi. Amazonda 160 usd. Yani 320 tl . Gerci amazon da da enpara ile %20 indirim alabiliyorsun. Ben sahsen sansimi black fridays de deneyecem . Bu arada aldigim hyperx 120 gb canavar gibi calisiyor.
    HOCAM DEMDİ DMEYİN BU BİMEKS YİNE ÇAMUR YAPMASIN GÖNDERMEZSE MORAL BOZAR GEREK YOK BENCE
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.