Şimdi Ara

Sandisk 256GB Ultra Plus 300 tl (encard) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
5
Favori
13.881
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12 sinde aldım hala faturalandı kargolanacak yazıyor,
    mail attım bakalım yarında kargolanmazsa hele ki iptal ederlerse avrupa insan hakları mahkemesine kadar yolu var duygularımla oynadılar diye
  • Ben ayın 11 inde aldım, sanırım belirli bir sıraya göre kargoya veriyorlar. Ürünü eline gelen arkadaşlar var konuda sorun yaşayacağını zannetmiyorum
  • CunK kullanıcısına yanıt
    benim diğer adım bahtsız bedevi
    inş. yaşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH turuncusu

Edepten geriledi bilgisayarım. Bi hoş geldiniz bile demiyor.
    Windows tam puan verdi. Ayrıca doğru girise taktiğinizdan emin olun. Yoksa yavaş çalışır.

hocam farklı bir girişmi ar? benim anakart asus 990fx sabertooth normal sata3 girişine taktın sata 6g yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvan_01

Bu linkteki ürün bu fiyata imkansız fakat satıcı güvenilir mi acaba ?

www.amazon.com/SanDisk-SDSSDP-256G-G25-256GB-Internal-Solid/dp/B0093HMLJ4/ref=sr_1_5?s=electronics&ie=UTF8&qid=1384374261&sr=1-5&keywords=sandisk+256+gb+ultra+plus

Price: $182.88 yani 360 tl, fiyat mı değişti sonradan ?

• rahat olun bence, iptal durumu falan yok.. sadece yoğunluktan ötürü sıra ile gönderiliyor. Buda gayet normal bir durum, kampanya sonuçta:)
  • Bu konunun popüler olmaması beni gerçekten şaşırtıyor. Enparasız bile en yakın rakibine 100 tl fark atmış bir ürün fiyatı olmasına, doların yükseldiği ve yükseleceği önümüzdeki dönemde belkide 2 sene boyunca fiyat hatası dışında karşılaşılamayacak bir fiyat olmasına rağmen konu yeterli rağbet görmüyor çok ilginç

Şahsen ihtiyacım olmamasına rağmen dayanamadım ve bende enparalı siparişimi verdim. Kampanya bittikten sonra değeri anlaşılacak sanırım..
  • Ben de uygun fiyata dayanamadım verdim siparişi.
    Hazihazırda kullandığım 2007 model dual core laptopta 128 GB lık Sandisk SSD var, takar takmaz coştu, ben bu laptopu bu şekilde 4 - 5 sene daha rahat rahat kullanırım dyordum..
  • Yalnız adamlarda ne stok varmış arkadaş! Eriye eriye bitmedi kampanya hala :)
  • 5 gündür bekleyen arkadaşların durumunu gözönüne alarak 4 tlye daha kıydım ve bidakka hizmetini kullanarak zamanlı teslimat verdim. Bu akşam 18:00-19:00 arasında ürünüm kuryeyle teslim edilecek. Geç kalma durumu olursa kargo bedelinin iadesi durumu var. Saat önemli değil bu akşam getirsinler yeter..
    Şeytan diğer encardlarla 2-3 tane daha al diyor, haftaya 350-400'e havada karada okutulur bu ürün..
  • Normal diskten sonra ilaç gibi geldi.

Sandisk 256GB Ultra Plus  300 tl (encard)
  • benim ssd de elime ulaştı her ne kadar bimeksin sipariş sayfasında faturalandı kargoya verilecek yazsa da
    eve gittiğimde test edeyim bakalım
  • şimdi gelelim günün sorusuna bilgisayarımda 500 gb hdd var sata2 ve bunun içinde asusun recovery partition var bu rec. partı ssdnin içine nasıl atarım
    aynı şekil olacak gizli olacak açılış ekranında kısayol tuşu ile kurulum yapabilecem varmı fikri olan ?
  • HDD kopyalama işlemini yapan birtakım programlar var, acronis vb.

bence en iyi yöntem, hdd nizin üreticisini markasını belirleyin, (Seagate WD hitachi samsung vb.)
    her markanın yedekleme ve yeni bir diske işletim sistemi göçürtmek için programları var ve bunlar beleş oluyorlar.
    Kopyalanacak diski de bilgisayara external usb disk kutusu ile felan aynı anda takmak gerekiyor tabi. Böyle kutu gibi bir aparat ya da optik okuyucu yuvasına yerleşen ama içinde hdd takmak için sata arabirim olan kutular var.
    Seagate in (samsung'lar da seagate) var Western digital in var, bunlar beleş programlar 200 - 350 mb büyüklükteler, internetten indirip windowsta kuruyorsun, sonra programı çalıştırıp hangi diske kopyalayacan (kolnlayacan) ya da kısmi olarak tek partition atacan, recovery atacan atmayacan hepsini ayarlıyor progarm, en sağlamı disk klonlamak (tüm partisyonları atar, disk kapasitesini full kullanır) nereye atacaksın, yeni diski ne oranda kullanacaksın, bölümler kapasite büyütme küçültme işlemlerini yapıyorlar. (Bilgileri kaybetme riskine karşın bu işlemleri biraz konuyu bilen birileri yapsa iyi olur tabiki.)

5400 devirli diskten 7200 devirli diske ya da Solid state diske geçerken gayet işe yarıyor.

• Kurye son dakika golü attı, az önce paketi getirdi..
  • iyigun kullanıcısına yanıt
    Benim makinanın üstünde Seagate Momentus 500GB 16MB 7200rpm SATA2 ST9500420AS var
    ssd şu an usb 3.0 portu üzerinden bağlı 244 gb olarak görüyorum ssd yi
    bana lazım olan sadece 500gb hdd nin içinde bulunan 21,5gblık recovery partition bölümünü ssd ye atmak
    ben bunu hangi programla atarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _*_SwEeT_*_

Benim makinanın üstünde Seagate Momentus 500GB 16MB 7200rpm SATA2 ST9500420AS var
    ssd şu an usb 3.0 portu üzerinden bağlı 244 gb olarak görüyorum ssd yi
    bana lazım olan sadece 500gb hdd nin içinde bulunan 21,5gblık recovery partition bölümünü ssd ye atmak
    ben bunu hangi programla atarım

acronis backup and recover ya da true image dene bi. nette biraz araştır imaj alma ve dönme işlemleri konusunda kaynkalr çıkar. hatta donanımda bile konusu var

http://forum.donanimhaber.com/m_51804993/tm.htm

• Bende geçtim bi sipariş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benimde elime ulaştı, kurulumu yaptım ancak kapanış hızı biraz düşük gibi geldi ayrıca kapanırken bir cızırdama sesine benzer bir ses duyuyorum. Sizde de aynı problem var mı? Windows 7 64 bit home premium kurdum.
  • Arkadaşlar bunu bilgisayara usb yolu ile bağlamamız mümkünmü ?
    Herhangi bir aparatla mümkün olabilir bence aslında olsa süpper olacak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.