Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu disk usb 3.0 desteği olmayan laptop'da sorunsuz çalıştırılır'mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bimekste encard geciyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mylove

Arkadaşlar bu disk usb 3.0 desteği olmayan laptop'da sorunsuz çalıştırılır'mı ?

sata 3 demek istediniz sanırım
    sata 2 ile çalışır
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    Neden dahha mantıklı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurshit

Neden dahha mantıklı acaba?

Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: hotlevel

quote:

Orijinalden alıntı: drkozi

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=68416&utm_source=EmailServer&utm_medium=Mailing&utm_campaign=27111310-WebIndirim&utm_term=27111310-WebIndirimMail&utm_content=27111310-WebIndirimMail

samsung evo tekrar 409 tl ye düşmüş,
    aradaki farkı bilmiyorum ama tercih edilebilir.

Hocam pro ile arasinda cok fark var mi acaba ?

hemde çok :)

performanstan tut,içinde kullanılan belleklerin cinsi ve kullanım ömrüne kadar.

Biraz araştır anlarsın.Piyasadaki çoğu ürün bu evolardan daha uzun ömürlü.

Pro veya piyasadaki birçok ürün mlc nand bellek kullanır.Evo ise tlc nand bellek kullanıyor.Mlc hücre başına 2 bit veri saklarken,tlc 3 bit veri saklar.Bu şekilde maliyeti düşürüyorlar.

Ancak bu da ömründen kısıyor.Ki samsung pro ya 5yıl garanti verirken evoya 3 yıl garanti veriyor.

ya arkadadaşlar herkes tutturmuş bir evo alınmazdır gidiyor. sanki alınan bilgisayar parçaları ömürlük alınıyormuş gibi. samsung 3 yıl garanti verse dahi bu değer hergün günde 50gb veri yazma yapıldığı taktirdeki garantidir. Hangi ev kullanıcısı bu rakamlara ulaşabilir?

isteyen istediğini almakta özgürdür ama mlc>tlc yazan bir yazı okuyup tlc kullanan ssdlere alınmaz-çöp denmesi de doğru değil bence.

dipnot: samsung evo ssd sahibiyim evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: NoDRaC

Bimekste encard geciyor mu?

Denedim geçerli. Hatta iade mesajı geldi bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

ya arkadadaşlar herkes tutturmuş bir evo alınmazdır gidiyor. sanki alınan bilgisayar parçaları ömürlük alınıyormuş gibi. samsung 3 yıl garanti verse dahi bu değer hergün günde 50gb veri yazma yapıldığı taktirdeki garantidir. Hangi ev kullanıcısı bu rakamlara ulaşabilir?

isteyen istediğini almakta özgürdür ama mlc>tlc yazan bir yazı okuyup tlc kullanan ssdlere alınmaz-çöp denmesi de doğru değil bence.

dipnot: samsung evo ssd sahibiyim evet.

Arkadaş çöp dememiş ki?

Biri farkı var mı? Varsa nedir? diye sormuş.

Arkadaş ta çok güzel bir biçimde farkı anlatmış. 3 yerine 5 yıl garanti bile önemlidir. Sonuçta para verip alıyorsun. Tamam 5 yıl sonra bu SSD çöp olacak ama şu da var.

4 yıl 11 ay sonra o SSD bozulsa ben servise veririm. Servis zaten tamir edemez öyle bir olanak yok. E yenisini de veremez piyasada kalmamış. Mecbur üst modelini verecek. ( Belki 1TB lık SSD verecek. ) He o vermese bile ben THH kararı ile, gerekirse icraya vererek almasını bilirim.

Ben de Sandisk kullanıyorum. Tüm SSD lerim Sandisk. 2*128GB ve 2*256GB mevcut çok ta memnunum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Bu en para denen kartın yıllık aidat ücreti varmı?

internetten çok alışveriş yapmam eğer aidatı varsa boşa almayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

quote:

Orijinalden alıntı: DigitalWorld

quote:

Bu en para denen kartın yıllık aidat ücreti varmı?

internetten çok alışveriş yapmam eğer aidatı varsa boşa almayayım.

aidat yok
  • sonunda sipariş verebildim :)
  • @nodrac kaça geldi ?

bende enpara ve bkm express var daha ucuz olması için cola çiklet vs de alabilirim
    399 yazıyor listede
    en ucuz kaça düşürebilirim ?

teşekkürler
  • Bende carsamba siparis verdim bugun geldi,kargo dahil 405 tl enpara dan 80tl gelmesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

Bende carsamba siparis verdim bugun geldi,kargo dahil 405 tl enpara dan 80tl gelmesi lazım.

Daha önceki mesajlarda en paradan mesaj geldiği yazılmıştı. Ben sipariş verdikten sonra 5dk geçti ama herhangi bir kampanya mesajı gelmedi. Acaba kampanyaya katılmak için biryerlere mesaj mı atmak gerekiyordu? Size mesaj geldi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoDRaC -- 29 Kasım 2013; 20:51:36 >
  • quote:

quote:

Bende carsamba siparis verdim bugun geldi,kargo dahil 405 tl enpara dan 80tl gelmesi lazım.

Daha önceki mesajlarda en paradan mesaj geldiği yazılmıştı. Ben sipariş verdikten sonra 5dk geçti ama herhangi bir kampanya mesajı gelmedi. Acaba kampanyaya katılmak için biryerlere mesaj mı atmak gerekiyordu? Size mesaj geldi mi?

Yok hocam mesaj ayın belli günlerinde geliyor,en son 25 Kasım'da gelmis,her alışverişden sonra gelmiyor yani.

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam mesaj ayın belli günlerinde geliyor,en son 25 Kasım'da gelmis,her alışverişden sonra gelmiyor yani.

Teşekkür ederim. Bende kartımı dün teslim aldım kampanyaya katılmak için herhangi bir yere mesaj atmak gerekiyor muydu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim. Bende kartımı dün teslim aldım kampanyaya katılmak için herhangi bir yere mesaj atmak gerekiyor muydu?

Gerekmiyor dostum.

• bimekste satılan sandisk ultra plus kaç yıl garantili 5 yıl mı?
    Eğer öyleyse düşünmeden sipariş vereceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syburg

bimekste satılan sandisk ultra plus kaç yıl garantili 5 yıl mı?
    Eğer öyleyse düşünmeden sipariş vereceğim.

3yıl yazıyor kutuda ve garanti belgesinde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.