Şimdi Ara

SANDİSK M SERİSİNE RADYO EKLEMEK ŞOK ŞOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun çalışmalarımdan sonra buda tamam. M200 serilerinin EUROPA versiyonunda radyo yok.Şimdi size radyo fonksiyonunu nasıl ekliyeceğinizi anlatacağım. MSC modunda bilgisayarınıza bağlayın ve mp3 playerinızın içinde bulunan 'SYS_CONF.DNC' dosyasını NOTDEFTERİ ile açın açtığınızda 2.3.25E gibi bir versiyon göreceksiniz.Programda otomatik olarak bunu gördüğü için direk bir üst sürüm EUROPA yazılımını tarıyor.2.3.25E yazısını 2.0.0A yapıp kaydedip çıkın.
    Daha sonra http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe adresinden american firmware nı indirin ve çalıştırın Cihazı 2.0.0A yaptığımız için firmware programı onu american yazılımı yüklü olarak görecek ve bize 2.1.0A yazılımı var bunu yükleyin diyecek.Sonra bunu yüklediğimiz zaman açıp kapatınca birde bakacaksınız radyo gelmiş hemde çalışıyor.Firmware yüklerken HOLD tuşunu falan kapatın diyor ona dikkat edin.artık bunuda yapın dimi yok öye beleşe konmak heheheh..

Sıra C serisinde pek yakında yeni haberlerimle sizlerle birlikte olacağım.
    Saygılarımla,
    SANSACI

3.2.8E ve daha sonra çıkan 4.0.44E versiyon için uyumlu değildir. yapmayın cihaza zarar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sansaci -- 11 Ocak 2007; 9:11:09 >

• Dostum SANSA C140 1GB var bende..
    onun içinde ses yükseltmek ve radyoyu aktif etmek için firmware bulabilirmisin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Paul Belmondo

Dostum SANSA C140 1GB var bende..
    onun içinde ses yükseltmek ve radyoyu aktif etmek için firmware bulabilirmisin?
    herşeyi anladımda hold tuşunu kapatın yani hold tuşu açık olmayacak dimi?
    Ben yanlış anlamamışım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncer82

herşeyi anladımda hold tuşunu kapatın yani hold tuşu açık olmayacak dimi?
    Ben yanlış anlamamışım??

Alıntıları Göster
    Öncelikle Sansacı arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ederim.
    Bu ürünün içinde radyo donanımı var ve biz de bunu yazılımı kurarak kullanabileceğiz, öyle mi?
    Gerçekten çok merak ediyorum.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84989&productid=bd46993 adresindeki ürünün 1gb olanını almayı düşünüyorum, eğer radyo yüklenebiliyorsa.
    Deneyen arkadaşlar varsa lütfen yorum yapabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yeisaver

Öncelikle Sansacı arkadaşımıza paylaşımı için teşekkür ederim.
    Bu ürünün içinde radyo donanımı var ve biz de bunu yazılımı kurarak kullanabileceğiz, öyle mi?
    Gerçekten çok merak ediyorum.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=84989&productid=bd46993 adresindeki ürünün 1gb olanını almayı düşünüyorum, eğer radyo yüklenebiliyorsa.
    Deneyen arkadaşlar varsa lütfen yorum yapabilirler mi?

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar bu anlattığım şekilde 512-1-2 gb hepsi denendi ve çalışmakta.İçlerinde tunerleri mevcut hiç çekinmeden alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansaci

Evet arkadaşlar bu anlattığım şekilde 512-1-2 gb hepsi denendi ve çalışmakta.İçlerinde tunerleri mevcut hiç çekinmeden alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sansacı

DOSTUM C140 İÇİN YOKMU FİRMWARE?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Paul Belmondo

quote:

DOSTUM C140 İÇİN YOKMU FİRMWARE?

Alıntıları Göster
    Var arkadaşım sabır biraz yaw..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Var arkadaşım sabır biraz yaw..

