Şimdi Ara

Sanırım dolandırıldım (oyuncumagazasi.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Kendime sistem yenilediğim için bir kasa almam gerekiyordu, bu siteyle karşılaştım, hem eternal fire espor takımının sponsoru oldukları için hem de internetten baktığım yorumlar sonucu baya bi olumlu konular ve yorumlar olduğu için burdan almaya karar verdim. bu ayın 8inde siparişi verdim, onaylandı ama hiçbir şekilde ne kargoya verildi ne de bi dönüş oldu. aramaya çalışıyorum ingilizce oto mesaj çıkıp kapanıyor, mail atıyorum kullanıcının mail hafızası doldu diye gitmiyor. bağlı oldukları alfatech bilişim şirketine ulaşmaya çalışıyorum telefonları açıyolar ama konuşmuyorlar?? dolandırıldım ne yapmam lazım

• Zeke_ Z kullanıcısına yanıt
    Verdikleri adreste Old School Espor Center varmış. Bir arayıp firmayı sormayı deneyin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • efyavas kullanıcısına yanıt

hocam evet zaten onlarınmış fakat zaten numaraları aynı hiçbir şekilde ulaşılamıyor :(

• Firmayi daha once duymadim bu siralar şoyle bir dolandiricilik yontemi var cok duyuyorum bunu, parayi olabildiğince isletip(ortalama 1-2 ay sureyle borsa,faiz v.b) urun yok diyip geri yolluyorlar bu süreçte almak istedigin 10binlik urun 12bin olur tabi bu firma boyle yapar mi bilgim yok. Yasal dolandiricilik yontemi budur. Bu yuzden urunu almadan asla parayi odemem yada taksitle alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayetvar'da 1 hafta önce birisi yorumunu güncellemiş. Oldschool internet cafenin de onlara ait olduğunu ve gidip söyleyince siparişinizi veriyorlar demiş. Bir soruşturun isterseniz

www.sikayetvar.com
    Oyuncumagazasi.com Kargoya Verilmiyor. İlgilenen Yok
    https://www.sikayetvar.com/oyuncumagazasicom/oyuncumagazasicom-kargoya-verilmiyor-ilgilenen-yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.