Şimdi Ara

Sandisk 480gb SSD - 385TL - Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
4.709
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01F9G46Q8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 21 Ağustos 2020; 14:7:28 >

• Bu ürün veya ultra 3d olanı fiyat arama motorlarından baktığında Amazondaki indirimsiz fiyatının bile diğer sitelerden uygun olduğunu gördüm. Gerçekten indirimlerinin bile işte damping sepette artı şu kadar daha düşüyor falan gibi aldatmaca vb olmadan TV ye reklam vermeden gerçekten indirim yaparak fiyatı direkt neyse o yazarak belirlediği için, çok kaliteli bir satış politikaları olduğu için Amazon u tebrik ediyorum.
  • Dün görmüştüm fiyat güzel de SSD güzel mi değil mi karar veremedim çok çelişen yorumlar var. Kimisi SSD görünümlü flash disk diyor, kimi iyi diyor... Samsung SSD'lere göre yarı yarıya fiyat farkı var resmen.
  • Aradaki farkı verip 860 muadili olan Ultra modelini alırsanız bence daha iyi olur.

Kaynak:https://ssd.borecraft.com/SSD_Buying_Guide.pdf
  • Günlük kullanım için her ssd alınabilir ama yoğun şekilde yazma işlemi yapıyorsanız dram'i olan bir SSD almak lazım. Böylece uzun süren yazma işlemlerinde ve yüksek doluluk oranlarında hız düşüşü yaşamazsınız. Bence biraz fark verip bu tarz bir ürün almak daha mantıklı. Sonuçta senelerce kullanılan bir şey SSD.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakahella

Dün görmüştüm fiyat güzel de SSD güzel mi değil mi karar veremedim çok çelişen yorumlar var. Kimisi SSD görünümlü flash disk diyor, kimi iyi diyor... Samsung SSD'lere göre yarı yarıya fiyat farkı var resmen.
    SSD'de samsung alıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

SSD'de samsung alıcaksın

Alıntıları Göster
    Kesinlikle.
  • Fiyat cazipti fakat yorumları okuyup araştırınca ssd ultra 3d'nin daha mantıklı olduğuna karar verdim ve amazon'dan 449'a onu aldım. tl/gb oranına bakınca da zaten ultra 3d mantıklı:

ssd plus 480gb=0,80tl/gb
    ultra 3d 500gb=0,90tl/gb

ultra 3d ile 860 evo'dan sonra sanırım en beğenilen sata 3 crucial mx500 arasında bile çok bir performans farkı yok baktığınızda:
    https://ssd.userbenchmark.com/page/captcha?dest=https%3A%2F%2Fssd.userbenchmark.com%2FCompare%2FSanDisk-Ultra-3D-500GB-vs-Crucial-MX500-500GB%2Fm322712vsm418385

ultra 3d en ucuz 449tl
    mx500 en ucuz 527tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Crucial MX100 256GB SSD
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TITAN kullanıcısına yanıt
    sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Artık Kingston da ben varım diyor pazarda. Samsung tekeli bitti.

edit: crucialı dahil etmedim. Bence yan yana koyulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morgoth Draqe -- 21 Ağustos 2020; 16:29:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morgoth Draqe

Artık Kingston da ben varım diyor pazarda. Samsung tekeli bitti.

edit: crucialı dahil etmedim. Bence yan yana koyulur.
    Crucial ısınma sorunu var diyorlar.Corsair adata ve samsung kullandım.Samimi söylüyorum samsung 860 evo kullanıyorum çok memnunum.970 bulsam makul bir ücrete direk alırım.
  • sinnerclown kullanıcısına yanıt
    Hangi model oldığı önemli ki zaten corsair ve adata önermedim. Bende çin malı ssd'den kingstona ondan 970 evo 860 evo patriot crucial mx500 bir sürü ssd var.

Hem argede hem de pratikte samsung tekeli son buldu. Emin olabilirsiniz
  • Bu ürün veya ultra 3d olanı fiyat arama motorlarından baktığında Amazondaki indirimsiz fiyatının bile diğer sitelerden uygun olduğunu gördüm. Gerçekten indirimlerinin bile işte damping sepette artı şu kadar daha düşüyor falan gibi aldatmaca vb olmadan TV ye reklam vermeden gerçekten indirim yaparak fiyatı direkt neyse o yazarak belirlediği için, çok kaliteli bir satış politikaları olduğu için Amazon u tebrik ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • geçen hafta intel 1tb m2 ssd yi 770 liraya aldım. benim için ssd de sıcak fırsat olayı bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: extagon

geçen hafta intel 1tb m2 ssd yi 770 liraya aldım. benim için ssd de sıcak fırsat olayı bitti
    Ben de aldım ama anakartta yeri olmadığından adaptörle PCI-ec 1x hızında kullanıyorum.
    Şu an oyun ve masaüstü ekran geçişlerinden sinir edecek kadar yavaşladı.
    Anakart değişsem düzelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Ben de aldım ama anakartta yeri olmadığından adaptörle PCI-ec 1x hızında kullanıyorum.
    Şu an oyun ve masaüstü ekran geçişlerinden sinir edecek kadar yavaşladı.
    Anakart değişsem düzelir mi?

Alıntıları Göster
    sifir sikinti. 700gbye kadarda doldurdum. windows defenderi kapatmadigin surece her turlu ssdde surunursun. reg dosyalariyla oynamak gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçen hafta intel 1tb m2 ssd yi 770 liraya aldım. benim için ssd de sıcak fırsat olayı bitti
    nereden aldınız acaba link var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canisev

nereden aldınız acaba link var mı ?

Alıntıları Göster
    indirimdeyken aldım hepsiburadadan. şu anki fiyatı bu.

• extagon kullanıcısına yanıt
    keske haberim olsaydı bende alırdım...
  • quote:

sifir sikinti. 700gbye kadarda doldurdum. windows defenderi kapatmadigin surece her turlu ssdde surunursun. reg dosyalariyla oynamak gerekiyor.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.
    Siz adaptördüz mü kullanıyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cem_Alim

Teşekkür ederim.
    Siz adaptördüz mü kullanıyorsunuz?

Alıntıları Göster
    adaptörsüz kullanıyorum hemde giriş seviye bir anakartla. a320 pro max. adaptör muhtemelen sizi kısıtlıyor. defender mevzusu sonraki iş.
  • quote:

adaptörsüz kullanıyorum hemde giriş seviye bir anakartla. a320 pro max. adaptör muhtemelen sizi kısıtlıyor. defender mevzusu sonraki iş.

Alıntıları Göster
    O halde 379₺ ye sipariş verdiğim m2 girişli MSI BX250 anakartı bekleyeyim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.