Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de Asus N53SN-SZ129V kullanıyorum dün gece sipariş verdim. Bugün faturalandı kargoya verilecek yazıyor, umarım problem yaşamam.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    bende öyle yapacam sanırım hocam.
  • CunK kullanıcısına yanıt
    inş uyum sağlarda kullanırız yoksa 400e satarım rezerveye alın beyler
  • Revenge® kullanıcısına yanıt
    TLC nand yongalar MLC yongalara göre daha düşük ömürlüdürler.
    Ömür sıralaması:

SLC > MLC > TLC

Piyasada SLC ssd kalmadı gibi. Hatta pratikte kalmadı. MLC nandlı yongalar çoğunlukta. TLC ise Samsung tarafından yeni kullanılmaya başladı.

Bu ömür konusu diski ne kadar kullandığınıza göre değişir.
    840 pro diskler 5 yıl garantili iken bu diskler 2-3 yıl garantili. Aradaki fark biraz bundan kaynaklanıyor.

Konuyu google araması ile araştırabilirsiniz.
  • Ayrıntılı Benchmark testi sonuçları, gerçek kullanımda ne kadarına ulaşabiliriz sizce?

http://ssd-comparison.whoratesit.com/Compare/SanDisk-Ultra-Plus-256GB-vs-Group-/1511vs10
  • Enpara ile 295.208 TL'ye geliyor. Ankara'da olup peşin alacak arkadaşlara yardımcı olunur.
  • ürün elime geçti bugün daha windows kurmadım fakat test yaptım biraz değerler nasıldır yorum alabilirmiyiz?

Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
     Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
    https://store.donanimhaber.com/3a/2a/59/3a2a599f4c1a8e289a0dc6b48b3372e5.jpg
    https://store.donanimhaber.com/fe/83/e6/fe83e6996c4215d5e632205f5f4a0ae2.png

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Ürün faturalandı durumundan sonra kargoya verildi gibi bir durum yazdımı yoksa durum faturalandı yazdığı halde siparişiniz elinize ulaştı mı , ben halen bekliyorum.
  • CunK kullanıcısına yanıt
    ürün ilk önce faturalandı kargoya verilmeye hazır gibi bişe yazıyordu sonrada zaten mail olarakta geldi ürün kargoya verildi yazdı. ertesi gün elime ulaştı yani bugün
  • laptoplar sata 3 destekliyor mu?ben laptopum için bu bilgiye ulaşamadım(sony sve1511y1esi)
  • ozguradam1 kullanıcısına yanıt
    hd tune programından şuan ki kullandığı harddisk sata3 mü sata2 mi onu görürsün en azından sata 3 ise alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozguradam1

laptoplar sata 3 destekliyor mu?ben laptopum için bu bilgiye ulaşamadım(sony sve1511y1esi)

Sata 2 ise bile kaçırma hocam. Encard da varsa 295 TL. çok iyi bir fiyat.
  • silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VLCplayer -- 13 Kasım 2013; 21:43:19 >
  • ürünü almayacağım ama bu encard mevzusunu duyduğum iyi oldu
    başlığı açan arkadaşa teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

hd tune programından şuan ki kullandığı harddisk sata3 mü sata2 mi onu görürsün en azından sata 3 ise alırsın.

Hocam sandisk 256 gb ssd yi kaça ve nerden aldınız?
    Ürünün bilgisayarda görünen kaç gb?
    Ayrıca memnunmusun?
    Bu paraya değermi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamergungor2006

bence bir hata var...... ürün 128 gb olmalı bimeksin fiyatlarına bakılırsa 256 gb yanlış yazılmış bence
    çünkü sandisk standart 256 gb 514 tl mi ne.

sandisk ultra plus piyasada en ucuz 488 tl (kredi kartı ve taksitli) 30-40-50 tl ucuz olurda 120 tl ucuz olmaz bence, bir yanlışlık var.

satın alıpta eline geçen oldu mu? mağazaya gidipte soran oldu mu?

adam almış ürün gelmiş test sonucu yayınlamış sen hala alan var mı eline geçen var mı diyosun. 3-5 mesaj üstünü okusaydın yeterdi.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

4 saattir sitedeyim, 2 kitaplık yazı okudum , gözümden kaçmış olamaz mı..
    yukarıda ne kadar mesaj var farkında mısın, gına geldi senin gibi laf sokanlardan
    yüz yüze sesi çıkmayanlar burda hakaret manyağı olup çıkmışlar, saygısız.
  • Masaüstünde 120lik yada 128lik corsair force var. 2 yıldır çalışıyor. Ama windows gittikçe büyüdüğünden 4-5 gb boş yerle çalışıyorum. O zaman 280 civarında bi paraya almıştım. Teknolojik ürünlerde x4 şeklinde yükseltiyorum herşeyi. Aslında 480'lik almak lazım. Fiyat da çok iyi. Bu fiyatı 1-2 sene daha göremeyiz gibi geliyor bana. Alsak mı bilmiyorum ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

orda yazacağın şey şudur :

" dikkatli bakın ... alıp kullanan var " bu gibi yapıcı olmak yerine hiç tanımadığı kişiye hakaret etmenin mantığı nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.