Alıntıları Göster
    sansacı kardes valla dediklerini aynen uyguladım bende sansa M240 aldım dün bugün de upgrade edip radyoya kavuştum içindeki mp3 leri silmiş ama önemli değil bi daha yükleriz valla emeğine sağlık repini verdim ehehe haaa bide unutmadan bu sansaya nasıl bi kulaklık aliym hangisinde daha iyi randıman alırım çünkü aletin sesi bayaa kuvvetli ama tiz şöyle yumuşak bas tonu veren bi kulaklık olsa harika olurdu
    Bide unutmadan bu radyoyu yükledim ama radyo frekanslarını kaydetme ve radyodan şarkı kaydetme gibi seçeneklerimiz var mı ben bulamadım eywallah

• uzun araştırmalarım sonunda creative c100(+1gb sdram) ile sandisk m250 arasında kalmıştım. Radyo farkından dolayı creative i secmiştim. Bu özelliğini bilseydim sandisk alırdım herhalde. Paylaştığın ve bizleride aydınlattığın için cok sagol.

sandisk m250 içinhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84989&productid=bd46993

quote:

Arkadaşlar uzun çalışmalarımdan sonra buda tamam. M200 serilerinin EUROPA versiyonunda radyo yok.Şimdi size radyo fonksiyonunu nasıl ekliyeceğinizi anlatacağım. MSC modunda bilgisayarınıza bağlayın ve mp3 playerinızın içinde bulunan 'SYS_CONF.DNC' dosyasını NOTDEFTERİ ile açın açtığınızda 2.3.25E gibi bir versiyon göreceksiniz.Programda otomatik olarak bunu gördüğü için direk bir üst sürüm EUROPA yazılımını tarıyor.2.3.25E yazısını 2.0.0A yapıp kaydedip çıkın.
    Daha sonra http://www.sandisk.com/Assets/File/Downloads/firmware/sdmx3-iv001.exe adresinden american firmware nı indirin ve çalıştırın Cihazı 2.0.0A yaptığımız için firmware programı onu american yazılımı yüklü olarak görecek ve bize 2.1.0A yazılımı var bunu yükleyin diyecek.Sonra bunu yüklediğimiz zaman açıp kapatınca birde bakacaksınız radyo gelmiş hemde çalışıyor.Firmware yüklerken HOLD tuşunu falan kapatın diyor ona dikkat edin.artık bunuda yapın dimi yok öye beleşe konmak heheheh..

Saygılarımla,
    SANSACI

• quote:

Orijinalden alıntı: punChau

uzun araştırmalarım sonunda creative c100(+1gb sdram) ile sandisk m250 arasında kalmıştım. Radyo farkından dolayı creative i secmiştim. Bu özelliğini bilseydim sandisk alırdım herhalde. Paylaştığın ve bizleride aydınlattığın için cok sagol.

sandisk m250 içinhttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=84989&productid=bd46993

quote:

Arkadaşlar uzun çalışmalarımdan sonra buda tamam. M200 serilerinin EUROPA versiyonunda radyo yok.Şimdi size radyo fonksiyonunu nasıl ekliyeceğinizi anlatacağım. MSC modunda bilgisayarınıza bağlayın ve mp3 playerinızın içinde bulunan 'SYS_CONF.DNC' dosyasını NOTDEFTERİ ile açın açtığınızda 2.3.25E gibi bir versiyon göreceksiniz.Programda otomatik olarak bunu gördüğü için direk bir üst sürüm EUROPA yazılımını tarıyor.2.3.25E yazısını 2.0.0A yapıp kaydedip çıkın.

