Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • %38 indirimle 399TL'ye çekmişler ...bu bile bomba fiyat.. Kaçıranlara duyurulur...!

http://www.bimeks.com.tr/urun/137037/sandisk-256gb-ultra-plus-sata-3-0-ssd-530mb--445mb-.aspx
  • ula 3,5 dk da windows 7mi kurulur bee :)
    ssd işe yaramaz diyenler alkollümü la ?
  • Şu anda yeniden 399'TL buna başka kampanya ekleyebilir miyiz
  • 481 liraya yükselmiş..
  • elimde sandisk ultraplus 256 gb sıfır ssd mevcut ilgilenenler pm atsın uygun vercem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

partitionu öyle veya böyle kopyaladım gizledim sıkıntı yok ama kurulum esnasında bot ekranına giremedim diğer hddyi usb den bagladım bot ekranına girdim sonra ssd deki backup üzerinden sistemi 3 dkda kurdum
    ula yıllardır bilgisayar kullandığımı sanıyormuşum ha

İşte SSD böyle bir his. :D

Bende 2*128 Raid 0 bir de 256GB vardı oyun için. Oyun için olanı da raid leyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oaston

Başlangıçta altta sağda çalışan 18 tane kadar programım var, hdd ile bunlar 1-1,5 dkda yavaş yavaş açılıp windows kendine geliyordu. Ssd den sonra 18'i birden 2 sn içinde geliyor
    Yaşayan bilir..

SSD için her zaman kullandığım kelime.

Anlatılmaz yaşanır. Ve açık ara ilk aldığım SSD den bu yana söylediğim söz şudur.

Şimdiye dek pek çok bilgisayar parçasına onbinlerce TL harcadım. SSD ler ise verdiğim her bir kuruşa değen şimdiye dek aldığım tek bilgisayar parçası. O derece yani.

1GB sıralı okuma hızı başka bir şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: strikerr32

Bugun bu ssd yi aldım fakat iyi bir sisteminiz varsa ssd bence gereksiz bir parça aldığıma pişmanım desem yeridir size tek getirisi bilgisayarın biraz daha hızlı açılması kapanması,programların hızlı açılıp kapanması,bilgisayar içinde kopyalama yaparken hız tavan yapıyor(400mb/s civarı görüyorum) fakat taşınabilir hddye bir dosya atarken alırken farkı olmuyor kendi içinde kopyalamayı bu kadar hızlı atmasınında pek bi mantığı yok anca c den d ye dosya taşırken hızı hissedersiniz onun haricinde ha hdd ha ssd ayrıca program vb yüklerkende pek bi katkısı olmuyor tabiki ssd standart bi hdd den daha performanslı ama bu paralara değermi derseniz kesinlikle değmez.( umarım benim eksik yaptığım bişey vardır yoksa ssd deneyimim benim için tam bir hayal kırıklığı oldu /ahci modda formatladığımı ve anakartımın sata 3 desteklediğini belirmek isterim)

Sen çoooook yanlış yerdesin kardeş.

Pardon ama SSD den HDD ye dosya atarken nasıl bir hız bekliyordun ki? HDD, SSD nin hızına yetişebilecek olsa enayi değiliz 256GB SSD ye 3TB HDD parası verelim değil mi?

Oyunlarım SSD den çalışıyor. Bölümler arası geçişten oyunun açılışına her yerde farkını hissettiriyor.

Tam kendini oyuna kaptırmışken, bölüm geçişinde dakikalarca bekleyip oyun keyfinin içine edilmesi nedir bilirim.

Gene program yükleme ve açılış hızı da oldukça fark ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

sen o pc nin açılışını 6 ay sonra görürsün 45 sn -1 dk da açılırken

yaw hakikaten saçmasapan yazıp duruyorsunuz ,iyi bir pc varsa bile SSD gereklidir

Sen bir encode yaparken tıkla bakalım mozillaya kaç saniye içerisinde açılacak , bilmiş bilmiş konuşup insanların aklını bulandırmayın

Valla sallıyor.

