Şimdi Ara

DOLANDIRILDIM (Sahibinden.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam beyler bana yardımcı olabilcek olan var mı acaba?
    Bugun sahibinden.com dan ekran karti alacaktim konuştuk hem mesaj hem telefon ile ibanina ücreti yatirdim çocuk ne mesaja ne telefona bakıyor kargoyada vermedi. Sahibinden.com mesaj attım konu hakkinda yarin banka ile görüşeceğim... Başka ne gibi yollar izleyebilirim teşekkür ederim şimdiden.. Simdi de ne yapacaksan yap yazmis mesaj olarak adam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Savcılığa git suç duyurusunda bulun. İcra dairesine git ilamsız icra takibi başlat sonra da itiraz etmemesi için dua et.

• Soğuk bir su içebilirsin

Afiyet olsun

• Sahibinden de bu kadar dolandırma vakası varken nasıl güvenipde alırsınız anlam veremiyorum. Bilgisayarla ilgili parçalarınızı , inventus , itopya , sinerji veya teknobiyotikden alın veya vatandan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim sahibinden get ilanı vardı. Tanımadan, bilmeden kim kime para verir kardeşim ta.

• aktassa A kullanıcısına yanıt
    Haklı, get ile ürün alın

• get ilan olmadan niye paranı yollarsın be evladım

neyse bu ders olmuştur artık tecrübelisin.

g.olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartı tokatçısı hala ortalarda demek ki Kaç aydır burada konusu açılıyor adamın uzmanlık alanı ekran kartı kaç kişi tokatladı.
  • ben de dolandırıldım.
    sahibinden.com dan ayşe metin adlı kullanıcı.
    05511706737 nolu telefondan whatsapp üzerinden bana döndü. resim attı. pazarlık yapıldı. mevzu bebek arabası.
    taner uçkaya ziraat bankası derebucak şubesinde bulunan iban a eft yapıldı.
    sonra oyaladı ve heryerden engelledi.

derebucak şubeyi aradım tek mağdur ben değilim birileri daha aramış uyarmış. ama benim parayı çekmiş çoktan.

elimde birşeyler yazışma v.s. var. eft açıklamaya da yazmıştım birşeyler ama sonuç çıkar mı bilmem.

200 tl gitti. aman dikkat
  • Bende öyle bir tokat yemiştim ancak sahibindende adamin kayitli oldugu numarasindan facebook unu bulmuştum. Satis geceklesmeden önce. Eşini en yakin arkadaslarini falan favorilere eklemiştim. Adamin yaptığı haysiyetsizligi herkese yaydim. Yakinlarindan biri bana döndü. İlgileneceğim şeklinde. 1 hafta sonrasinda paramin yarısını geri verdi ve ürünü de yollamıştı.

Bu tip olaylarda fake bir hesap ya da güzel bir kız arkadaşın veya eş dost facelerinden ekliyorum. İşi az da olsa garantiye almak icin. Mesela yarinda bir modem alacagim bu şekilde. İyi bir kazik yemeden vazgecemeyecegim anlaşılan.

• gün geçmiyor ki kazıklanmaya doymayalım..
    ulan arkadaşlar aklınız başınıza ne zaman gelecek ? Adamlar için bildiğiniz sektör yarattınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: OMYZ

Savcılığa git suç duyurusunda bulun. İcra dairesine git ilamsız icra takibi başlat sonra da itiraz etmemesi için dua et.

İtiraz etmesi neden kötü hocam? Ederse noluyor? İcra takibi başlatacam ds,bilgim olsun diye sordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,

Taner uçkaya ismi ile dolandırıldım.

Belki kendisi de mağdur dur.

4 Ağustos günü sahibinden.com da 468754855 nolu Chicco lite way bebek arabası için anlaştık. Kullanıcı adı Ayşe Metin. Daha sonra bana 0551 170 6737 nolu numaradan döndü. Arabanın fotoğraflarıni yolladi. Sonra aradı konuştuk. Bir bayandı. 200 TL ye anlaştık. Abisinin hesabını yollayacağıni söyledi ve Bana taner uçkaya ya ait Tr48 0001 0014 3882 4291 0350 01 ziraat bankası Derebucak şubesi hesap numarası yolladı.

Parayı eft yaptım. Sonra telefondan ve WhatsApp dan engelledi. Ben polisi arayacam diyince açtı, çocuğumu doktora götürdüm dedi, p.tesi yollarım dedi sonra tekrar durum ayni, telefon kapalı.

Sonra ben Derebucak şubesine telefon ettim. Tener uçkaya ismine ilk arayan ben olmadığımı, Sultanbeyli subeden de arayıp uyardiklarini, hesabına bloke koyuldugunu ancak benim paramı çektiğini söylediler.

Eğer bu işi o yaptıysa paramı geri versin, hesap kartı falan calindiysa savcılığa gitsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safhal -- 9 Ağustos 2017; 9:44:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

Savcılığa git suç duyurusunda bulun. İcra dairesine git ilamsız icra takibi başlat sonra da itiraz etmemesi için dua et.

İtiraz etmesi neden kötü hocam? Ederse noluyor? İcra takibi başlatacam ds,bilgim olsun diye sordum

İlamsız takibe 7 gün içinde itiraz edilirse takip durur hocam o yüzden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı

quote:

İlamsız takibe 7 gün içinde itiraz edilirse takip durur hocam o yüzden

anladım hocam çok teşekkürler

• arkadaşlar bu dolandırıcının ailesinden birilerine ulaşmaya çalıştım facebook üzerinden. eniştesi bu tür olaylar yüzünden irtibatı kestiğini yazdı. babası ise okuyup cevap vermedi. ne önerirsinzi?

çünkü bu Taner Uçkaya adını kullanan şahıs belki birilerinin daha canını yakıyor yada yakmak üzeredir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: safhal

arkadaşlar bu dolandırıcının ailesinden birilerine ulaşmaya çalıştım facebook üzerinden. eniştesi bu tür olaylar yüzünden irtibatı kestiğini yazdı. babası ise okuyup cevap vermedi. ne önerirsinzi?

çünkü bu Taner Uçkaya adını kullanan şahıs belki birilerinin daha canını yakıyor yada yakmak üzeredir?

Hocam sizin iş zor, siz yine fazla kaptırmamışsınız ona dua edin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.