Şimdi Ara

Sandisk 480gb SSD - 385TL - Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.711
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

O halde 379₺ ye sipariş verdiğim m2 girişli MSI BX250 anakartı bekleyeyim.

Alıntıları Göster
    aynen. sonrasında isterseniz defender konusunda yardımcı olurum haber vermeniz yeterli.
  • extagon kullanıcısına yanıt
    3 yıllık işlemciyi yeni anakarta monte ederken yeniden termal macun kullanmalı mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Adaptör sınırlamaz, PCIe slotu sınırlar. Anakartın üzerindeki m.2 slotu da lehimlenmiş bir adaptör.

X1 2.0 slotunda 500 MB/s olarak çalışır. Z68 anakartımda, x4 2.0 olarak 2000 MB/s olarak çalıştırıyorum ki ssdnin Max hızı da buna yakın, 2100 MB/s.

İşlemci altındaki macun, kürleşmiştir, değiştirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: qzwxec

Adaptör sınırlamaz, PCIe slotu sınırlar. Anakartın üzerindeki m.2 slotu da lehimlenmiş bir adaptör.

X1 2.0 slotunda 500 MB/s olarak çalışır. Z68 anakartımda, x4 2.0 olarak 2000 MB/s olarak çalıştırıyorum ki ssdnin Max hızı da buna yakın, 2100 MB/s.

İşlemci altındaki macun, kürleşmiştir, değiştirin.
    Teşekkürler.
    Sonuçta MSI HM110 pro vd anakarttan MSI BX250 anakarta geçmek SSD hızını belirgin arttıracak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

3 yıllık işlemciyi yeni anakarta monte ederken yeniden termal macun kullanmalı mıyım?
    kullanmak şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extagon

indirimdeyken aldım hepsiburadadan. şu anki fiyatı bu.
    https://www.hepsiburada.com/intel-660p-1tb-1800mb-1800mb-s-nvme-m-2-qlc-ssd-ssdpeknw010t8x1-p-HBV00000IIG2M?magaza=Hepsiburada

Alıntıları Göster
    O indirimi hatırladım bir anda bitti stok da azdı herhalde o zaman

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Meandroslu

Bu ürün veya ultra 3d olanı fiyat arama motorlarından baktığında Amazondaki indirimsiz fiyatının bile diğer sitelerden uygun olduğunu gördüm. Gerçekten indirimlerinin bile işte damping sepette artı şu kadar daha düşüyor falan gibi aldatmaca vb olmadan TV ye reklam vermeden gerçekten indirim yaparak fiyatı direkt neyse o yazarak belirlediği için, çok kaliteli bir satış politikaları olduğu için Amazon u tebrik ediyorum.
    Gerçek indirimi zaten amazon yapıyor, diğerleri bindirim üzerine indirim. Kupon falan da göz boyama hep.
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Yeni aldığınız anakartta, PCIe x4 3.0 (teorik hızı 4000 mb/s) üzerinden m.2 portu var.

Bir bilgisayarda en çok dikkat edilmesi gereken parça, anakartın tasarımı ve genişleme imkanları. H110 chipsette, 6 tane PCIe 2.0 hattı var, yani bir x4 2.0 ile 2000 mb/s hız elde edilebilirdi ancak çoğu anakart üreticisi gibi MSI da sadece 2 tane x1 slot koymuş. Bazen öyle mantık dışı kombinasyonlar yapıyorlar ki kasten yapıldığını düşünüyorum. x1 yerine x4 slot koysalardı, muhtemelen size yeni anakartı satamayacaklardı.
  • qzwxec kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
    Anakart üzerinde M2 slotu olmasının hızı nasıl etkilediğini eski anakarttan yenisine terfi eder etmez gördüm.

• Valla ben kullanıyorum sandisk
    Son derece memnunum.
    Pc hayat buldu.
  • Kötülemiş çoğunluk ama parası sınırlı olanlar için gerçekten güzel fiyat ve öyle gözle görülür bir fark olmayacak diğerleriyle, alın kullanın ssd candır.
  • Controller'ı olanın fiyatı da 449 zaten. 385 iyi ama o SSD için verilecek 449 daha mantıklı.
  • Samsung un evq da belli bir boyut üzerindeki dosya boyutu işlemesinde azami uzun ciddi düştüğünü okudum, acaba bunda da böyle bir handikap var mıdır ? Playstation 4te haricen kullanmayı düşünüyorum da..

• 870 QVO'nun incelendiği bu sayfada diğer popüler ssd'lerin testleri de var:
    tom's hardware
    Samsung 870 QVO SATA SSD Review: Taking Baby Steps With QLC
    https://www.tomshardware.com/reviews/samsung-870-qvo-sata-ssd/2

Testlerin bazıları:
    Sandisk 480gb SSD - 385TL - Amazon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 26 Ağustos 2020; 15:47:21 >

• Konuya cevap verirken içine anket eklenemiyor mu ? Hali hazırda kullanan kişilerin çok az mesaj yazmaya üşenmiyor gibi.. Ankete tıklamak daha pratik olur sanırım..

• 480 GB Ssd plus fiyatı da artmış zaten günlerdir fiyatı 385 TL idi. Gerçekten güzel fiyattı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben yinede samsungdan şaşmam

• ozgeleringeris O kullanıcısına yanıt

Yani sadece bunu yazmak için mi konuyu hortlattın?!

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgeleringeris

Ben yinede samsungdan şaşmam

Sopa da senden şaşmaz; tam sopalıksın!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.