Çekirdekleri aktif etmeyi yaz google a çıkıyor zaten.

Ben de eskilerdenim her numarayı biliyoruz eyvallah. Ama ben hiç öyle hızlı Windows görmedim. Alakası yok.

4 lü HDD raid yaptım 1 adet SSD nin yanından geçemiyor.

Açılıştaki programları kapatıp kullan. Oldu canım. Ne anlamı kaldı SSD nin. Yukarıda arkadaş yazmış ve aynen o şekilde. HDD de bilgisayar kendine dakikalar içinde ancak gelir. SSD de programlar şak diye yükleniyor.

• Benimde elime gecti ssd.baya hizli.ama daha tamamen doldurma firsatim olmadi.windows skoru 6.9 oldu harddisk icin eski harddiskimide usb 3.0 destekleyen bir kutuya bagladim.on numara bes yildiz oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel yav eskiden windows güncellemelerinde bilgisayarı reset atmamak için 3 gün sallatıgımı bilirim erteleye erteleye
    şimdi basıyorum hemen küt diye başlıyor yeniden oyun performansındanda çok memnunum

@realbrutal : windows 7de skorum 7.9 sende yanlıştık olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

Benimde elime gecti ssd.baya hizli.ama daha tamamen doldurma firsatim olmadi.windows skoru 6.9 oldu harddisk icin eski harddiskimide usb 3.0 destekleyen bir kutuya bagladim.on numara bes yildiz oldu

Benim 7,9 du sanki yahu. Ayarlar doğru mu?

Gerçi çok uzun zamandır raid kullandığım için öyle hatırlıyor da olabilirim ama daha fazla fark atması lazım gibi geliyor yine de.
  • Dogru soyluyorsunuz 7.9 du pardon :D

• quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=68416&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=27111310-WebIndirim&utm_term=27111310-WebIndirimMail&utm_content=27111310-WebIndirimMail

samsung evo tekrar 409 tl ye düşmüş,
    aradaki farkı bilmiyorum ama tercih edilebilir.

Hocam pro ile arasinda cok fark var mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=68416&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=27111310-WebIndirim&utm_term=27111310-WebIndirimMail&utm_content=27111310-WebIndirimMail

samsung evo tekrar 409 tl ye düşmüş,
    aradaki farkı bilmiyorum ama tercih edilebilir.

Hocam pro ile arasinda cok fark var mi acaba ?

hemde çok :)

performanstan tut,içinde kullanılan belleklerin cinsi ve kullanım ömrüne kadar.

Biraz araştır anlarsın.Piyasadaki çoğu ürün bu evolardan daha uzun ömürlü.

Pro veya piyasadaki birçok ürün mlc nand bellek kullanır.Evo ise tlc nand bellek kullanıyor.Mlc hücre başına 2 bit veri saklarken,tlc 3 bit veri saklar.Bu şekilde maliyeti düşürüyorlar.

Ancak bu da ömründen kısıyor.Ki samsung pro ya 5yıl garanti verirken evoya 3 yıl garanti veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: NetX

Belki komik bir soru olacak ama, ssd'leri her türlü dizüstü bilgisayara takabiliyor muyuz?
    Örneğin şu an 7 senelik bir HP dizüstü kullanıyorum, yakın zamanda yenilemyi düşünüyorum bu diski alıp yeni cihaz alana kadar bu cihazda kullanmam mümkün mü?

Anakartınız sata 3 desteği vermediği sürece tam güçte kullanamazsınız
  • 399,00 TL

• ben de 399 liraya almış bulunuyorum. 2 senelik laptopum yeni alınmış gibi oldu. hdd tam bir kabusmuş bunu anladım. 15 senelik bilgisayar kullanıcısıyım ssd kadar parasını sonuna kadar hak eden bir bilgisayar parçası almamışımdır. ayrıca sıfırdan win 8.1kurdum. ssd+win 8.1 baya hızlı ve başarılı bir ikili oldular. tavsiyee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProphet -- 27 Kasım 2013; 20:18:51 >
  • evo alinmaz. onu anladik.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.