Dün bi tanesini ekledim 3 4 ortak takipçi vardı kabul etti gt yaptı selam yazdım sildi sonra terbiyesiz inşallah çocuğunun tipi benimki gibi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dün bi tanesini ekledim 3 4 ortak takipçi vardı kabul etti gt yaptı selam yazdım sildi sonra terbiyesiz inşallah çocuğunun tipi benimki gibi olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
yakışıklı zengin olsaydım şu an benle sıcak dakikalar yaşıyor olurdu |
dişçi karı seni napsın, stajyer avukat kovala sen |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam neden dalga geçiyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sence kocaeli hukuk mu bana daha çok zulmetti karılar mı c*hapeli şirket mi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Temel'e sormuşlar "Hangisi daha kötüydü?" diye, o da demiş ki "Uşağum hangisini seçsam diğerleri gücenecek, hepsi emek verdi bana eziyet etmeye..." < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bence kocaeli hukuk o olmasa c*hapeli şirket olmazdı o olmasa ytü kimya müh’de boun kimyada daha elit daha güzel daha zeki karılarla anlaşırdım o varoşlara nşa sümüğümü atmamam lazımdı ama gençlik işte hepsine yürüdük rabbim de milletim de beni affetsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kelebek etkisi :) o kanadı Umuttepe de çırpmayacaktın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Allah süleyman demirelin belasını versin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|