Saygılarımla,
    SANSACI
    Gençler bu iş ne kadar sağlıklı yaw?Mp3 çaların içine etmeyelim sonra ha?Ben bi geyiğine sandisk'e mail attım nedir bu işin aslı diye?Olmaz öle şey,avrupadakilerin radyo desteği yok hem alete de zarar verir başka firmware dedi herifler(Aslını sonuna ekleyecem)Tamam evet ya yükleyin o firmware i radyosu da çalışsın diceklerini bekliycek kadar saf değilim de o firmware i yüklemek(en azından ses için)alete zarar verir miki?Yani hakkaten yükleyip denediniz çalıştı ve bi sorun çıkmadı mı?
    Saygılar...
    Heriflerin attığı cvp(ingilizce tabi)
    Anyways, we do regret to inform you that our mp3 players made in Europe will not support FM stations just like the ones made here in the US. Also, we don't advice downloading the firmware update not applicable to your region as this will corrupt the mp3 player

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle4ever

Gençler bu iş ne kadar sağlıklı yaw?Mp3 çaların içine etmeyelim sonra ha?Ben bi geyiğine sandisk'e mail attım nedir bu işin aslı diye?Olmaz öle şey,avrupadakilerin radyo desteği yok hem alete de zarar verir başka firmware dedi herifler(Aslını sonuna ekleyecem)Tamam evet ya yükleyin o firmware i radyosu da çalışsın diceklerini bekliycek kadar saf değilim de o firmware i yüklemek(en azından ses için)alete zarar verir miki?Yani hakkaten yükleyip denediniz çalıştı ve bi sorun çıkmadı mı?
    Saygılar...
    Heriflerin attığı cvp(ingilizce tabi)
    Anyways, we do regret to inform you that our mp3 players made in Europe will not support FM stations just like the ones made here in the US. Also, we don't advice downloading the firmware update not applicable to your region as this will corrupt the mp3 player

Alıntıları Göster
    Ben olsam yapmazdım.

Aynı işlemleri m240'ıma yaptım ve cihazım kullanım dışı kaldı. Servise mail attım bakalım ne olacak. Firmware gibi şeylere yabancı bir insan değilim daha önce de çok firmware yaptım ama ilk defa bir cihazım arızalandı. Umarım servisten olumlu bir yanıt alırım yoksa 100 YTL çöpe gidecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crowlee

Ben olsam yapmazdım.

Aynı işlemleri m240'ıma yaptım ve cihazım kullanım dışı kaldı. Servise mail attım bakalım ne olacak. Firmware gibi şeylere yabancı bir insan değilim daha önce de çok firmware yaptım ama ilk defa bir cihazım arızalandı. Umarım servisten olumlu bir yanıt alırım yoksa 100 YTL çöpe gidecek.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR YENİ PİYASADA BULUNAN M240 MODELLERİNDE OLMUYOR VERSİYONUNA BAKIN 3.2.8E ise hiç denemeyin .

Çalışmaları sürüyor yakında Onuda atacam siz merak etmeyin.

• quote:

ARKADAŞLAR YENİ PİYASADA BULUNAN M240 MODELLERİNDE OLMUYOR VERSİYONUNA BAKIN 3.2.8E ise hiç denemeyin .

Alıntıları Göster
    quote:

Ah be kardeşim şimdi mi söylenir bu :(

Salaklık bende.. Radyo dinleyen bi adam değilim ki kaldı ki zaten benim dinlediğim tarz şeyler radyolarda çalınmıyo. Yok yere iş açtım başıma valla. Radyosu da olsun full olsun dedik elimizde patladı cihaz.

Neyse uyarın için gene de sağol. Ben yandım başkaları yanmasın bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crowlee -- 30 Kasım 2006; 19:05:52 >

• quote:

quote:

Ah be kardeşim şimdi mi söylenir bu :(

Salaklık bende.. Radyo dinleyen bi adam değilim ki kaldı ki zaten benim dinlediğim tarz şeyler radyolarda çalınmıyo. Yok yere iş açtım başıma valla. Radyosu da olsun full olsun dedik elimizde patladı cihaz.

Neyse uyarın için gene de sağol. Ben yandım başkaları yanmasın bari.

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ne oldu geldimi ürünün.

• quote:

Arkadaşım ne oldu geldimi ürünün.

