Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorunumu kendim hallettim, başlat CMD yönetici olarak çalıştırdım, powercfg /hibernate off yazdım daha sonra bilgisayarı kapatıp açtım ilk kapatışta zaten sorunum çözülmüş oldu. Komutun yaptığı işlem Hazırda beklet özelliğini kapatmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Arkadaşlar bunu bilgisayara usb yolu ile bağlamamız mümkünmü ?
    Herhangi bir aparatla mümkün olabilir bence aslında olsa süpper olacak

2,5" lik HDD kutusu almanız lazım. Ama farkını görebilmeniz için Disk kutusunun ve PC nin USB3.0 desteklemesi gerekiyor.

Bunun dışında bu ürünler video film vb depolamak için değildir. Öyle şeyler için çok aşırı maliyetliler. İşletim sistemi kurmak oyunları kurmak. Projeleri çalıştırmak için kullanılır.

USB ile kullanımda aklıma gelen tek olay alel acele dosya atmak gerektiği zamanlar gibi geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Arkadaşlar bunu bilgisayara usb yolu ile bağlamamız mümkünmü ?
    Herhangi bir aparatla mümkün olabilir bence aslında olsa süpper olacak

hocam bu cihazı usb ile kullanmak cinayet olur. hatta yanlış hatırlamıyorsam bahsettiğin şekilde kullanmak zarar veriyordu. onun yerine 1tb usb3 arabirimli harici disk almak daha ucuza geliyor. hatta 2tb bile alırsın üstüne para da artar :)
  • partitionu öyle veya böyle kopyaladım gizledim sıkıntı yok ama kurulum esnasında bot ekranına giremedim diğer hddyi usb den bagladım bot ekranına girdim sonra ssd deki backup üzerinden sistemi 3 dkda kurdum
    ula yıllardır bilgisayar kullandığımı sanıyormuşum ha
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

partitionu öyle veya böyle kopyaladım gizledim sıkıntı yok ama kurulum esnasında bot ekranına giremedim diğer hddyi usb den bagladım bot ekranına girdim sonra ssd deki backup üzerinden sistemi 3 dkda kurdum
    ula yıllardır bilgisayar kullandığımı sanıyormuşum ha

kopyalamayla olmaz gibi o iş, neticede boot edilebilen cd leri de içeriğini başka bir cd ye kopyala yapıştır yaptığında o özelliği gidiyor. senin normal diskinin imajını alıp yeni diske atman lazım. öyle mi yaptın bilmiyorum ama boot olmaması sorun. ileriki formatlama çalışmalarında sorun çıkabilir :)
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    herşey sırayla onuda çözerim yakında
    şu an orji win7mi kurdum canavar gibi recovery partitionumuda oluşturdum 2 tane dosya eksik rec partitionun içinde onlarıda keşfettim onlarıda attımmı
    deymen benim ganlı yaslı göynümeeeeeeeeeeeee

edit: onuda hallettim artık f9 a basınca kurulum yapabiliyorum

bilgisayar güncelleme felan yaparken ki değerlerim çağ atladım resmen
     Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _OkNisT_ -- 16 Kasım 2013; 0:56:11 >

• nasıl yaptınız burada adımları anlatabilirmisiniz?
  • Masaüstünde kullanabiliyor muyuz? Direk hdd alacağıma bunu alsam olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

nasıl yaptınız burada adımları anlatabilirmisiniz?

Samsung dizüstüler için bir arkadaş şurada anlatmış:http://forum.donanimhaber.com/m_39268485/tm.htm
  • ASUS N53SN-SZ013V test sonucum:

Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
  • Ne bu ssd meraki insanlarda? Hdd den bu kadar phali bir seye para yatirmak bana cok sacma geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

Ne bu ssd meraki insanlarda? Hdd den bu kadar phali bir seye para yatirmak bana cok sacma geliyor

eşşekten inip uçağa binmiş gibi oluyorsun windows açılış süresi bile 20 snden 8 sn yeye iniyor o bile insanları mutlu edebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Ne bu ssd meraki insanlarda? Hdd den bu kadar phali bir seye para yatirmak bana cok sacma geliyor

eşşekten inip uçağa binmiş gibi oluyorsun windows açılış süresi bile 20 snden 8 sn yeye iniyor o bile insanları mutlu edebiliyor

Benim win7 1dk da aciliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Benim win7 1dk da aciliyor

Başlangıçta altta sağda çalışan 18 tane kadar programım var, hdd ile bunlar 1-1,5 dkda yavaş yavaş açılıp windows kendine geliyordu. Ssd den sonra 18'i birden 2 sn içinde geliyor
    Yaşayan bilir..

• İyiymiş
  • En para ile alip satmak isteyen arkadas varsa ozel mesaj atsin lutfen.

• quote:

12 sinde aldım hala faturalandı kargolanacak yazıyor,
    mail attım bakalım yarında kargolanmazsa hele ki iptal ederlerse avrupa insan hakları mahkemesine kadar yolu var duygularımla oynadılar diye

Hocam kac gunde ulasti elinize? Benim de iki gun doldu kargolamadilar hala.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonianknight

quote:

12 sinde aldım hala faturalandı kargolanacak yazıyor,
    mail attım bakalım yarında kargolanmazsa hele ki iptal ederlerse avrupa insan hakları mahkemesine kadar yolu var duygularımla oynadılar diye

Hocam kac gunde ulasti elinize? Benim de iki gun doldu kargolamadilar hala.

15inde teslim aldım sitede hala kargolandı yazmıyordu cuma akşamı getirdi kargo
  • Ürün suan 600 kusur tl. Konu kapatsak mı acaba. Alamayan arkadaslar vardır belki benim gibi

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strikerr32 -- 22 Eylül 2017; 1:54:44 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.