Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu bilgisayar bu SSD alınır mı?
     Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Diablo

Vindows baslatiliyor yazisi gorunur gorunmez 6 saniyede masaustu hazir. Kapatma 3 saniye.
    Ustelik ben sata2 baglantisi ile kullaniyorum.

Bu arada gecen ay ASUS Direct CU2 Gtx760 almisdim, encardimla 610tl fiyata vatandan ve 6 kasimda 100tl iade hesabima gecmis idi.
    Gelecek ay enpara kullanarak bi tane daha gtx760 alip SLI yapma niyetim var bakalim

ben windowsa girişe şifre koydum şifre ekranı görününceye kadar saydım aynı şekilde 15 sn çıktı şimdi tekrar başlatacağım. tüm programlarım antivirüs internet sec ofis falan yükledim bukadar geç olamaması lazım acaba sorun nerde çözemedim yahu
    asus 990fx sabertooth
    amd fx 8350
    asus gtx 760
    gskill 2x8gb ddr3 16000
    ayriyeten 750 gb ve 2 tb hdd takılı 2 adet dvdrw var creative x fi titan,um var

sorunu anlamadım yardım edebilecek varmı?

-------------

şimdi denedim 12 sn de şifre ekranı geldi @El-Diablo hocam siz windowsu kurup öylemi girişi hesapladınız yoksa antivirüs ofis falan programların hepsini kurup mu hesapladınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiRaNTx -- 14 Kasım 2013; 15:34:34 >

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün öğlen saatlerinde siparişi verdim kargolamadılar henüz
    Sizin durumlar ne oldu hızı arttırabildiniz mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Resimde görünen ekranda SATA Ports 2 and 3 yazan yerde Supported yazıyorsa en performanslı şekilde kullanabilirsiniz, Not Supported yazıyorsa tam verim alamazsınız ancak mekanik HDD den daha performanslı çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Hocam bugün öğlen saatlerinde siparişi verdim kargolamadılar henüz
    Sizin durumlar ne oldu hızı arttırabildiniz mi?

yok hocam naptıysam 15 sn nin altına inmedi demekki ölçüm yapan arkadaşlar sadece windows yükleyip 7 sn de girmişler keşke ilk yüklemede baksaydım. ama geçti artık winrarından kmplayerını kodeklere ofisine norton intenet sec.sine steam inden orijinine epey bişe yükledim gerçi eski bilgisayardada vardı zaten bunlar ama açılışın daha hızlı olmasını bekliyordum... olmuyor
  • CunK kullanıcısına yanıt
    Yanıt için teşekkür ederim, sanırım DESTEKLİYOR.

• Süper fiyat gerçekten. İhtiyacım yok ama alasım geldi. Stoğa atsam mı bir tane diye düşünmüyor değilim...
  • Garantisi neden 3 yıl değil? (24 ay?)

Ekleme: SANDISK'in sitesinde 3 yıl yazıyor.
    Destek: Üç yıl sınırlı garanti**
    http://www.sandisk.com.tr/products/ssd/sata/ultra-plus/?capacity=256GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonurakar -- 14 Kasım 2013; 18:12:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Garantisi neden 3 yıl değil? (24 ay?)

Ekleme: SANDISK'in sitesinde 3 yıl yazıyor.
    Destek: Üç yıl sınırlı garanti**
    http://www.sandisk.com.tr/products/ssd/sata/ultra-plus/?capacity=256GB

garanti sureleri ulkeye gore degisiyor ama sorun cikarsa sandisk pek ariza cikaracak bir firma degil diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    ülkemizdeki yasalara göre satan firma 24 ay garanti verir fakat bazen bunu kendi isteğiye artırabilir yada artırmaz.. ayrıca sandisk 3 yıl garanti vermişse bu distribütör garantisidir yani 2 yıldan sonra direk distribütör ile muhattap olursunuz.. benim bildiğim kadarıyla bu şekilde. ha distribütör firma 24 ayda diretirse yazarsınız sandiske bir mail garanti belgesi ve faturanın resminide eklersiniz paşa paşa halletmek zorunda kalırlar

bu arada ssd de 113gb boş yer var steam oyunlarını falanda atmıştım kısacası %50 si dolu ve 15 sn de masaüstünü görüyorum anca hoşgeldiniz ekranı falan bile gözüküyor bazılarında görükmüyormuş.. bundan dolayı olabilir mi bilen arkadaşlar bir cevap yazsın kriz geçirecem yahu

• Vatan bilgisayar 240 gb intel 335 serisi ssd yerine bunu önerdi muadil 246.62 tl olarak. İntel 335 serisi ile arasında fark varmıdır çok alınır mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Bu linkteki ürün bu fiyata imkansız fakat satıcı güvenilir mi acaba ?

www.amazon.com/SanDisk-SDSSDP-256G-G25-256GB-Internal-Solid/dp/B0093HMLJ4/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1384374261&sr=1-5&keywords=sandisk+256+gb+ultra+plus

We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order.

• Edepten geriledi bilgisayarım. Bi hoş geldiniz bile demiyor.
    Windows tam puan verdi. Ayrıca doğru girise taktiğinizdan emin olun. Yoksa yavaş çalışır.
  • CunK kullanıcısına yanıt
    benim ssd hala kargolanmadı sende durum nedir ?
    iptal ederlerse tövbe yakalarını salmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechTR

Enpara ile 295.208 TL'ye geliyor. Ankara'da olup peşin alacak arkadaşlara yardımcı olunur.

hocam pm attım
  • SSD geldi hummalı kurulumla uğraşcaz bakalım. Z500'e takmak zormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

Enpara ile 295.208 TL'ye geliyor. Ankara'da olup peşin alacak arkadaşlara yardımcı olunur.

hocam pm attım

PM gelmedi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

quote:

hocam pm attım

PM gelmedi.

tamam hocam tekrar gönderdim
  • Bugün kargolanmış, büyük ihtimalle yarın elimde olur. Siz ne zaman sipariş verdiniz?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.