Alıntıları Göster
    1 haftadır serviste ürün. Mail attım geçenlerde durum nedir diye. Yazılımsal bir sorun var falan dediler. Umarım yeniden yükleyebilirler.
  • quote:

1 haftadır serviste ürün. Mail attım geçenlerde durum nedir diye. Yazılımsal bir sorun var falan dediler. Umarım yeniden yükleyebilirler.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bikaç gün önce m250 aldım türkiyeden.Bu yazılımı atsam radioyu kullanabilirmiyim yani m250lerde tuner mevcutmu? ayrıca benimkinin içinde ayrı bir versiyon dosyası var(sizin bahsettiğiniz dosyada versiyon ile ilgili bişey yok) onu mu editlemem gerekiyor? şuan aletin üzerinde 4.0.44E yazılımı mevcut bunu kaç olarak değiştirmem lazım amerika yazılımını kullanmak için?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazdede

arkadaşlar bikaç gün önce m250 aldım türkiyeden.Bu yazılımı atsam radioyu kullanabilirmiyim yani m250lerde tuner mevcutmu? ayrıca benimkinin içinde ayrı bir versiyon dosyası var(sizin bahsettiğiniz dosyada versiyon ile ilgili bişey yok) onu mu editlemem gerekiyor? şuan aletin üzerinde 4.0.44E yazılımı mevcut bunu kaç olarak değiştirmem lazım amerika yazılımını kullanmak için?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben mp3player m240 aldım ama mp3 yükleyemedim usb yi takıyorum mivrosfor mediadan atıyorummmmmmm olmuyooo bideeee siz söyleeeeeeyinnnnnnnnnn aceeeeeeeellllleeeeeeeeeeeee

• quote:

Orijinalden alıntı: bomberrr

arkadaşlar ben mp3player m240 aldım ama mp3 yükleyemedim usb yi takıyorum mivrosfor mediadan atıyorummmmmmm olmuyooo bideeee siz söyleeeeeeyinnnnnnnnnn aceeeeeeeellllleeeeeeeeeeeee

Alıntıları Göster
    evet gençler mp3player'ı aldım m250 2 gb olan...Forumda yazıldığı gibi yaptım veee evet radyo özelliği eklendi alete de hiçbişi olmadı(maşallah) umarım olmaz da..neyse diyceğim m250 de denenmiş ve olmuştur!..diğer modeller de olup olmadığı hakkında hiç fikrim yok...
    Saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: blackeagle4ever

evet gençler mp3player'ı aldım m250 2 gb olan...Forumda yazıldığı gibi yaptım veee evet radyo özelliği eklendi alete de hiçbişi olmadı(maşallah) umarım olmaz da..neyse diyceğim m250 de denenmiş ve olmuştur!..diğer modeller de olup olmadığı hakkında hiç fikrim yok...
    Saygılar...

Alıntıları Göster
    blackeagle4ever selam
    öncelikle senin aletin ilk aldığındaki versiyonu neydi?
    İçindeki dosyalardan hagisini değiştirdin benim de m250 var ama versiyon isimli bir dosyanın içinde var yazılım versiyonu onumu editledin?Birde aleti türkiyeden mi aldın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayazdede

blackeagle4ever selam
    öncelikle senin aletin ilk aldığındaki versiyonu neydi?
    İçindeki dosyalardan hagisini değiştirdin benim de m250 var ama versiyon isimli bir dosyanın içinde var yazılım versiyonu onumu editledin?Birde aleti türkiyeden mi aldın?

Alıntıları Göster
    Valla ben de ayazdede'nin sorularını soracaktım. Firmware yükleyerek radyosu açılmıyordu. Daha doğrusu önceleri açılıyordu ama ardında bazı Sansalarda aynı işlemler yapılmasına rağmen açılmıyordu.

http://forum.donanimhaber.com/m_10023138/mpage_2/key_/tm.htm

Ben baya ciddiydim bu ürün hakkında. almayı düşünüyordum vazgeçtim. Radyosu açılmadığı gibi ses seviyesi de yükseltilemiyordu firmware güncellemesi yapılamadığından. Arkadaş bugün mesaj attıp yaptım demiş nasıl yapmış merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterflyT -- 10 Ocak 2007; 18:18:18 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.